Jag har nu varit sjuk hela denna vecka. Och inte orkat att blogga något. Jag är fortfarande lite sjuk. vart sjuk den 11 maj. Idag är det 17 maj.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ser på sos sommar. Det är på tv3play. Handlar om olika fall nu i detta avsnitt var det om kor på rymmen. Och polisen fick prata med bonden som hade korna.

Likes

Comments

Jag har nu sett på plus ep 4. På svt play. Handlar om pyramid spel. Och så ett test på pannlampor. Vilka som är bäst. Jag behöver inte ha pannlampa för jag har det redan så ljust ändå​. Jag gör ingenting när de mörkt.

Likes

Comments

Idag hör jag ligga på p3. Nu handlar det om Leyla som vart mordhotat av sin egen pappa. För han var så hård mot henne. Hon fick inte vara som hon ville.

Det handlar om hedersmord i programmet. Men Leyla fick gå och anmäla hennes egen pappa. Till polisen. Han bestämde för mycket. Leyla föddes i sverige. Men hennes pappa är sträng muslim.


Likes

Comments

Nu hittar de på olika små filmer ihop. Där Roman är i LA. För det regnar i Salem den dagen. Så alla är hemma eller på Brady Pub.

Likes

Comments

Jag åt bulgur och panerad torsk. Och drack vatten.

Likes

Comments

Ska gå ut med mina sopor.

Likes

Comments

Jag har idag köpt dessa tofflor och gympaskor idag.

Köpte tofflorna på ebay. För 5.70 $. Det blir under 60 kr i svenska pengar. Det fanns upp till storlek 39. De ser jättefina ut.

Jag köpte gympaskorna på intersport. De fanns också upp till storlek 39. Och just denna helg så hade de dessa gympaskor. De kostar 199 kr denna helg. Men sedan blir de nog dyrare. De fanns på intersports hemsida. På barnskor.

Likes

Comments