Det har hänt en del sen jag skrev här sist. Den 24/10-14 så gifte jag mig med min underbara man och det är det bästa som har hänt i mitt liv på länge. Allt känns så himla bra och rätt som det aldrig har gjort förut,

Förut så har man alltid gått och haft ont i magen varje dag men det har jag inte nu, för detta är helt annorlunda mot va jag har fått uppleva i ett förhållande tidigare. Men nu så är det mer att man hjälps åt än att stjälpa varann med att bara den ena ska jämnt ta hand om det som finns i hemmet eller bry sig hur allt är hemma. 

Nu är vi två om allt och det flyter på hur bra som helst. Jag jobbar och står i som vanligt och sen blir det en massa andra roliga saker som händer hela tiden. Antingen lugna hemma kvällar eller så är vi hos vänner eller familj. Det är det bästa som har hänt och jag kan inte va lyckligare just nu, Vet att det finns många som inte har det bra som sitter i den sitsen som en annan har gjort tidigare. Jag hoppas att det ordnar upp sig för alla andra som har ett helvete.  

Nu ska jag packa för vi ska på kryssning med ett gäng goa vänner och fira två stycken som fyller år. 

Trevlig helg :)

Likes

Comments

Jag hoppas att min oroliga magkänsla säger fel eller att jag bara är nervös inför nästa månad., jag försöker inte att bry mig men det är svårt när man verkligen vill veta va som är fel. 

Blev sjuk igår så jag fick stanna hemma från jobbet, men ska jobba på torsdag igen, ska ha möte med min praktikant och hennes lärare  så jag måste va frisk till dess. Men det är bara att bita ihop och köra på fast man inte är frisk den dagen. 

Regnade en hel del inatt låg och lyssnade en bra stund när det smattrade på rutan hade svårt att sova, mycket tankar som far runt i mitt huvud och jag hoppas att det bara är hjärnspöken och att det inte är så irl. Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe till.. 

Likes

Comments

Musik är en av livets droger som man ej klarar sig utan....  


Likes

Comments

Mina dagens videos :)
Likes

Comments

Är ledig idag från jobbet, det har varit väldigt mycket just nu så man har varit så trött när man kommer därifrån så man vet inte riktigt vilket ben man skulle stå på. Men det har gått bra fått mycket gjort när man har hållit igång. Käkat frukost och nu har man hittat en film som man ska glo på. Älsklingen är på jobbet men han brukar inte sluta så sent så vi kan mysa ihop. Jag jobbar kväll imorgon så vi inte inte ses så mycket sen jobbar jag dag på fredag.  Jag trivs så bra med mitt liv just nu och allt flyter på så bra. Hoppas att det håller i sig. 

Jag har också en massa funderingar på hur jag ska göra med allt när det gäller jobb och så vidare. Men ska söka på andra ställen plus att jag ska göra lite mer förändring i mitt liv. Men kommer aldrig lämna min underbara man om det ska bli så är det han som får skicka ut mig. Kommer stå vid hans sida så länge jag kan. Är otroligt kär. 

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla film och njuta av min lediga dag...  

Likes

Comments

Då jobbar man sista passet imorgon innan man tar helg, har ont som fan men ska kämpa mig igenom dagen. Har varit väldigt tufft nu ett par dagar. Men jag har fixat det.
Nu ska jag krypa ner brevid min underbara fästman o sova. Natt natt. .. 💞 Älskar dig Boje 💞❤

Likes

Comments

Då har man varit och gjort i ordning naglarna så man är fin till bröllopet så dom matchar min klänning och älsklings skjorta :)  Längtar att få komma iväg en sväng men har varit mycket här hemma så jag hoppas att älskling mår lite bättre när vi kommer iväg. Är rätt trött på att han ska få ta så mycket skit av släkt som inte kan bete sig. Men hoppas hans humör vänder och att vi kommer ha det bra nere i Malmö, men just nu har han ingen lust att åka. Men jag tror att det vänder när vi väl kommer ner. Sen beror det ju på stämningen i bilen. Har börjat kolla in lite jobb på andra ställen, får se va som händer om ett år fram över. Det är en spännande tid som kommer och jag bara njuter för fullt. Vi har redan gått igenom en massa och jag vet att det lär komma mer som vi kommer få gå igenom. Kommer finnas vid min älsklings sida oavsett, förutom om det skulle va otrohet då går jag. Men är det annat så kommer jag finnas kvar. Räcker med sånt skit man har varit med om, aldrig har varit med om någon som tänker mer på andra en sig själv och man får påminna att du min älskling är lika viktig att få bli ompysslad du med och känna dig behövd och få kärlek och ömhet. Jag hoppas att jag visar dig det tillräckligt, att du vet att JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA. Snart är jag din fru och du min man va bra det känns när jag tänker på det. Nej nu måste jag sova. Här har man inte många timmars sömn nu innan det bär av mot söder. 

Nu ska världens lyckligaste tjej gå och sova. ❤

Likes

Comments

Det finns människor till allt, är så tråkigt att dom bara ljuger och det blir bara värre och värre!! Jag blir så förbannad för det kommer sluta med att man säger upp bekantskapen och det vill man ju inte när det är släkt. Men dom kommer inte bli bjudna på bröllopet utan får veta det efteråt. För att ljuga om saker för att kunna utnyttja visa saker på falsk fakta är inte acceptabelt. Tycker att det är så jävla tråkigt att få höra all detta skit, plus att en underbar människa blir drabbad. Nu ska jag kolla lite på tv och njuta av min älsklings sällskap. Rock on 😎

Likes

Comments