Påsk

Då var påsken över lika snabbt som den kom!

På skärtorsdagen jobbade jag och på kvällen kom mina tjejer över för lite mys. Vi satt i vårt nybyggda växthus/orangeri och bara pratade i några timmar, drack påskmust och jag poppade popcorn åt oss. Så mysigt. På fredagen jobbade jag igen och efter jobbet blev det ännu en kväll i växthuset, med tapas och sedan började det droppa in lite familjevänner. Tillslut var jag för trött för att hålla ut så jag gick in och la mig ganska tidigt. På lördagen tog jag det lugnt och på kvällen kom Selma till mig, vi tittade på Mamma Mia och åt honungsmelon och oliver. Helt enkelt det man gör när man saknar sommar & medelhav alldeles för mycket.

På söndagen minns jag inte ens vad jag gjorde? I måndags jobbade och sen har jag varit ledig tisdag och onsdag. Och jag har återigen inte gjort mycket. Idag har jag gått till affären, lagat mat, facetimeat med älskade Sofie och Emil i Oslo samt ritat lite. Har ju faktiskt tagit upp mitt intresse för att rita och måla på senaste, något jag höll på med en hel del för några år sedan. Nu väntar jag bara på att mina nya färger, penslar och papper ska komma så att jag kan sätta igång på riktigt. Längtar. Vill verkligen utmana mig själv och utveckla min konstnärliga sida!

Nu ska jag nog yoga och läsa lite hade jag tänkt. Imorgon väntar jobb, som jag faktiskt är taggad på. Nu orkar jag inte vara hemma längre!

Gillar

Kommentarer

Ida,
Låter som en mysig påskhelg!! Så härliga snapshots också😍
idanilssonphoto.se/

Instagram @zoieioannou