Fredag idag då. Veckorna går så snabbt att det bara känns som måndag och fredag hela tiden. Blev inringd till jobbet idag, och fick jobba ett kortispass på cirka fyra timmar, vilket inte var så farligt. Dock skulle jag vart ledig imorgon, lördag, men blev tillfrågad ifall jag kunde jobba 12-21, och jag tackade ja till det, då det är goa OB-timmar.

Annars är väl allt i sin ordning, jag satt och kollade runt lite på resor utomlands, vill boka en resa snarast, för jag kommer inte klara av en hel sommar utan sol och värme. Nu ska jag inte underskatta Sveriges väder, men moder natur och vårt avlånga land brukar inte vara on good terms när sommarperioden drar igång, och då utgår jag ifrån tidigare erfarenheter. Jag kikade på följande ställen

Santorini, Grekland
Mallorca, Spanien
Hurghada, Egypten
Bali, Indonesien

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För mer eller mindre en vecka sedan berättade en arbetskollega att en kvinna hade ringt och sökt mig via telefon. Tyvärr har vi ingen rätt att ge ut några som helst uppgifter personalen så det fick stå on hold. Men, min kollega hade då bett om kvinnans nummer och lovat att hon skulle föra det vidare till mig.

Hon ringde mig, och berättade situationen och gav mig numret. Kvinnan hade inte lämnat något namn efter sig och jag hade ingen aning om vem det var, men jag ga det en chans och ringde upp.

Efter många pip så var jag nära på att lägga på luren, men så svarade hon. Och jag tänkte att ja hade hört rösten någonstans. Det första hon frågar är "är det Zana". "Ja", svarade jag. "Vem pratar jag med?", frågade jag sen. Och så berättade hon. Snacka om att jag blev glad. Detta är alltså en äldre dam som jag och min bror hade jättemycket kontakt med när vi var yngre, vi brukade alltid leka med hennes hund och hon kom ofta och hälsade på oss, men vi förlorade kontakten och sedan dess har vi inte hörts av. Och nu tio år senare sitter jag och pratar i telefon med henne. Jag var i chocktillstånd, perdon me, men jag trodde faktiskt hon hade dött. Hon berättade att hon tänkt på hur och varför vi slutade ses osv. Därefter frågade hon efter min adress och ett par dagar senare kom brevet med posten.

Hur fick hon reda på vart jag jobbade och att hon inte hade glömt bort oss. Världens härligaste människa, verkligen. Ser fram emot att boka ett möte med henne, ska bli spännande och se reaktionerna och hur det är med henne. Kan knappt förstå det själv, men tycker på ett sätt också att det är så fint. Jag tror man underskattar allt det här med "old school" väldigt mycket. Tekniken tar över och så är det ju, men detta brevet gjorde mig helt varm i hjärtat och jag hoppas på fler. Jag har nämligen svarat henne så får se när jag får nästa brev. So excited!!


Likes

Comments

Idag är det international women's day. Vad innebär det då? Jo, för oss albaner så innebär det att gå ape shit och visa uppskattning och kärlek till alla starka kvinnor där ute. Meanwhile in Sweden så står det feminister på stan och skriker i megafoner om något som har med att kvinnor får lägre lön än män, eller något. Det var då ett jäkla tjat nästan så att man tänker, ''Men hallå om du hade sökt ett riktigt jobb istället för att stå där och gapa, så hade du nog fått bättre betalt''.  Men å andra sidan, vad vet jag? 

Hoppas ni har haft en bra internationell kvinnodag iallafall. 

Likes

Comments

Hann inte äta någon frukost imorse då mina föräldrar våldgästade mig i mitt rum och sa att vi skulle dra oss till stan.

Hittade två fina tröjor på Wonder, men så stod jag där i kassan och hade glömt mitt kort hemma. Pinsamhetsgrad level 45, yes. Men lade undan dem så ska åka in till stan imorgon efter jobbet och hämta dem.

Nu är jag iallafall hemma och väntar på jag ska dra mig mot jobbet. Slängde ihop en snabb "frukost". Gott var det iallafall.

Likes

Comments

Godmorgon.

Vaknade av att jag hörde att det lät någonting utanför mitt fönster. Jag tar mig upp, och ja, där står grannen och skottar snö. Mhm, snö(?!). Hallå eller? Vi är inne i mars nu, there's not supposed to be any snow. Moder Natur jävlas så mycket hon bara kan. Snö är för övrigt rätt mysigt om jag själv får yttra mig, men å andra sidan så bör den komma när det är dags, alltså vid jul och nyår och inte såhär när det är about time för våren att kika in.

However, så tog jag min grumpy ass upp ur min säng och gick till köket. Är dock rätt hungrig så ska se vad jag kan slänga ihop till en frukost. Until then får ni nöja er med en låt som sedan lång tid tillbaka varit en favorit, med ett budskap som är otroligt fint.

- XO

Likes

Comments

​Im in love! Can't wait until these babies arrives. Drabbades av söndagsångest typ. Och vad är terapin för det? Jo, online shopping, my darling. Så klickade hem ett par nya dojjor och en bomberjacka, det gjorde någonting med mitt humör. Let me tell you. I love burning my money on shoes and clothes, guilty as charged. Skäms inte ens över det, I mean we're all human beings, right?

And, can we please talk about how gorgeous the model is. Like damn. 

- XO

Likes

Comments

Är ingen höjdare på det här med hälsningsfraser, so Imma skip that part. Hope that's okay with you, you som av någon konstig anledning klickade dig in hit.

Så med det sagt antar jag att jag är skyldig dig någon form av presentation. So here we go... Mitt namn är Zana. Hej! Himla trevligt att våra vägar korsades. Jag är en nittonårig tjej från västkusten, närmare bestämt en liten stad som heter Varberg. Cirka sjuttio kilometer från storstaden Göteborg för att vissa ska ha det lättare att orientera sig.

I somras fick jag chansen att uppleva en av de bästa dagarna i mitt liv, nämligen studentdagen. Det var en dag fylld av massa glädje och en del tårar, men det var hands down den bästa dagen i mitt liv... yet. Hur som helst tog jag studenten med ett leende på läpparna, främst av lyckan för att skolan var över, men också för vetandet om att jag inte var arbetslös dagen efter, vilket till en början var en himla lättnad, men allteftersom blev jobbigare och nu längtar jag tillbaka till skolbänken, men det å andra sidan är ju svårt om man inte vet vilken skolbänk man vill till. För att sitta bakom kassan i Willys är inget jag vill sysselsätta mig i resten av mitt liv, det är ju en sak som är säker. Men för ett tillfälligt uppehåll och för att tjäna in lite pengar till börsen för att sedan kunna njuta av livet och resa, duger det gott och väl.

Så.. för att sammanfatta denna oerhört röriga text så är jag en nittonårig tjej från västkusten som för tillfället jobbar på Willys, för att kunna skrapa ihop lite pengar för att sedan kunna njuta av livets goda sidor, innan hon måste sätta näsan i böckerna igen.

Och med detta hoppas jag att jag väckt ditt, ja, du som av någon anledning fortfarande läser det här, intresse och att du forsätter följa min blogg för mer av allt det goda i livet. 

- XO

Likes

Comments