den

 här veckan har jag suttit o försökt klara ut maffia 2 för att skriva om idag men det va lite längre en jag väntat mig satt jag kommer sriva recension på det nästa söndag, annars finns det inte mycket att säga förutom att allt flyter på som vanligt, jag kan därimot säga att real steel inte är värt att köpa, jag har inte klarat ut det för att jag kunde inte fortsätta spela det, det är så sjukt tråkigt ärligt talat, filmen är därimot ganska bra så för er som missat den skulle kunna sätta er o kolla :)

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

little big planet karting.

för dom mindre så har jag nu kört ut som sagt, little big planet karting ;) ärligt talat skulle jaig inte säga bara för dom mindre, det passar nog dom flesta (stora eller små)  jag körde igenom det o tycker facktist att det va riktigt kul,

men nu undrar säkert ni som sitter där hemma, vad menade han med rubriken spelar satan? Jag har nämligen runt,7-8 spel nånting jag ska försöka klara ut varje söndag, satt ni kan få en ny recension varje söndag :)Likes

Comments

hey jag ä ledsen att jag inte har skrivit dagligt som jag lovat, men ist så kommer jag skriva ett inlägg varje söndag, det finns tyvärr inte tillräkligt med data om spel o sån för inlägg varje dag men ni får vänta tills söndag, då kommer det lite om real steel och förhoppnings viss om nån månad eller så så kommer det recensioner på need for speed most wanted, maffia 2 och spec ops: the line

Likes

Comments

kör i gång tidigaren väntat, men det blir bara bättre ;)

vi går rätt på med kommande spel:

August 2013

    Disney Infinity (Retail) – August 20/23
    Saints Row 4 (Retail) – August 23
    Splinter Cell: Blacklist (Retail) – August 23

September 2013

        Grand Theft Auto V September 17

October 2013

        Raven’s Cry October

November 2013

    Assassin’s Creed IV: Black Flag  November 1
    call of duty ghosts november 1
2014

    Destiny – 2014
    Murdered: Soul Suspect – Q1 2014
    Rainbow Skies (Platforms Not Specified Yet) – 2014
    Scivelation – 2014
    Sniper Elite 3 – 2014

    där har ni nåt att se fram imot gott folk :)

som jag sa så har jag 2 recensioner här på g också o jag börjar med ride to hell.

ride to hell: retribution
Ride to Hell: Retribution 1% - så står det på kartongen. Redan där någonstans började jag ana kvalitetsnivån bakom detta biker-äventyr, så vidrigt dåligt att det bör undvikas av precis alla.

Under de första minuterna direkt efter titelskärmen ser jag en motorcykelman på sin Harley Davidson (det ser åtminstone ut som en sån, men utvecklaren hade inte råd med den officiella licensen). En stund senare hukar han sig bakom ett stativmonterat maskingevär och börjar peppra alla andra bikers. Hjälten dör sedan i en blodig attack och faller ned i en stor grafikbugg på marken. Eller tja, han faller ned på vad som kunde ha varit marken, om någon brytt sig om att programmera in det.

Till en början får vi inte någon story alls. För säkerhets skull får vi istället skjuta något omedelbart, förmodligen eftersom man inte vill skrämma bort sin tänkta målgrupp. Vilka det nu är. Du bör hursomhelst inte närma sig detta spel överhuvudtaget.

  

 

 

 

vi går vidare till det sista i detta inlägg, nämligen The last of us.

THE LAST OF US:
Okej, jag erkänner. Två gånger har jag bölat på grund av ett spel. Två gånger under de senaste 13 åren. Båda dessa gånger har inträffat under det här . Har jag  blivit blödig? Eller är det så att spelmediet äntligen kommit till den punkt där karaktärer blivit mänskliga, känslor riktiga och där konsekvenserna av ens handlingar verkligen känns? Jag tippar på det.jag grät under ett specifikt ögonblick av The Last of Us. Jag försökte hålla tårarna inne. Jag knep ihop hela ansiktet och svalde säkert 40 gånger under en viss sekvens, men det gick inte. Det gick inte att hålla igen. För Naughty Dogs hett efterlängtade zombiedrama är inte bara tekniskt briljant, berättarmässigt magnifikt och obscent välproducerat. Det är även fyllt med känslor, levande människor, nyanser och en berättelse som griper tag för att sedan aldrig släppa taget.

