Header

Ok, jeg ville bare ha en post hvor jeg viser dere to av Victorias secret englene (englene er toppmodellene). Den ene (blond) er Candice Swanepoel og den andre (brunette) er Taylor Hill. Begge bildene er fra musikkvideoen til Selena Gomez - hands to myself hvor flere av englene er med. Jeg har lest mange kjente bloggere hvor de kaller tiden det er Victoria Secret Fashion show for ting som "den verste tiden av året", "når sjalusien kommer" osv. Jeg er en person som deler alt jeg har på hjertet uansett hva andre folk synes om det. Grunnen til at jeg har lagt ut dette innlegget er at det er ingen grunn til å være sjalu. Du vil nok tenke "så fine de to jentene er" når du ser på disse bildene, og det gjorde jeg også. Jeg har hørt andre si ting som "når du er en VS modell, så er du perfekt". Ingen er perfekte og ikke engang de. Kanskje de er flinke til å bruke sminke og posere foran kamera, men det er mye annet de ikke kan, og det er det som ikke gjør dem perfekte. Folk er flinke i forskjellige ting, men de klarer ikke alt. Kanskje du som leser dette ikke har tenkt over at disse modellene er perfekte, kanskje du ikke engang vet hva en Victoria Secret modell er. Jeg legger ut dette siden jeg opplevde at en av mine venner var sjalu og lei seg på grunn av hvor perfekte disse jentene er, men det er de ikke.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Jeg fant noen kjempefine klær hos NELLY.com akkurat nå! Jeg elsker å se på klærne hos NLY samtidig som jeg vet at jeg aldri kommer til å få et plagg klær derfra haha. Men det hjelper for meg veldig mye å se på ting som jeg ønsker meg siden jeg får så bra inspirasjon. Jeg fant disse fine klærne. Jeg tror at disse klærne ville passet altfor godt sammen. Kanskje jeg ikke ville brukt skjørtet og skoene i vinter, men jakken ville jeg helt klart brukt! Jeg håper dere likte denne kombinasjonen, jeg vil komme med flere sånne når jeg sitter på rommet mitt og ser på klær. JEG HAR TAGGET LINKER PÅ HVER BILDE HVIS DERE ER INTERESSERTE I DISSE KLÆRNE

Likes

Comments

Hei! Nå tenkte jeg å legge ut mitt første tips! Så som dere vet eller kanskje ikke vet, så elsker jeg å se på serier! Favorittseriene mine (som dere ser bilde av) er The 100; den serien er den aller beste!!! Jeg elsker alt ved den serien! Det kommer nye episoder hver fredag på dreamfilm. Den handler veldig mye om action, drama og litt kjærlighet faktisk!
Den andre serien jeg anbefaler dere å se er Pretty Little Liars; jeg tror at dere som er på min alder allerede ser på den! Den er kjempepopulær og jeg bare elsker den! Jeg ligger på sesong 6 episode 4 nå, og jeg gleder meg til å komme til den nye sesongen, 6B.
Den tredje serien jeg anbefaler er SKAM; skam er en dramaserie om Noora (sesong 2) som går på videregående 1. Året (akkurat som meg!!). De snakker på norsk, men jeg anbefaler virkelig at de svenske også skal se på. Den serien har vært en hit for alle ungdommer i hele Norge.
Så dette var mine favorittserier som jeg valgte å dele og anbefale for dere! Jeg håper virkelig dere tenker på å se på dem, siden de er virkelig de beste. Takk for meg!

Likes

Comments

Hei! Velkommen til min blogg! Her så skal jeg poste ting som skjer i hverdagen min, tips og litt forskjellig. Det var en kusine av meg, @deryabattisom syntes jeg burde starte å blogge. Dere må se hennes blogg også! Jeg tror jeg begynner i dag med bloggingen min så får vi se hvordan det går. Takk for at du leser bloggen min!
Meg, tvillingsøsteren min og kusina mi Derya på nyttårsaften 2016

Likes

Comments