Orden som gör ont. Vänder vi på dom så blir dom lärdomar.

Oj , Oj nu då. Vad händer nu.

Känslan av trötthet och tomhet är stor MEN...

Känslan är kantat med en beslutsam väg till frihet. Inte saknad som jag trodde skulle komma. Känslan är kantad av ord som gjorde ont men som är förståliga om man vänder dom till lärdomar...

Tack du fina som kommenterat på förra inlägget. Jag förstår dina ord och dom behöver ges en förståelse som kan ses omöjlig. Men jag tror svaret är närmare än du tror. Dock tror jag att det kommer krävas en tid till svar och att omvandla historien till detta blev och det accepterar jag för detta lärde jag mig...

Visst är jag svårbegriplig nu.... Så här tänker jag

Alla har vi en historia och orden i den gör många gånger ont. MEN frågerna som vi måste ställa oss har ofta svar som är närmare än vi ser från början.

Nr 1 Av allt det ni syskon var med om. Av allt det din mamma vad med om. Vad lärde ni er?

Nr 2 Vad av allt detta formade er som personer? Är ni dom personer ni väljer att vara? Tycker ni om er själva?

Nr 3 Om ni fick göra om något hur hade ni då varit som personer idag? Lek med tanken....

När du själv gjort detta börja tala med din mamma utifrån detta. Tex. Säj mamma om jag inte gått igenom "detta" så skulle jag inte tycka och tänka så här och den känslan är rätt sund eller tycker du inte det?

Jag tror allt handlar om hur villiga och hur mycket vi orkar förlåta.

I rätten igår så hade socialtjänsten använt min blogg och ett av inläggen som motbevis mot mig. Men ärligt.. ja dom orden dom sa gjorde ont. Men vad sa orden egentligen. Lätt dom sa min blogg är farlig för tänk om jag talar om förr mina barn vad deras historia är egentligen här i bloggen än dom lögner dom trycker i ungarna idag...

Ja jag klarar av att säja detta idag för det har längre inte betydelse vad som händer. För ovavsätt vad som händer. Ovavsätt vad vi är med om så är det livet och livet händer. Det är hur och vad vi väljer att göra med det som betyder något.

Att alltid våga se sig själv betyder att du alltid vågar se andra. Har du tänkt på att kärlek kan ge fler svar än man tror. För din syster elller min älsta dotter är fortfarande personer vi kan älska hur mycket som helst även fast vi kanske inte förstår dom. Nej jag behöver faktiskt inte förstå. Jag kan älska ändå. MEN det betyder inte att du måste umgås med eller acceptera vissa saker. Det du därmot kan det är att se till dig själv och ge dig själv den goda eller dåliga kritik över vad du tänker är oki.

Så jag tror att bästa sättet att förstå din mamma är att fråga dig själv hur mycket du kan älska henne och ge henne, för att sen när du känner dom svaren så kan du ta ett steg i taget. Förstå dina egna handlingar och hur och vad du lärt med resans gång.

Jag älskar min äldsta dotter hon är en av dom i särklass finaste människor jag känner. Det jag inte klarar är den negativitism hon bär med sig i sitt liv. Men det betyder inte att jag inte kan hoppas att få krama henne någon gång i framtiden.

En dag skall jag berätta om henne och min sjukdom som jag för första gången fick i rätten igår. Då fick jag också berätta varför min mamma gör ont i mig... Men än är den dagen inte här. Varför? jo för att jag inte än har gråtit klart över detta än och lite annat också. För du förstår kärlek kan ge både gott, ont och en massa lärdomar.

Alla kan vi se, höra och känna. Spelar ingen roll om du är blind, döv eller bara inte vill. Det som spelar roll är hur du väljer att ta imott och hur du väljer att ge. Förstå och försöka...

Tack fina för att du skrev till mig det betyder väldigt mycket.

Hoppas du fick några funderingar med dig på vägen och du skriv gärna igen jag älskar att svara på det omöjliga, som egentligen är mer möjligt om vi tänker utan för boxen och vågar ge oss själva allt vi bara kan av kärlek och positivitet.

Till det finaste jag vet så är bilden till dig. På återseende....

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

ZitaZoo a proud LGBTQ Rainbow, Entrepreneur, Mentor, Content Creator, Wisdom BiZ Owner, Speaker, InternetMom In Wheelchair. Knowledge, Wisdom + Understanding = Communication. This makes us see, hear & believe. It makes us take one more step & communicate love to ourselves and others.

ZitaZoo's niche is Love in Communication. “Love is Love”

Live, Love & Believe In Yourself!
linktr.ee/zitazoo

"Alla Kan tar bara olika lång tid att lära och utföra"

Det finns alltid en väg. Har du inte hittat din väg så finns det hjälp att få så du ser din framtid. Jag jobbar idag efter 16 år i utanförskap med att hjälpa människor att hitta rätt. Jag är entreprenör, innehållsskapare eller som det heter på engelska Content Creator, förläsare, Mentor och InternetMamma i rullstol som inte får vara mamma IRL. Mer om det i blogginlägg.

Oavsett vad vi än är med om i livet så finns där alltid en väg till goda energier och dom hittar du inom dig själv. Våga fråga om hjälp då kommer du längre än du kan ann. Våga vara dig med allt det innebär. Våga ge dig själv det du tror på och drömmer om.

Alla har vi en historia att berätta men kan vi berätta den på en gång eller behövs det massa bakom innan vi kan berätta den?

Ses snart igen.
Kram vart du än är!
/ZitaZoo

TILLS VI SES IGEN.

Gillar

Kommentarer