... människors "rätta" jag. 😳

Varför lyckas jag alltid omringas av energitjuvar?
Vart jag mig än vänder..

Kände mig urladdad allt som oftast så jag har börjat rensa ur energitjuvar och negativiteter sakta men säkert..

Mår redan mycket bättre men fortfarande en bit kvar...

Jag rekommenderar alla att rensa i sin närhet ibland :D

💚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har länge känt mig ganska vilsen.

Från att vara arbetsnarkoman där jag ett tag jobbade 7 dar i veckan på 4 olika jobb samtidigt som jag pluggade både i Malmö och Stockholm.

Utöver det hade jag ett heltidsjobb hemma..

Men varför? Kanske var det mitt bråkiga äktenskap? Kanske var det mina överaktiva barn? Kanske var det min rädsla att missa något?

Jag tror nog det var en blandining av allt, en ond cirkel som gick runt, runt..

Det ena ledde till det andra som för det tredje gjorde så jag drog mig bort från problemen istället för att faktiskt jobba med dem..

Hur orkade jag? Det gjorde jag inte.. sjukskrivningar, psykologhjälp, antidepressiva ("lycko-piller" som dem så fint kallade dem).. jag tror inte på sånt! Så jag vågade aldrig proppa i mig piller..

Hur ser det ut idag? Jag tog tag i mitt liv. Det är jobbigt men tar en dag i taget och lite jävlar anamma. Jag har sagt upp mig från mitt heltidsjobb (som jag hatade) och behöll två av mina extrajobb (som jag älskar). Har avslutat pluggeriet och fått godkänt på båda! Hinner umgås mer med barnen, vilket är det bästa med att vara "mellan jobb" men fortfarande längtar jag till ett jobb jag kan trivas på!

Med detta skrivit så hoppas jag att jag så småningom kan hitta mig själv.. har fortfarande mina dips men keep on writing..

💚

Likes

Comments