det har fan varit länge sen sist, inte så mycket som har förändrats. flyttat från Älvsbyn och bytt skola till en ännu mer cp skola. :-/ saknar mina bitches och är väldigt onöjd över hur saker slutade där. hoppas man får en ny chans att göra saker rätt :-)


I dag är det alla <3 dag och jag har bråkat men kakan snart i över en vecka och inte fan kan man förvänta sig att han ska ta visa fram fötterna och be om ursäkt utan det verkar bara bli värre. så i dag har man inte ens hört av han. han är väl och kör runt med sina kompisar (hasse). så i dag känns det som om man är singel. dessutom hade jag en riktigt hemsk mardröm som bara hällde bensin på elden :-/ jaja finns väl inte så mycket man kan göra än att se vad som händer.

ibland känns det som om man ställer för höga krav men för en själv verkar det inte så orimligt. livet har många gåtor som man alldrig kommer få svar på... aja nu ska jag se nån dålig film och sen sova i min stora säng själv :) 

Natti Natti Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja gott folk :) 

Hade en jävligt rolig kväll i går, satt och drack med agge's kompisar och Karin :) Vi spelade massor av öl spel och hade as kul :)

hoppas ni har det kul i går :9 saknar er bickhes :) en kort och menings löss uppdatering men men :P

by by 👊

Likes

Comments