Aa historia och snö kaos idag då... Vi fick idag reda på att vi kommer ha historielektion i skolans stora ateljé (bildsal) och man kan ju undra varför dom satt oss där när inte någon av oss i klassen går bild och form? Men men vi fick en ny uppgift som går ut på att skriva om två personer som förändrat världen under mellankrigstiden (tiden mellan första och andra världskriget) och även under andra världskriget. Vi fick 4 olika sätt att skriva på, jag valde ju att gör en brevutväxling mellan dom två personer jag skriver om vilket ska bli jätte kul ^_^.

Och apropå brev, jag hade fått ytligare ett nytt brev idag fast den här gången var det min engelska lärare som hade fått den på sitt skrivbord! men det va ett lite längre brev idag, det stod "förlåt om jag skrämde dig med brevet igår, det va inte alls meningen, hoppas du kan förlåta mig! Men det kanske är dags att jag berättar om breven du nu kommer att få. Du kommer att få ett nytt brev varje till varannan dag, breven kommer innehålla allt från gåtor till små meddelanden att göra din dag bättre och sätter ett leende på dina läppar" det va det som stod i brevet idag, jag har ingen aning vem som skrev det dock... Hoppas jag får veta mer snart.

Sen så är det ju snö kaos nu också och jag verkligen avskyr snö det är kallt och blött xD nej men jag är inte den i mitt kompisgäng som är mest förtjust i snö dom andra bryr sig inte xD och om det är kaos imorgon kommer jag säkert inte komma in till stan och jag ska till tandläkaren och troligtvis få tandställning vilket jag väntat på i säkert 12 ÅR nu så oavsett så kommer jag försöka ta mig in till stan och till tandläkaren ^^

men vi får höras mer imorgon så ska jag fortsätta att spela lite ^^

Likes

Comments

Idag tänkte jag bara presentera mig och låta er veta vem personen bakom skärmen är. Jag kallas Zephyror men ni kan kalla mig Zeph om ni hellre vill det. Jag är 17 år men fyller 18 i november och för er som undrar så ja jag går andra året i gymnasiet, linjen jag går är Estetik med inriktning Estetik och Media, vilket betyder att jag pluggar fotografi, film och tv produktion och även grafisk kommunikation.

Efter skoltid och på helger så spenderar jag så mycket tid som möjligt i stallet med mina två hästar Vincent och Harry eller så sitter jag hemma och ritar eller lyssnar på musik. Jag klassar mig själv som emo men andra kanske inte gör det.

Den här bloggen kommer till mesta dels handla om mig och mitt liv men jag kommer även att blanda in en liten historia för skojs skull.

Som sagt så går jag i skolan, jag börjar samma tid varje dag och har samma rutin, gå till skåpet och hänga av mig jackan och sen träffa min kompis som alltid är här före mig, sen så går vi till klassrummet vi ska vara i. Fast idag va min kompis inte här för hennes språk lektion i spanska var inställd så jag fick gå själv, dock så har vi ändå inte samma lektion på måndag mornar för hon har som sagt spanska och jag har koreanska... 

Jag har tre lektioner på måndagar, Koreanska, film och tv produktion och sist på dagen har jag naturkunskap. Men om jag kommer kunna fokusera idag det vet jag inte. För när jag kom till skolan idag så låg det ett brev i mitt skåp, det stod bara Zephyros på brevet inget annat. Det stod inte så mycket i brevet heller, det stod bara "Du är vackrare än du tror, smartare än du vet och modigare än vad folk tror" jag förstod inte så mycket av det faktiskt....

Aja nu ska jag iväg så jag kan äta lunch innan nästa lektion börjar, sen har jag två och en halv timme film och tv produktion (yay!) och direkt efter det så har jag 2 och en halv timme naturkunskap (mindre yay..).

Likes

Comments