Ärligt värsta dagen i mitt liv.

17 December en dag, Födelsedag jag inte längt till.

Jag bara undrar varför denna dag är en sån dag som jag varje år tycker är så jobbig. Att fylla år borde vara kul, med kalas och annat roligt. Men så är det inte i mitt liv just nu eller sen några år tillbaka.

Så här skulle jag vilja att det såg ut.
1 Barnen skulle få vara med och ha kalas (även deras födelsedagar skulle jag vilja fira på samma dag dom fyller år)
2 Ha den ekonomiska friheten att ha råd att köpa god mat. eller gå på restaurang. Inte som nu 0 kr och ingenting.
3 Ha många fina, roliga människor om kring mig. Inte som nu ENSAM som vanligt.
4 En dag att vara glad på. Inte som idag känna vemod.

Att alltid känna att man inte kan är inget roligt. Jag tänker att jag kommit så långt och jag har ju satt upp mål och planering för hur och hur länge detta skall ta. Men det är såna här dagar det känns tungt. När känslan av att man aldrig får utdelning på det man gör. Den där känslan skulle jag vilja slippa. Så jag sväljer och tar en runda till. Så här har det varit ganska länge.

MEN hur 0 kr det än må vara på kontot så är det just det bara svälja och ta en runda till.

Det stor dags för förändring.

Min wisdom och dream board är under kreativ förändring. Till allt som redan finns är det dags för att lägga till en klar planering för nästa kommande 6 månader. Hur förändrar man då på allt och skapar en ny framtid. En viktig sak är planering och sen nå till sig själv. Att se sig själv och allt runtomkring förändras är kul. Att nå sina delmål och gå mot det stora målet är ännu roligare. Att nå till att kunna sätt det man vill göra i en enkel audio logga som det kallas, det rockar bäst. I förra veckan fick jag äntligen det klart. Så underbart. Nu kan jag sätta ord på vad jag skall göra och ge i min Wisdom business, till vår underbara värld. Att äntligen kunna få med klarhet eller som en av dom finste kvinnor jag känner säjer. Få det kristallklart. Tack du fina du vet vem du är. Nu är jag där och resan har varit lång. Att äntligen få hjälpa och ge som jag drömmer om.

Därför fortsätter jag i samma hårda anda jag länge gjort.

Nu hur är det dags att samla GODA MINNEN.

Hur kämpigt det än må vara så är det dags att ge 1000% till. Skapa goda minnen, relationer och gör denna december månad till en god minnes månad med mycket JA jag lyckades ge mig själv äran att dela med mig mitt livs verk....

Så här och nu det är dags att skapa goda minnen och 2021 skall bli året då jag skapar det....

Med bara 7 dagar kvar till min man får lön så tar vi en dag i taget och jobbar på som bara attan. För nu är jag nästan i land men mitt projekt. Dagens födelsedag alltså min. Glömmer jag nu bort för i år med roligt arbete. Så grattis på mig själv så ses vi du (födelsedagen) och jag nästa år igen. Då är det mellan siffran i livet som gäller.

Som alltid saknar er mina ljuvliga kids... LOVE YOU all 3. Spelar ingen roll vart vi är i världen kommer alltid att älska er mest av allt.

Nu bygga klart nya podcasten. Den släpps när jag har hittat sponsorer eller någon fin investerare till den och mig själv. Hej då hittar du under bilderna.

Kram till er alla vart ni än må vara. /ZitaZoo

Jo du glöm inte att du rockar bäst...

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer