Djur är fantastiska! Den här killen heter Sigge. Han är verkligen Tildes ALLT. När honr ledsen så längtar hon efter Sigge. När hon är glad så pratar hon om honom. När hon gör nå bus så är det Sigge. När hon har ont så frågar hon om Sigge också har ont.

katten betyder så mycket för henne. och varje gång vi åker och storhandlar så vill hon köpa kattgodis till honom och hans syster Nemo.
nemo vill aldrig gosa,utan håller sig för sig själv.

Likes

Comments

Pepparkaksbak med mina små monster.

Hej!

Nu blev ni inkastade rakt in i en blogg. I en vanlig vardag bara så där. Jag har inte ens presenterat någon i familej, antar att ni kommer få lära känna oss ändå!
Här i hemmet har vi idag bakat pepparkakor. Det brukar alltid bli kaos på ett eller annat sätt när vi ska göra familjära saker. Den lilla Tilde 4 år älskar att reta sin storebror Leo 13 år. Eftersom att det bara fanns en kavel dessutom i marmor så blev de ett jäkla liv. En jäkla värdelös kavel som Leo beskrev den. Och den som inte fick använda kavel använde armbågarna! Mycket smart.
250 gram pepparkaksdeg ska räcka till många kakor anser jag. 5 räcker det till för att vara exakt. Fråga mig inte hur mycket deg som hamnade i magen. En hel del antar jag, men lite låg på golvet också. en hel del..
Tror inte att jag kan bjuda på nå pepparkakor till julens gäster

Likes

Comments