Ur min kamerarulle

Här kommer lite blandade bilder ur min kamerarulle sedan jag kom hem ifrån Grekland!

Gjorde iordning mig för en kväll bestående av middag med familjen och våra familjekompisar som har flottar så samma ställe som oss!

Jag drack en mycket god mangomojito samt delade på en plocktallrik med mamma! Utbudet den kvällen av vegetarisk var inte superbra, så mamma fick äta köttet/fisken och jag tog av det andra vilket var supergott.

Hela första veckan när jag kom hem var det såå bra väder. Varje dag spenderades i princip på vår flotte, det är sånna här dag som jag inser hur underbart att ha flotte! Badade så mycket, solade och flöt på min madrass i vattnet i flera timmar. Kan inte den svenska sommaren alltid vara såhär? Vi pratade faktiskt om att åka till Stockholm eller västkusten i några dagar, men det var så skönt hemma att vi ville stanna!

Vi åkte på en utflykt till våra familjekompisars sommarstuga som bokstavligen låg mitt ute i ingenstans. Så mysigt, kolla bara på denna solnedgång?! Det ända jobbiga var att det inte fanns någon täckning alls (inte el heller), hade nog dock inte brytt mig lika mycket om Eric var med, hehe. Dagen där på åkte vi till en riktigt fin sandstrand som kallas Lilla Hawaii. Såå fint var det, tog dock inga bilder.

Tog lite fina bilder på Nova i solnedgången! Har verkligen märkt att jag har ett stort intresse för att ta bilder men även att redigera bilder. Hade såå gärna velat köpa en riktig kamera, men det får prioriteras senare! Dock är jag ganska dålig på att ta bilder i stunden, vilket kanske är ett tecken på att jag befinner mig i nuet? Jag vet inte, men jag vill verkligen försöka ta mer bilder!

Ni kanske märkt att spegelselfies är min grej? Haha. Känner mig verkligen så mycket fräschare av att vara brunare? Helt ärligt så bryr jag mig verkligen inte lika mycket om mitt utseende längre. Kläder ja, för att jag tycker det är en kul grej. Annars struntar jag i, men wow vad jag ändå känner mig extra när jag är brun. Jag är verkligen ingen person som använder brun utan sol året runt, kunde verkligen inte bry mig mindre om min hudfärg på så sätt. Är det dubbelmoral? När jag ändå känner mig liiite finare solkyssd?

/

Min bästa favoritfrukost: havregrynsgröt på fiberhavregryn med blåbär och jordnötssmör! Kan dock inte äta det flera dagar i rad, vill inte riskera att tröttna på det!

Följde med mamma och hennes vänner för middag på Lilla K, vilket är mitt favorit mat- och fika ställe i Bollnäs! Det serverades riktigt god mexikansk buffé (ääälskar mexikanskt) och senare kom ett band som spelade. Så mysig kväll!

/

Har satt igång med träningen igen vilket är så kul! Inget tvång & ingen hets: bara för att jag tycker det är så kul och mår så mycket bättre psykiskt av det!

Fika på Lilla K<3 Denna cheesecake var magisk.

/

Lagade kanske den godaste pastan till middag åt familjen! Är faktiskt rätt duktig på att laga mat när jag väl tar mig tiden, men man är lite lat när det kommer till det:) Denna bestod av bland annat grädde, soltorkade tomater, basilika, mozzarella och citron: recept jag kom på själv!

Världens bästa Frida bjud på avskedsmiddag och en jättemysig kväll! Hon har nämligen nu flyttat till USA i ett år för ett utbytesår. Alltså, det gjorde ont i hjärtat att säga hejdå till henne.. Skoldagarna kommer kännas så tomma utan henne och hennes glädje. Men jag är så glad för hennes skull, LYCKA TILL!!


De var de bilderna jag hade att bjuda på! Hoppas ni tycke det var intressant <3

Gillar

Instagram @zoieioannou