Herregud!! Okej. Såhär var det. Mamma hade ställt in Nutellan i kylskåpet och det ska man absolut INTE göra!! Då blir den kall och hård m.m. Så jag kommer på en brilliant idé. Jag ställer in Nutellan i mikron och tänkte värma den lite. SPRAK! BOM! KRASCH! Okej, nej. Så jävla allvarligt var det inte. Men jag vände mig om några sekunder och hörde att det lät väldigt konstigt så jag vände mig om för att kolla vad som lät. Då ser jag en fucking BLIXT slå ner i min Nutella! Blir skiträdd, hoppar några sekunder och sliter upp mikrovågsdörren fort. Den ryker och luktar bränt. Dagens livshändelse 😜


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

...på att plugga! (?)

Ni som känner mig tänker säkert ''hahah, hon klarar säkert att plugga i en vecka, sen skiter hon i det''.

FEL!!

Så jävla fel! För er som inte känner mig kan jag berätta lite hur jag är i skolan.

Förut var jag den smartaste tjejen i klassen. När jag gick i sexårs läste dom flesta 5-sidersböcker medans jag lätt kunde läsa en bok om Emil på 100 sidor. Jag var jätteduktig i skolan och hoppade över andra klass. Eftersom jag hoppade över 2:an kunde jag söka till Adolf Fredriks musikklasser ett år tidigare än andra i min årskull. Den dagen jag sökte till skolan hade jag 40-graders feber. Jag mådde jättedåligt och kom inte ens ihåg vilken låt jag skulle söka in med. Jag kom självklart inte in och jag var helt förkrossad i flera veckor. När vårterminen närmade sig fick jag för mig att gå om 3:an för att få ytterligare en chans till att börja i AF. För att det inte skulle bli för tråkigt att gå om 3:an så bytte jag till Herrängens skola. Jag trivdes jättebra men jag hade ändå planerat att jag skulle gå i AF. Jag sökte in och kom in. Jag blev jätteglad och var sjuuukt taggad över att träffa nya kompisar, åka in till stan själv (det var coolt på den tiden) och få sjunga. Dock var jag trött på min personlighet. Jag ville bli megafjortis. Och det var där det brast. Jag bytte skola, trivdes bra och så. Men jag skolkade även en förjävla mycket, bara för att det var ''fjortis'' att göra det. Skolkade även om jag tyckte att jag hade sminkat mig fult. Och somsagt, det var där det brast. Jag har nu halkat efter i alla ämnen och klarat mig på snudden förutom i 2 ämnen då jag faktiskt har fått F, kemi och Spanska. Efter fyra år i AF blev jag trött på snobbattityden och bytte till Johan Skytteskolan. Det var det bästa valet jag har gjort i mitt liv. Så jäkla glad att jag gjorde det valet. Har verkligen skaffat mig vänner som är betydligt roligare och inte alls lika dömande som fittorna i AF.

Nu har jag gått en termin i JS och det har gått helt okej. Har blivit mycket bättre i engelska, svenska m.m. Dock så är jag totalt blond i SO och geografi. Men idag slog det mig att jag ska fanimej bli så jäkla bra i skolan. Varför? Jag vill gå på ''Rytmus''. Ett musikgymnasium som verkligen passar min smak. Och för att jag ska komma in måste jag höja mina betyg rejält. Hur surt vore det egentligen att få hem ett brev där det står att jag inte få gå det gymnasiet jag vill gå. Då får man gå på ett andrahands val. Jag vill verkligen inte det. Jag skulle inte alls bli lika motiverad och inspirerad och jag skulle sacka efter igen. Så asså, nu jävlar! NU KÖR VI!!

Likes

Comments

Nästa år är jag gammal nog för att uppfylla min dröm, nämligen att få söka till Idol. Enda sen jag var liten, nu snackar vi 6/7 år, har jag velat söka till Idol och det är redan nästa år jag äntligen har åldern inne. Så Tv4, ni får fan ha kvar Idol åtminstone 2 år till!!

Förra året skulle min bryster söka in och hen frågade mig om jag skulle vilja köa tillsammans med henom. Klart att jag skulle vilja stå i den där kön, stå där skittaggad med gitarren i handen och skrika ''STOCKHOOOOLM!!!'' framför kameran. Men då självklart som en sökare till Idol, inte som en stöttare. Så dagen innan klippte jag och klistrade ett nytt ID-kort som skulle visa att jag var 2 år äldre. 'tyvärr (lyckligtvis) så blev jag inte klar, och det var väl tur det. Om jag kom vidare skulle det förr eller senare komma fram att jag faktsikt är född 00 och dä kanske jag skulle få en dagsbot pga identitetsförfalskning och alternativt inte kunna få söka i Idol i framtiden. Jag är alltså väldigt glad att jag in genomgick min plan. Det är klart att jag vill söka i år också, men jag ser det samtidigt som en fördel för mig att öva upp min röst, gå hos en sångpedagog och bli ännu bättre för att sedan göra en strålande audition!
ÅÅÅH!! Jag är så taggad! Det kommer att bli så jäkla kul. Bara jag kommer till tv-juryn så blir jag nöjd. Med lite träning och självförtroende så kommer det att gå!


​om jag bara hade så här blåa ögon i verkligheten...

Likes

Comments

Nu närmar man sig nästa milstolpe, 15 år. Och det är väl klart att man ska utnyttja alla de ''funktioner'' som blir tillgängliga som man får göra lagligt Cykla utan hjälm, dricka energidryck och göra andra balla saker som en riktig coolkid gör. 😉 Nejmen nu till saken, moppe. Ska man skaffa moppe? Det kostar en jävla massa och frågan är om det verkligen är värt det? En begagnad moped kostar lika mycket som körkortet och då är man redan uppe i 10.000. Sedan får man räkna med att bensinen kostar nån röding och om motorn skulle paja eller något så kostar det också pengar. Men tänk hur härligt det skulle vara att kunna ta moppen till Långsjön under lunchrasten och ta ett snabbdopp eller bara ligga på stranden och sola. Men somsagt pengar. Jag har 3 kr på mitt konto för tillfället, och jag tänker fan heller inte lägga undan ett års barnbidrag för en moppe. Då får det faktiskt vara. Visst, man kan önska sig körkortet i födelsedagspresent och moppen i konfapresent, men det är en himla massa andra saker man också vill ha! Man kan faktiskt inte få allt i livet tyvärr. Eller..?

Såå badass... 👿

När man ändå är inne på rensing av gamla facebookbilder, vad är det jag ser? *host host* fjortisvarning...

Likes

Comments

Stackars mig. Tvungen att bada fast jag inte känner för det. Fråga mig inte varför. Dagens i landsproblem.

Intressant inlägg. Fuck life :(

Likes

Comments

Jag var på fest igår, och såklart så tar nån jävel min telefon!!! Jag har haft min mobil i två veckor nu, och så blir den tagen! Dessutom låg mitt busskort och mitt bankkort i skalet. SURT! :/

Jag blir så himla sur på sånt här. 

Hejdå.

Likes

Comments

Mest egopics och sånt... Menmen! Följ om ni vill!

@zeldaas @zeldaas @zeldaas 


  
Likes

Comments

Likes

Comments