Likes

Comments

Jag å Saga gjorde lite julgodis - i år glömde jag jordnötter å hade bara pistagenötter så det blev mer chokladsmaken. Men det var lika gott! 🍬✨

Likes

Comments

I morse när Saga vaknade fick hon syn på snö sa hon ”snögubbe”. Tyvärr så var snön väldigt torr så vi kunde inte göra någon snögubbe :(. Blev ute en sväng å fikade lite. Efter ha varit ute en stund stannade vi å tog en sopplunch med tårta buffé! Deras broccoli soppa var gudomligt gott! Jag var proppmätt för en tårtbit!

Likes

Comments

Är sjuk, sen länge. Först fick man halsont och var rejält förkyld och när man äntligen var på bättringsvägen får man något nytt, så typiskt. Inne på 4e vecka. Soffläge och mys med det bästa sällskapet å kombo! Saga var dock saknad.

Likes

Comments

Efter ätit frukost på JOS gick vi till Heyday som är i min smak av inredningen och saker där är så fina - kaffet är gott! En mysig måndag!

Likes

Comments

Efter ha hört talas om JOS bestämde jag och bästis att besöka stället med Saga och testa deras frukost! Det var energigivande å gott! Jag beställde juice som jag trodde Saga skulle gilla men hon gillade Janas bättre som var morot och apelsin och snodde den från henne - ville ha den för sig själv, haha. Så Jana fick ta min.

Likes

Comments