Ellos Hem - rea just nu

Något som jag verkligen finner intressant är inredning, om ni inte visste det. Jag älskar att pyssla och fixa i ordning i mitt rum, och jag ändrar och möblerar om sååå ofta... Här kommer iaf lite fina inredningstips ifall ni behöver lite inspo eller kanske vill fräscha upp era rum/hem nu till hösten eller skolstarten.

Sängkappa HÄR på rea nu!

Tycker ni det är fint med sängkappor? Jag tycker det kan vara gulligt! Själv har jag ett fint överkast som jag lagt under madrassen som faller ner runt kanterna runt min säng som sängkappa, återanvända är ändå det bästa!

Lampfot i koppar på rea HÄR

Tycker ni det är snyggt med koppar? Jag tycker det kan vara hur snyggt som helst på bland annat, lampor, krukor och ljuslyktor! Big like

Mönstrade badhanddukar nu på rea HÄR

Jag tycket att ett badrum kännas så mycket lyxigare och fräschare av ett par fina handukar! Det blir som en extra touch som gör det hela lite mysigare!

Gardinkappa på rea HÄR

Något som kan göra ett rum lite extra mysigare är enligt mig gardiner. Man kan hitta exakt det som passar en själv och ens rum, mönstrade, virkade, i olika material och färger. Jag behöver en kort gardin (vet ej vad det kallas) som på bilden till mitt rum, kanske borde passa på nu när det finns till toppenpris. Jag länkade den naturvita men den finns i flera färger också på rea.

Påslakanset på rea HÄR

Enligt mig kan påslakanen göra väldigt mycket, ett par fina påslakan= fin sömn! Det blir mycket mysigare att bädda ner sig i sängen och sätta på en film kanske. För min del blir det oftast naturliga färger, vitt, grått eller ibland marinblått. Dessa påslakan tyckte jag var söta, lite färg och mönster men ändå inte för mycket!

Bord med marmorskiva på rea HÄR nu

​Var tvungen att ta med detta bord, hur gulligt? Grenformade ben i avlackad metall och marmorskiva! Jag äääälskar marmor, kommer inlägg sen. Tycker ni marmor är fint?

Gillar

Kommentarer

Instagram @zoieioannou