Hon är min idol, vägledare och mentor genom livet. Hon har startat allt ifrån Uppsala cheerleaders och IT-bolag till företag som har över 500 anställda. Hon håller just nu på med en tv-inspelning, med en producent sol även gjort Göta kanal. Hon argumenterar i riksdagen och sliter som ett djur med sitt företag. Ut över detta är hon min mamma. En fantastisk person som alltid vill mitt bästa. Tack mamma för att du ställer upp och lär mig om livet, idag är det morsdag och den är till dig<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Vet ni vart jag var Fredags? Jag var på Radioplays huvudkontor i ElStockholmo. Kan vi ta en minut för inredningen !! Asså vilka kreativa miljöer. Jag fick 1000 idéer till instagram bilder. Sen insåg jag att jag inte hade något ombyte så jag skulle då ha samma kläder på alla bilder. Vilket känns njaaa… haha herregud jag låter så fisförnäm hahaha. Mamma var och spelade in ett avsnitt till en podd (kan inte säga namnet för programmet ska sändas i sommar) men hihi me gusta hahaha;)! På tåget in körde vi igenom manuset och mammas svar var ju värda guld för hahah. Tror inte medpassagerarna var jättenöjda av vårt fniss. Hahah. Värt att lyssna på när det pkommer ut. I samma lokaler satt även Radioplay som har NRJ och Mixmegapol. Så under inspelningen pratade jag runt lite med personalen på radiostationerna. Härliga människor! Ska till Stockholm imorgon också men då står andra grejer på schemat!

Notera Muggen i bilden till höger (produktplacering big time hahah)

Likes

Comments

Vi firade lite här hemma ikväll. För framgångarna hos alla i familjen. Allt ifrån företagets framgångar till att skolan snart är slut, vi hade mycket att fira haha. Jag lagade en vegetarisk lasagne som blev jättegod! Framförallt tomatsåsen. Mums!
Efter middagen installerade mamma och jag lite av det vi köpte idag.. ni ska få se imorgon;)
Jag ska börja boka tåg och runda av kvällen, drar kl 8.48 imorgon så vill vara utvilad.
Ha en trevlig kväll
Puss

Likes

Comments