Vem har INTE fredagsfeeling när det är fredag?! Alltså det hade ju varit rätt konstigt ifall ni hade haft måndagsfeeling på en fredag men ah ni förstår nog vad jag menar!
Kom hem från jobbet för två timmar sen & nu myser jag i sängen med sambo & hund, perfekt?!
Nu ska jag bara ligga här i sängen & kolla på O.C hela kvällen/natten bara för att jag känner för det, fredagsfeeling så att säga.
Imorgon ringer klockan 08.30 för då ska jag upp & åka hem till världens bästa Emelie för att fylla på mina ögonfransar, det var inte en sekund för sent kan jag lova!
Ha en fortsatt bra fredag
TJINGELING

Detta är vad min sambo kallar för fredagsfeeling.. Han somnade sittandes hahaha
Jaja, alla är vi olika & tur är ju det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni alla vet så klagade jag rätt mycket på min tandvärk här i veckan.. Jag har varit hos tandläkaren, stoppat in en mega spruta i tanden för att rengöra & fått penicillin & vet ni vad?! Jag är en helt ny människa!! Jäklar va gött det känns! Tacka gudarna för att det finns penicillin.
Skrev precis att det var en mega spruta & det kan jag lova att det var, sjukaste någonsin! Men som tur var så gör det inte ont så skit i storleken för en gångs skull (haha). Hoppas ni alla får en bra helg, det ska jag ha!
TJINGELING

Likes

Comments

Har ni någon gång haft problem med era visdomständer? Om ni inte haft det så ska ni vara glada, lyckliga eller ÖVERLYCKLIGA!!
Har haft sjukaste tandvärken & tillslut så orkade jag inte mer så åkte till tandläkaren.. Hos tandläkaren skulle jag förklara hur ont jag hade & det lät ungefär såhär - det känns som ett vulkanutbrott i munnen på mig & så ska jag försöka släcka "elden" i munnen med lite vatten enda fram tills det att jag kommer på att jag inte kan svälja så jag låter det fortsätta brinna i munnen.. Tandläkaren såg konstigt på mig & började skratta, tur man kan vara lite rolig även fast man bara vill gråta! Tandläkaren som var en fantastiskt trevlig kvinna gjorde rent runt tanden (som inte helt kommit upp än så hon kan inte dra skiten) & skrev ut penicillin till mig (HALLELUJA)! Hon sa att det var svullet & hon förstod att jag hade jätteont, skönt att någon förstår! Så nu ska jag äta penicillin i en vecka så får vi bara hålla tummarna på att det blir bra 🌟
Allt för denna gång
TJINGELING

Myskläderna på,
lägg märke till mina fina björnöron som sitter på luvan haha

Likes

Comments

Ni vet den känslan som man har när man vet att något bra kommer att hända men man vet inte när?! När man hör från en vän att det ska hända något bra men vännen kan inte säga när, visst är det jobbigt? Jag vet vad som väntar men väntar bara på att få ett telefonsamtal så att jag verkligen vet att det händer!! Jag går runt i cirklar, kliar mig i huvudet & hoppar upp & ner.. KAN DET RINGA! Varje gång det ringer så rusar jag till telefonen precis som ett barn rusar till sitt lördagsgodis.. Tyckte att det var en bra jämförelse faktiskt. Hoppas på att det ringer imorgon så att jag slipper vara högt, lågt & överallt, lovar att berätta vad det handlar om när det känns som att det är på riktigt!
TJINGELING

P.s både sambon & hunden tycker att jag har blivit galen här hemma så bäst att det magiska samtalet ringer snart så jag kan "go back to normal" haha

Happy face 💫

Likes

Comments

Haft en fruktansvärd tandvärk nu i några dagar.. Testat med allt möjligt men nu ger jag upp & tänker ringa tandläkaren för att få en akuttid! Har testat med alla olika sorters värktabletter & så fick jag även en salva att lägga på tanden av en kompis men det hjälpte ju i ungefär tio minuter sen så kändes det som att det var ett vulkanutbrott i munnen igen. Någon mer än jag som har haft ett helvete med visdomständerna ? Hoppas bara på att dom kan dra ut den så att jag kan få leva mitt liv utan tandvärk igen haha.
Kom just att tänka på den bilden som delas på sociala medier där det står något i stil med
"När jag ligger & är sjuk så tänker jag tillbaka på tiden då jag var frisk" det är jag till 110% nu..
Hoppas att ni alla får en underbar dag utan tandvärk så uppdaterar jag er här hur det går för mig hos tandläkaren

TJINGELING

På bilden ser ni min lilla skatt, Pyret 🌟
Världens snällaste & gosigaste hund!
Hon är en staffordshire bullterrier tik men mer som min lilla bebis!

Likes

Comments

Förra veckan satte vi upp ett spegelfönster som jag köpt av en kille som gör dom på beställning, är helt förälskad i det! Vad tycker ni? Älskar den lantliga stilen & att det är en spegel, vem älskar inte speglar?!

Här ser ni en bild på min egentillverkade hylla! Hyllan är gjord av en gammal vrakbit & konsoler köpta på byggmax, har även en likadan hylla i sovrummet över sängen! Stjärnan som står på hyllan har jag också gjort av pinnar som jag hittat i skogen när jag varit ute & promenerat med Pyret

Likes

Comments