Long time no see, här kommer lite bilder från våran fantastiska julafton!

Kärlek <3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan va som sagt fylld med yoga, träning, jobb och läsning. Jag verkligen längtade varje dag till att få komma hem och läsa Eckhart Tolles A New Eart, Awakening to your life's purpose. Den låter väldigt flummig, jag vet, men den är såååå bra och jag tror verkligen att alla skulle behöva läsa hans böcker! Speciellt om du vill utvecklas, bli mer greatful över allt du har i ditt liv, lyckligare och mer närvarande, då är det en perfekt bok för dig!

Anyway, helgen var oslagbar. I lördags åkte vi till La Jolla, jag åt fisk både till lunch och middag (!!!), vem är jag ens?! Mamma och pappa komma skicka över varenda syrra så fort jag kommit hem ( jag brukade inte läsa, någonsin typ, och sa förut att jag var allergisk mot fisk, nu älskar jag båda). Söndagen spenderades i Big Bear med Jess och Sam. Helt fantastisk dag. Vi hikeade på förmiddagen och SUPade hela eftermiddagen. Var helt mör och död när jag kom hem, men på ett peacefullt helt underbart sätt.

Nu ska jag kolla lite Q&As på yourzenlife.com (kan starkt rekommendera) sen läsa lite mer innan jag däckar innan 9 som jag alltid gör här borta ...

Massor av kärlek

Likes

Comments

Förra helgen var det Weekend Of innovation. Alla interns som ville spendera helgen på jobbet för att tävla i grupper om att göra den bästa appen var samlade i Esri Café alllll weekend. Så denna helg va mycket välkommen efter 2 veckor med jobb sort Of!
De va en Askul upplevelse och vi blev matade hela helgen vilket va värt. Jag vart dessutom indelad i en toppen grupp vilket gjorde det hela så mycket bättre!

Den här veckan har gått fort. Jag har jobbat mycket med Sam på vårat gemensamma projekt, vilket alltid är kul, och det var äntligen mycket successful! Jag har dessutom upplevt världens bästa yogaplace med Jess samt läst minst tre timmar varje kväll. Jag har även blivit bjuden på indisk fantastisk mat av mina fina indiska kompisar. En toppen vecka helt enkelt som bara försvann like that.

Nu är jag helt död efter en hel dag med fina vänner i BIG Bear. Bild bomb från denna helg kommer förmodligen imorgon!

Massa kärlek

Likes

Comments

Waw veckorna här går så fort. Jag ska vara ärlig, jag längtar hem lite just nu. Jag längtar efter min familj, min fina stockholmsfamilj, min mormor, Rebecca & Mattan och mina fina vänner! Dont get me wrong jag verkligen njuter av tiden här, jag lär mig så mycket, jag bor med och träffar konstant fantastiska människor, jag jobbar med världens bästa människor, jag får göra saker jag knappt vågade drömma om för ett år sedan, och det går alldeles för fort! Men jag längtar efter de fina jag har där hemma, vilket jag är extremt tacksam för. Det skulle vara hemskt om de inte fanns någonting jag kände att jag ville komma hem till!!! I guess att i vissa stunder när man inte känner sig fullt så stark och energisk som man till mesta dels gör, vänder man sig mot de man älskar allra mest och de får en att sakna dem lite extra.

Imorgon börjar vårat Hackathon, Weekend Of Innovation. Det ska bli sjukt kul, men de är en helg på jobbet så jag är glad att jag tacka nej till Vegas förra helgen och istället spenderade helgen med fina vänner och familjen Cappelli i L.A. för att ladda om mina batterier genom att vara ute i naturen.

Also: Jag har börjat läsa massor. WHAT säger mina nära vänner och familj, But yeah its true. Jag har på senaste tiden börjat ta Yogan, meditationen och min mentala utveckling på allvar, så att hitta inspiration i bra böcker och podcasts har verkligen hjälpt.

Mitt mål över sommaren är att hitta en balans i mig själv. Jag söker alltid efter The next thing och är aldrig riktigt nöjd. Jag är glad för det jag har absolut, otroligt tacksam, men de är allting någonting inuti mig som strävar efter någonting nytt. Det är utmattande och inte hållbart. Det gör att man förlorar lyckan i allt de underbara jag har just nu. Så, balans är mitt motto under sommaren och resten av mitt liv. Haha. Men detta betyder inte att jag inte ska kämpa mot mina mål och drömmar, att jag heltplötsligt ska bli "lat". Det handlar om att alltid göra sitt bästa, utifrån de dagliga förutsättningarna jag har just nu, och att lita på allt kommer till mig i precis rätt tid.


Verkligen konstig blandning av info och känslor i detta inlägg, men de var vad jag kände för just nu! Ska lägga mig och sova så att jag kan kicka fredagen in The ASS tomorrow Mornin!
Godnatt fina ni

Likes

Comments

Lite av de många saker jag tar med mig från denna resa.

Sprid positiv energi. Har du inget bra att säga till något, SÄG INGENTING!!! vad hjälper det att kommentera att någon inte passar i någon, eller att någonting är äckligt eller ja allt som inte är konstruktiv kritik eller en komplimang! Mind your own business. Något Gävle måste träna på for sure. Hälsa på folk, tycker du något är fint, säg det! Se till att alla känner sig välkommen!

Var ute i naturen. Jag har spenderat så otroligt mycket tid utomhus och i olika naturer denna resa. Det har fått mig att må så himla bra! Jag får röra på mig, får frisk luft och laddar om kroppen. Något jag absolut ska fortsätta med hemma.

Gör vad fan du vill! Var spontan, skit i vad andra tycker och testa nya saker! Jag har testat på så mycket nya saker, allt ifrån white water rafting, mountainbiking och bungee jump till att göra en body piercing (näsan) för första gången. Det skadar nästan aldrig att testa något nytt. Antingen älskar du det, eller så var det inte så kul trots allt.

Alltså wow vad bra detta har varit. Det går ikte ens att beskriva. Hittils den bästa sommaren i mitt liv. Innan jag åkte pratade jag och Olivia om att inte ha för höga förväntningar på det som skulle komma att ske, men denna resa överträffar mina förväntningar tusen gånger om. En resa som varit otroligt lärorik samtidigt som jätterolig. Jag har fått nya kontakter, vänner och erfarenheter som jag har med mig hela livet. Säger bara wow. Tack pappa och mamma för att ni lät mig göra detta och betalade biljetter och dylikt, ni äger!

Och tack till alla i USA för att ni gjorde detta så kul och bra för mig!

Sedan tar jag givetvis med mig allt annat jag lärt mig. Massor av engelska, både språkligt och självförtroendet i det. Jag har testat på att leva en helt annan livsstil som jag ÄLSKAT. Jag har fått mycket tid till att lära känna mig själv bättre. Sedan har denna resa förändrat min syn på en mängd olika saker, enligt mig på positiva sätt. Låter kanske klyschigt men jag känner mig som en ny människa!

Likes

Comments