The last of us börjar med att huvudpersonen Joels närmaste grannar bryter sig in genom hans balkongdörr. Detta medan vardagsrums-TV:n meddelar att något slags virus sluppit lös och framkallat kaos i hela landet. Grannarna är smittade. De kastar sig mot Joel och innan man vet ordet av har startskottet avfyrats för vad som tveklöst är ett av de allra bästa spelen jag haft nöjet att betygsätta under den pågående konsolgenerationen.

omröstningen vet jag inte hur den kom med tyvär :/ men ni har spel att se fram imot nu o jag säger så här, the last of us är fett värt att köpa och ride to hell ska ni akta er som fan för :)

 Likes

Comments

 zup everubody, som ni vet så sluta jag skriva pgr av att jag inte hade tid o inte pängar till nya spel hela tiden :/ men nu är jag tillbaka o det kommer bli bättren nåsnsin, det kommer bli dagliga uppdateringar, nyheter om dom nyaste spelaen o när dom kommer nästa år drar jag till en spel mässa för att ta reda på så mycket som möjligt :) det kommer också va 2 nya recensioner varje månad från o med nästa :) just nu vill jag säga att bloggen kommer igång igen men, nästa inlägg kommer inte fören första nästa månad :/ just nu är jag på landet o jag vill samla ihop en hel del med grejer satt det kommer sjukt mycket grejer när jag startar upp på riktigt, starta stort ;) men så ligger det till nu, så kolla in bloggen den 2013-8-1, tordagen som kommer alltså :)Likes

Comments

hey jag måste tyvärr stänga ner bloggen tillfäligt för jag har inte tid med skolan och jag har inte pengar så som det ser ut nu till nya spel satt jag kan göra spelrecensioner :'( kommer TILLFÄLIGT stänga ner bloggen men jag kommer ta upp den nån gång under sommaren igen men kommer inte skriva på ett bra tag :( kommer även sluta med vidios på Thegamenewsoffi :( hej då på länge och hoppas ni kommer hat bra om dagarne ändå ;)

Likes

Comments

Ezio har blivit gammal och Assassin's Creed-serien har också blivit till åren. jag har spelat ännu ett lönnmördaräventyr i Ubisofts regi, och har haft fullt sjå med tempelriddare och bombmakande...

Gammal är äldst. Ezios hjässa må domineras av grå hår, men redan under mina första tutorial-skutt visar italienaren inga prov på stel rygg eller rädsla för brutna lårbenshalsar. Ubisofts lönnmördare rusar, skuttar, klättrar, svingar sig och smyger fram mot vakter som brutalt effektivt får möta sin skapare via en handledskniv i mörkret. Ja, Assassisn creed revelation känns bekant, men är inte helt utan nyheter. Framförallt är det underhållande.

Även om han inte syns så mycket är Assassins creed i grunden, eller snarare bakgrunden, en historia om stackars Desmond Miles och hans turer med inte alltför sympatiska läkemedelsföretaget Abstergo Industries. I början av Revelations har vi inte kontroll över Desmond i verklighetens värld; killen har nämligen hamnat i en koma efter den påtvingade attacken på Lucy i det förra spelet. Nu är Desmond fast i Black Room, en säkerhetsyta som nås via en bakdörr i Animus-maskinens programmering, där han försöker pussla ihop sitt splittrade psyke

Likes

Comments

...Diablo III PlayStation 3 förbeställningar Open Med Bonus Incentive.

....Älskar PlayStation Plus? Vi ger bort 1år av Plus till 10 följare varannan dag till juni! skriver heyplaystation på twitter.

....Ubisoft har nu rett ut den smärre förvirring som gällt kring watch dog extramaterial. Det rör sig alltså om en timme extra gameplay, och detta material ska släppas efter spelets premiär. Både Playstation 3- och Playstation 4-ägare kommer att få tillgång till detta.

"We can confirm that customers who will purchase Watch Dogs on PlayStation 3 or PlayStation 4 will be able to download 60 minutes of additional gameplay via the PlayStation Network after the game's launch," berättar Ubisoft.

 

.....Activision har äntligen haft den goda smaken att avslöja när de tänker släppa sitt lovande actionspel Deadpool, där vi äntligen ska få chansen att röja runt med Marvels pratglade dunderdråpare. 28 juni är det som gäller - även till PC - så se till att börja lägga slantarna på hög redan nu inför lanseringen.

 

 

 

 

 

Likes

Comments