​Ångest är för mig känslor...

Känslor som är värdigt starka. De känslor som ger mig panik i min kropp. 

Jag känner mig instängd och tankarna är för många i mitt huvud, och mycket ångest leder till panikångest. 

Folk i min närhet som inte lider av psykisk ohälsa kan jag känna igen att de har också ångest. När de är ledsna eller förbannade. Men de använder inte ordet ångest. 

Ångest för mig är något vanligt. Men oftast så är de ovanligt för andra. 

Men kort och gått så är ångest för mig de här: 

Tankar som flyger runt. Tankar som sticker som knivar i mitt hjärta. Tankar som bara finns i mitt huvud och som gör att jag sitter fast. Jag ser bara en lösning. Jag sitter helt enkelt fast...

Vad är ångest för dig? känner du igen dig?   


Likes

Comments

​Hej. De är nu jag ska skriva nått super bra och verkligen veta vad jag snackar om. Men de gör jag verkligen inte. Jag är absolut ingen psykolog eller kurator. Det ända jag är är en person men känslor.

Jag kan bara berätta från mitt egna perspektiv och jag kan verkligen inte säga vad andra ska göra för att må bättre. Eftersom jag fortfarande är i en deprition. Men jag känner lättnad när jag får höra andra säga saker som man känner igen sig i. 

Och psykisk ohälsa är någonting som man inte pratar om. Eftersom man inte har ett gips på foten så att folk ser att man har gjort illa sig, och om man inte har de så är allt bra med en. Men egentligen så mår man inte bra alls. Folk som inte lider av psykisk ohälsa vet inte hur de är och,

 "Det är ju bara tankar". 

Därför är de viktigt att prata om de även fast inte jag är en kurator men utbildning.

Jag har valt att inte använda mitt riktiga namn. Men de fins en anledning till de

Men för de så är jag inte rädd för att skriva om de. De här inlägget kanske är lite flummigt och felstavat här och där. Men de är så jag är, just nu iallafall. 

Men tänka på att du är bäst, oavsett hur du mår<3 

Likes

Comments