Hey venner! Jeg prøver at lave lidt flere blogindlæg her det næste stykke tid! Idag har jeg valgt at lave et indlæg om cafeer jeg har været på for nylig.

Så den første cafe jeg var på var en cafe i Grenaa. Min søster, mor, far og jeg gik der ind fordi vi var i Grenaa, på vej til sommerhus, og var sultne. Cafeen var super hyggelig og man kunne både få frokost og desserter. Jeg fik en lækker sandwich med bacon, salat, kylling og en lækker dressing, og til dessert fik jeg en lækker hjemmelavet jordbær is, med bær serveret til.

Da vi var kommet hjem til København igen tog min far og jeg en tur til cafeen "Fars dreng". I har sikkert set eller hørt om den, da den er ret populær. Der bestilte vi begge en mad med rugbrød og salat mm. Super lækkert, der tager jeg helt sikkert ind igen!

Sidste cafe jeg har været på her for nylig var mere en restaurant, men jeg har valgt at tage den med alligevel. Jeg tog ind til "zeleste" med min far og min mors bedste veninde. Jeg bestilte en koldskål i skummet form, hvilket jeg aldrig i mit liv har set eller smagt, det var super lækkert med bær serveret til.

Det var alt for idag, jeg håber det var noget i kunne bruge! I må megt gerne følge mig hvis det her er noget i gerne vil se mere af.
Xoxo

Likes

Comments

Hey venner! Så idag vil jeg skrive lidt om hvordan man nemt kan tjene penge! Grunden til at jeg laver dette indlæg er at jeg selv har haft svært ved at tjene penge, og tænkte at jeg kunne hjælpe andre med de metoder jeg har brugt mest. Jeg har valgt at lave dette indlæg baseret mest på alderen 12-17.

1. Første måde er at sælge dit tøj, smykker eller ting fra dit værelse! Du kan downloade en app som fx trendsales eller Tradono, men du kan også nemt lave en Instagram profil.

2. Anden måde er at babysitte. Hvis du vil babysitte skal du nok være ældre end 13, men det er en god løsning hvis du godt kan lide at passe børn.

3. Du kan også gøre ting i hjemmet som fx at støvsuge, vaske vinduer eller sætte i opvaskeren.

Det var så mine nemme måder at tjene penge på!
Xoxo<3

Likes

Comments

Her har jeg så samlet en "wish list" med items jeg godt gad at eje!
Først og fremmest har jeg sat et par sandaler ind. De er sorte med gule fjer. Jeg synes de er vildt seje med det gule. De er fra Zara og står til en helt rimelig pris. Derefter har jeg sat endu et par sandaler ind fra Birkenstocks. Jeg synes Birkenstocks er vildt fede! Jeg har valgt de hvide fordi jeg allerede har et par med gråt ruskind, og rustne spænder. Jeg har også haft øjnene for et par Birkenstocks med leo mønster, men det ser ud til at de er udsolgt over alt!
Jeg har også taget et par bukser med. De er røde og lidt specielle, men skide seje! Modellen hedder "Chinobukser" og er fra Zara. Jeg overvejer dog stadig om jeg skulle købe dem. Tilsidst har jeg sat en kjole ind. Den er gul, med blomstret mønster. Den er utrolig smuk og jeg overvejer voldsomt om jeg skulle købe den. Den er fra MONKI til en helt min pris!

Det her var min collage med mine wishes. Vi ses snart!!

Likes

Comments