Header
Zoe

Igår så tog jag, min syster och våra kompisar här en tvåtimmars surflektion vilket var jättekul! Efter det så hyrde vi brädorna resten utav dagen, så är lite utav ett surfproffs nu (; (not) men det var kul iaf! Idag har vi mest åkt bil från Batemansbay till Bairnsdale, en stad utanför Melbourne. Föddes där och bodde där ett tag när jag var liten så vi hälsar på vänner. På vägen hit stannade vi i en stad som heter Merimbula, jättefint! Imorgon ska vi vidare emot Melbourne där vi firar nyår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är i Batemansbay, en stad typ 1,5 timmar bort från Canberra som ligger vid kusten! Vi har hyrt ett hus och tillbringar dagarna vid stranden, skitnice!

Likes

Comments

Resan hit var lång men allt gick tackolov som planerat! Vi var i Sydney i 3 dagar såså härlig stad. Bondi var ju otroligt drömmigt! Efter det bilade vi till en stad typ 1 h ifrån Sydney som heter Wollonga. Myyysigt det också! Efter en dag där åkte vi vidare mot en lite mindre stad som heter Gerringong! Där hängde vi mest på stranden, det va trevligt eftersom jag inte har sett solen på typ 4 månader ((:! Nu är vi i Canberra och ska fira jul med några familjekompisar, det blir mys!!!!

Hade

Likes

Comments

HEEej, det var ett tag sedan. Tänkte börja publicera ett och annat inlägg nu när jag ska till Australien. Känns som det ändå är värt att dokumentera lite mer då, fint land liksom (;. Bilderna är på mina kära vänner som jag inte kommer att se på över en månad och Alicia som jag inte kommer träffa på typ 4 månader </3. Kommer sakna henne så mycket, min fina bästavän. )’:

Aja snart bär det av mot Sydney, för att hinna mellanlanda i Paris och Dubai innan. Mr worldwide typ... Nejmen resan dit lär nog bli ganska trög. I’ll update mer när jag är framme iaf.


Hadee <3

Likes

Comments

Hej, var ett tag sedan! Har inte gjort något särskilt förutom att vara med vänner, jobba och tränat. Inte så jätteintressant men här är lite fina bilder från de tre senaste dagarna(; Ser ut som denhär veckan och nästa vecka kommer att vara ganska lugna förutom lite jobb och så kommer jag att träffa lite vänner typ. Åker till Italien den 7 juli, är väldigt taggad på värme (behöver typ sol för att inte se ut som en zombie (((-:

Idag så gick jag Kristin, Ottilia, Amanda och Klara runt på stan, efter några timmar gick vi vidare och köpte thaimat. Vi satte oss på ett berg med jättefin utsikt. Efter det så gick vi till ett nattöppet café vilket var så mysigt, uppskattar verkligen sommarkvällar som dessa!

Likes

Comments

Har sommarlov, känns så härligt!! Bilderna är typ en sammanfattning på lovet hittills. Igår gick jag runt Stockholm med Amanda vilket var jättemysigt, vi stannade även och åt sushi favvomaten! (; Idag har jag träffat Alicia och Amanda, eftersom vädret var så bra gick vi till ett berg med jättefin utsikt, såå härligt!!! Kvällen spenderades med Christian<3

Likes

Comments

Yay, långhelg! Gårdagen spenderades med några kompisar, som kom över till mig vilket var supermysigt! Tog tyvärr inga bilder dock! Idag hängde jag med min fina vän Paulina vilket var jättetrevligt. Vi åkte till stan och satte oss i en park och bara snackade vilket var jättemysigt.

Likes

Comments

Är i behov av sommarlov just nu. Ni anar inte vilken omställning dethär året har varit, grundskolan var otroligt mycket mer chill i jämfört med första året av gymnaiset.. Har dock hört att det blir värre i 2:an, aja snart sommarlov. Har iaf haft nationella i matte så slipper tänka på det iaf. Har inga roliga elr najs bilder så här får ni några härliga från denhär våren/förra sommaren <3 (;

Likes

Comments

En bild på min fina vän Claudia från i Fredags då vädret var på topp!

Haha hur härliga?

Vi firade att matte nationella var över (-;

Trevli lunch

Likes

Comments