"NÄR DET PASSA ANDRA" skulle jag finnas...

Insåg att tystnaden är min och ingen annans.

Insåg att den tystnad jag själv satt mig i är värst. insåg att det är jag som byggt murren och den har blivit hög, jätte hög. Insåg att det är jag som tillåtit att allt detta får hända.

Varför?

Ville passa in, ville vara omtyckt, ville bli accepterad, ville.... Välj själv listan är lång. Nu frågar jag mig själv

Varför? igen...

Egentligen ville jag inget av detta. Allt jag ville var att få vara mig. Men vem var jag? Där har vi det jag snubblade på. Jag visste inte. Vågade inte. 2014 Lärde jag känna en person som skulle komma att bli väldigt viktig i mitt liv. Jag har länge trott att denna måste tycka om mig, eller inte trott. Intalat mig att det måste vara så. Men när jag 2020 insåg att jag har haft fel hela tiden. Jag behöver inte bli, vara om tyckt av denna eller någon annan för den delen alls. Det jag behöver är att

Tycka om mig själv, rent utsagt älska mig själv. det är vad jag behöver...

Här tog allt en vändning... Varför igen och igen och igen.... Jag började höra min mentor. Vad va det han alltid sa. Tyvärr kunde jag inte kontakta honom i USA för han dog 2019 här någonstans blev jag ledsen och kunde inte sortera för jag visste att jag letade efter något han en gång sa. MEN vad???

Det tog ett tag sen slog det mig. Han brukade säja "If you don't know what you are afraid of, you must find it. Something your brain does and it can give you a hard time is to hide it from you. You need to figure out whats stops you, find your fear, and get rid of it"

Det betyder på svenska "Om du inte vet vad du är rädd för måste du hitta det. Något som din hjärna gör och det kan ge dig svårigheter, är att dölja det för dig. Du måste ta reda på vad som stoppar dig, hitta din rädsla och gör dig av med den"

Nu började det hända saker. Men inte bara i mig utan runt om kring mig också. För jag gick in i ett mindset som jag bara älskade. men detta mindset gjorde människor runt mig rädda och dom gilla det inte. För jag var längre inte en marionett som hela tiden hjälpte till, fanns där så fort det passa dom.

Slutsatsen vart "NÄR DET PASSA ANDRA" skulle jag finnas...

Vadå när det passa andra, det var inte vad jag ville. Min första fråga vart då. När det passar mig då? Nu frågar jag så här?

Kan du ärligt säja att du har tid med mig när det passar mig? Jag tror inte det. För hur det än är så måste maten sättas på bordet, hyran måste betalas och då behöver du jobba och skaffa den hjälp du behöver för att göra det. Nästa fråga kommer här.

Betala du mig när jag hjälpte dig? Nepp det gjorde du inte..... KLAR GÖR HÄR ATT DU ÄR INTE ENSAM NI ÄR NÅGRA STYCKEN JAG PRATAR OM. OCH JAG ÄR INTE ARG HAR BARA SLUTAT GÖRA NÄR DET INTE PASSAR MIG.

Min nya mentor brukar säja så här. (Nu översätter jag på en gång från Amerikanskan) Ta din arm och peka den upp i himlen, sen vrider du armen mot person framför dig och säjer inte mitt problem. Vad menar han nu med detta. Jo att du måste välja dina fighter och bara ta det du finner är nödvändigt och bra för dig. Känns det fel måste vi säja nej.

Mitt nej kommer här NEJ. För den rädsla jag hade var en enda jag var rädd för att bli ensam.

Så nu försvinner den taggen jag önskar du vill bli min vän. För den jag önskade var inte du jag lärde känna 2014 det va jag själv. Ingen annan utan bara mig själv.

Kärleken har varit tyst i nästan 20 år

Ja den har det, för jag slutade älska mig och det blev väldigt illa och jag förlorde allt. Idag älskar jag mig själv igen och är inte rädd för ensamheten. Jag respekterar ensamheten och älskar mig med alla fel och brister. Tycker du inte om det så är det ditt problem inte mitt.

Jag måste sätta mat på bordet och betala hyra och få älska vilka människor jag vill och det kommer jag att göra så jag finner är rätt. Du måste göra detsamma. Så vill du ha min hjälp så får du hyra mina tjänster i mitt företag och då hjälper jag dig.

Jag kom på i slutet av 2020 att det finns människor i mitt liv jag alltid trott jag tycker om men som jag idag känner likgilltighet mot och det är oki. Jag hoppas dock att ni får ett bra liv och lyckas med det ni vill. Jag har min väg att gå och ni har eran. Så vi kanske ses i någon vägkorsning någon gång. Tills dess. Ha det fint..

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer