Senaste tiden

Mina så fina nya sandaler jag fyndade på rea! Fun Fact: exakt hela mitt liv har jag haft en destruktiv besatthet av skor. Främst sandaler.

Halloumistroganoff är en av mina paradrätter jag lagar när jag inte har någon kreativitet. Gärna till råris eller couscous!

För några veckor sedan åkte jag och mamma till en av mina favoritloppisar. Blev totalt kär i den här fotöljen!

Jag läser aldrig klart Call me by your name aka min favoritbok? Är en väldigt långsam läsare. Främst för att jag hoppar mellan böcker och inte läser flera dagar i rad. Men det är härligt! Men nu vill jag läsa klart den så att jag kan börja på uppföljaren!

Vi bygger ett växthus/orangeri! Längtar tills det är klart. Där ska jag dricka mitt morgonte medan jag läser bok & spendera kvällarna med att dricka vin och äta oliver.

Har blivit en sån där person som tror att smoothie är ett jättebra mellis men blir hungrig efter fem minuter igen.

I söndags lagade vi hemmagjord ravioli. Det var kul men tog så lång tid. Inte helt nöjd med fyllningen heller. Men kommer definitivt göra om, när jag inte är hangry medan..

Igår fick jag äntligen hem min efterlängtade nya säng. Efter att jag gått en del sängutbildningar via jobbet förstod jag vikten av att ha en bra säng. Så jag köpte en ny! Så otroligt skön hittills.

Nej men har faktiskt gjort flera inlägg men tryckt på utkast ist för publicera? Hej iaf. Det var längesen. Fast det inte skulle varit för så länge sedan. Jag i ett nötskal.

Lite bilder från de senaste veckorna. Det är inte så mycket som händer i livet nu, i och med Coronakrisen. Jag jobbar som vanligt & kommer få behålla mitt jobb vilket jag är otroligt tacksam över. Jag lider med alla som blir uppsagda under dessa tider. Och med alla drabbade av viruset m.m. Men nu är jag trött på att ständigt tänka och höra på folk som pratar om det. Även om det är svårt eftersom det är något som på ett eller annat sätt drabbar alla i samhället. Jag försöker bara se det positiva, göra det jag kan för att minska smittspridning och undviker faktiskt nyheterna. Eftersom jag personligen känner att det bidrar med onödig panik & ångest. Jag får ändå den viktigaste informationen på annat sätt. Kan vara något att tänka på faktiskt.

Även om jag inte sitter i karantän, som många faktiskt gör, så kliar det i mina fingrar på mina lediga dagar. Blir rastlös och känner att jag vill ut och se annat än mitt jobb & mitt hus. Men det är väl bara att trösta sig med att det bästa för alla är att hålla sig inne och att det handlar om en viss period. Med det jag har gjort när jag är ledig är att rensa min walk in closet, mitt rum, städa ordentligt, har börjat rita mer (något jag gjorde mycket mer förr) och faktiskt beställt målarredskap & läst bok. När jag bara är hemma blir det lätt att jag fastnar framför telefonen eller datorn. Förra veckan ökade min skärmtid sjukt mycket. Vilket jag inte vill. Därför ska jag försöka ägna mig till typ att utveckla min kreativitet med att rita & måla eller läsa bok. Helt enkelt underhålla mig med sådant som inte involverar en skärm.

Gillar

Kommentarer

Instagram @zoieioannou