Godmorgon kära bloggläsare!

Här sitter jag och äter kiwi. Denna frukt är så underskattad tycker jag. Det går inte att sluta äta den!

För övrigt så har jag världens träningsvärk från passet igår. Jag inledde med CXWORX, som är ett intensivt styrkepass på 30 min. Man fokuserar på bålstyrka samt ben och rumpa. Därefter körde jag kondition på gymmet. Jag gav mig faktiskt på cykling för första gången. Men jag förstår inte alls grejen med det? Det kändes bara tungt i benen och jag fick ont i rumpan av sadeln hehe. Nej, jag gillar mer löpband eller crosstrainer när jag tränar kondition.

Vilket är ditt favoritsätt att träna kondition på? Berätta! :)

Idag är en skolfri dag för mig. Om man nu kan säga så när man pluggar på universitetet. Det vore mer korrekt att säga att jag är fri från föreläsningar. Jag måste ändå förbereda nästa veckas redovisning av ett projekt, och såklart plugga matte. Det är mycket nu. Men det är det värt! Man får försöka fokusera på målet med sin utbildning, alltså varför man har valt att studera.

Det är lättare sagt än gjort vissa dagar...

Innan jag tar itu med det ska jag möta upp en vän på stan för att käka lunch :) det ska bli mysigt.

puss och kram från Zenga Lloyd <3

PS! Jag vet att det är tråkigt att läsa en blogg utan bilder, och det är påväg! Min kamera krabbar för tillfället.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Det här är mitt allra första inlägg på denna blogg. Vad passar då inte bättre än en presentation så du vet vem du har att göra med? ;)

Jag anses inte vara farlig. Tvärtom. Jag är en väldigt trygg person, alldeles för trygg enligt mig själv. Vad är livet utan en och annan drake liksom? Jag är en ingenjörsstudent. Jaha en pluggheest, tänker du nu. Och det kan nog stämma. Mycket tid läggs ner på studier, ibland lite för mycket enligt mina vänner. Men det är inget som definerar mig. Jag är ute och ränner på nattklubben på onsdagar jag med.

Just nu sitter jag här i min lilla etta på 22 kvadrat. Jag bor på universitetsområdet. Det är självvalt, så här blir det inga klagomål på ljudligt festande osv. Det är något man får räkna med om man bosätter sig här, håller du inte med om det? Nåja, jag har nog blivit hyfsat skonad från jobbiga grannar. Snart ska jag flytta in i en ny lägenhet som också ligger här på campus. En tvåa! Flyttlasset går den första maj. Jag älskar att inreda, och längtar tills jag får sätta klorna i den nya lägenheten. Det kliar i fingrarna!

När jag inte pluggar som ett djur inför tentorna hänger jag en del på gymmet. Nu vill jag inte få det här att låta som ett nyårslöfte, men det var faktiskt vid årsskiftet jag bestämde mig för att ta tag i det här med träning och nyttig mat. Det kan bero på att min familj införskaffade en våg efter jul och jag fick se elendet i vitögat. Vilken chock! Så nu blir det gymmet ett par gånger i veckan. 

Och annars då, hur är jag som person? Jag är snäll, såklart.. Väldigt gosig, jag älskar att ligga inne i soffan en kväll och bara va. Både ensam och med sällskap. Jag är egentligen en ganska sällskapssjuk människa, men när man bor såhär litet som jag gör så blir ensamheten inte lika påtaglig. Och det är stor skillnad på att vara ensam eller att vara själv! Jag kan njuta av endast mitt eget sällskap för jag är ju så fruktansvärt rolig att vara med! hehe.

Jag är faktiskt nöjd med mitt liv som det ser ut nu. Så välkommen till the sweet life of Zenga Lloyd!

Puss och kram <3

Likes

Comments