Ny dag, nya tag. Rättegång snart... God Morgon!

Nu är det klar, det blir

När jag växte upp så var jag inte ett dugg intresserad av samhällskunskapen i skolan. Inte visste jag då att jag skulle på så många rättegångar i mitt liv som jag varit på. Nu är det dags igen för en runda i förvaltningsrätten. Den 24 november, fick jag veta i slutet på förra veckan är det dags igen.

Min advokat hade inte ens hunnit överklaga min del i att vara 0 och ingenting. Men min mans advokat hade det och det gick snabbt.

Jag har alltid sagt - när det händer mycket får man mer gjort.

Sant det är så tycker jag. Jag har snart byggt klart första e-föreläsningsserien. Skall bli så fint att få släppa detta. Detta hade inte hänt om jag inte insätt att jag har bara mig själv att ta ansvar för. Jag har bara mig själv att se efter och jag har ett mål. Under Bob bilden kommer mer....

I samarbete med Bob har jag smakat BOB Squeezy Jordgubbs och Hallon Sylt. @bob_sverige @buzzador Jag åt detta med glutenfria pannkakor en super gott lunch. #bobälskarpannkakor #bobsyltbuzz #pannkaka #buzzador.

Att ta tag i alla bitar kan kännas svårt

Men ett måste i min värld. Detta är precis lika viktigt att göra som att man alltid måste förmedla sig. tex om du stänger din dörr behöver du berätta det så inte andra undrar.

Jag har länge haft känslan att jag bara duger när det passar andra. Ändå fortsätter jag min kamp att passa in, att få vara med. Jag gör säker, ärligt helt säkert super många fel. Men hur skall jag lära mig när jag inte känner kärlek och gång på gång går jag på fel människor jag tror kan ge mig det jag letar efter mest. Kärlek.

Så jag fortsätter försöka. Men när man känner sig ensam då känner man sig ensam. Att försöka ta sig ur en ensamhet är svårt men jag är helt säker på att det går. Så jag måste ta tag i allt en gång till och göra veckan som jag tänkt från början. Inget får stoppa det oavsett vad.

Så nu inne i november börjar jag ta itu med den största rädsla jag har. December med allt där till. Den högtid jag alltid älskat men nu kommit att hata så djupt. Eller gör jag verkligen det. Ensamheten talar i min värld...

Men först spela in mina föreläsningar till min nya föreläsnings serie "När sorgen tar över - 10 saker att göra för att må bättre" Den är snart klar så jag hoppas att dom 10 delarna är klara att släppas så snabbt som möjligt.

Jag har lovat mig själv

Inte lämna min lägenhet på närmsta tiden. Bara om jag verkligen måste. Jag vill inte synas eller höras eller visa mig. Jag vill inte vara alls just nu så jag har rammat in mig här i min dator, en trasig sak som jag knappt får att fungera. Den är min närmsta vän och den får vara substitut för en IRL värld just nu. Orkar inte se saker eller andra människor just nu så jag helar mig själv i datorns värld. Dessutom kan det ju vara bäst att låta andra inte se mig eller? Jag menar kan man inte ens säga att man bakar (jag fick inte baka när jag sa det) så då är jag vel inte värd ett skit tänker jag. Men min envishet är starkast i världen så jag raderar mig själv från IRL som jag brukar....

Nog med negativa saker. Positivitet snälla ZitaZoo

Ja positivitet behöver vi alla. Men hur hittar man det i en värld där det lätt blir tvärt om. Det är den bästa fråga av dom alla. Den funderar jag vidare på och tar en fin väns ord jag fick i går. Hen sa så här - Du är jätte fin på alla sätt och vis ❤️ du ska inte vara så hård mot dig själv var snäll mot dig själv, precis som du är mot andra , ge dig själv en stor kram och en bamse kram från mig ❤️ Tack fina du fick upp mig i rullstoolen igen och få något gjort.

Nu kommer min hjälp snart då skall jag städa sen spela in föreläsningarna. HOPPAS på inga stör moment i dag så jag verkligen får till allt!

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer