Mitt namn är ZitaZoo, en bok gjord i samarbete med Önskefoto.

Filmen om mig, dig, mina barn, hur jag hamna i rullstolen och rättegågarna med myndigheterna där till.

Alla har vi en historia, här börjar min. ZitaZoo på svenska drar nu igång som en del av att hjälpa dig, mig själv men också som internet mamma och egen företagare få till en vardag som fungerar. Men framför allt att vissa mina barn att dom är dom mest älskade som finns. Spelar ingen roll vart vi är i världen kommer alltid älska er mest av allt som finns.

Detta ör en bok gjord i samarbete med Önskefoto. Att bygga och göra film på denna fina bok var underbart roligt. Att sen få ut den till alla är ännu roligare. Att på det bygga synlighet av mina bilder som jag som influenser gör var toppen. Tack Önskefoto för ni finns och för att man kan utvekla siina ideer med hjälp av er. Du som der detta Glöm inte att en bild säjer mer än 1000 ord.

#önskefotobuzz2020 #fotokalender #fotobok #julklappstips #önskefoto @onskefoto #buzzador

ZitaZoo - Live, Love & Believe In Yourself!
Entrepreneur, Content Creator, Speaker, Coach & InternetMom in a wheelchair.
Knowledge makes us see, hear & believe.
It makes us take one more step.

linktr.ee/zitazoo

"Alla Kan tar bara olika lång tid att lära och utföra"

Det finns alltid en väg. Har du inte hittat din väg så finns det hjälp att få så du ser din framtid. Jag jobbar idag efter 16 år i utanförskap med att hjälpa människor att hitta rätt. Jag är entreprenör, innehållsskapare eller som det heter på engelska Content Creator, förläsare, Personlig coach och InternetMamma i rullstol som inte får vara mamma IRL. Mer om det i blogginlägg.

Oavsett vad vi än är med om i livet så finns där alltid en väg till goda energier och dom hittar du inom dig själv. Våga fråga om hjälp då kommer du längre än du kan ann. Våga vara dig med allt det innebär. Våga ge dig själv det du tror på och drömmer om.

Alla har vi en historia att berätta men kan vi berätta den på en gång eller behövs det massa bakom innan vi kan berätta den?

Ses snart igen.
Kram vart du än är!
/ZitaZoo

TILLS VI SES IGEN.

Gillar

Kommentarer

IP: 173.208.191.82