Contains affiliate links

Hej allesammans! Hur mår ni? det var ett tag sedan. Jag har som vanligt haft det fullt upp i skolan, och nu när sportlovet närmar sig så har vi fått mycket mer. Men det kommer bli skönt med lov. Skulle vilja att det var längre än en vecka, men men man ska inte klaga haha :) Som ni ser ovanför så har jag valt mina favorit plagg från Guccis kollektion. Jag älskar deras solglasögon och väskor. De är så snygga och unika <3 Jag satte ihop lite plagg som man skulle kunna kombinera med. Tex den svarta klänningen med de gröna klackarna för att piffa till outfiten lite. Det var allt för idag guys love u.

Bye!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allesammans! Det var ett tag sedan, hur mår ni? jag hoppas att ni mår jättebra!! Som ni kan se på titeln så har jag kombinerat tre olika outfits. Som skulle passa för olika events. Min första outfit alltså "elegant" så försökte jag få det lite simpelt och elegant, sedan så valde jag ett par leopardmönstrade klackskor för att piffa till outfiten lite. Min andra outfit "classy" så valde jag en jättefin svart spetsklänning som är väldigt classy och chic. Jag kombinerade outfiten med fina guldsmycken, som har röda rubiner och ett par svarta stilettos. Sist men inte minst min tredje outfit "party girl" så valde jag en väldigt snygg glittrig rosa klänning, och kombinerade den med ett par rosa klackar och silvriga örhängen.

Love u guys, bye!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allesammans! här har ni lite nyårsplagg som är så fina, och som passar perfekt för nyår med allt glitter och glamour. Mina allra bästa favoriter är den vinröda sammetsklänningen, gröna paljettklänningen och den ljusrosa klänningen. Jag tycker verkligen om sammet/paljett temat. Nu är det inte mycket kvar ;)

<33

Likes

Comments

Hej allesammans! Hur mår ni? Igår så var jag ute med mamma och shoppade lite, men tyvärr så hittade jag inget eftersom att de inte hade så mycket utbud. Fast jag blev inte förvånad eftersom att Katrineholm inte är en så stor stad, vilket är ett minus när det kommer till kläder och andra saker :(. Men annars så hade jag ganska kul sedan så gick vi till sultans och fikade lite. Det var allt för idag.

Love u guys, bye!

Likes

Comments

Contains affiliate links

#nakdxmetapic

Hej allesammans! hur mår ni? jag mår ganska bra. Som ni ser ovanför så har jag valt skit snygga plagg från Nakd som är väldigt trendiga i år. Min allra bästa favorit är leopardjackan med utsvängda ärmar. Det är väldigt inne med leopar i år också, och den rosa satin linnet som också är jättefin. I och med samarbete med Nakd så tänkte jag ge er en liten julklapp, eftersom att det inte är mycket kvar till jul nu :). Med koden GRAB20 så får ni 20% rea på Nakd's hela sortiment (förutom reavaror) så passa på och använd den. Jag hoppas att ni gillade mitt inlägg och att jag kunde inspirera er lite. Jag önskar er god jul!

Love u guys

Bye!! <33

Likes

Comments

Hej allesammans!! Äntligen så är det julllooovvv!! Jag har längtat så mycket till detta, eftersom att jag har varit så trött på skolan och alla läxor vi har haft. Jag har fortfarande en hälsouppgift som jag inte är klar med men den skulle vara inlämnad den 24, så jag har lite tid på mig :) Efter julavslutningen på skolan igår, så gick jag och mina vänner till stan och åt nachotallrik som var jättegod. Sedan så satt vi där ganska länge och pratade om allt möjligt och därefter så gick vi hem. Nu tänker jag bara ta det lugnt och njuta av mitt lov. Ha det så bra guys! vi syns vid nästa blogginlägg (skriv gärna på kommentarsfältet om vad ni ska göra under lovet) Love u guys.

Bye!!<33

Likes

Comments

Hej allesammans! här har ni lite inspiration inför julen. Sorry för ett kort inlägg, men jag kommer försöka uppdatera mera så fort jag kan.

Bye!!<3

Likes

Comments

Hej allesammans!! Hur mår ni? Jag själv mår jättebra. Nu är det inte mycket kvar till jullov, jag längtar bara till lovet alltså skolan har varit såå jobbig. Vi har haft jättemånga inlämningsuppgifter och prov. Jag har inte planerat så mycket om vad jag ska göra under lovet just nu, eftersom att jag har haft det fullt upp. Men jag kommer kanske åka till Stockholm med mina vänner om det inte blir dåligt väder och om alla mina vänner kan vid tidsläget. Har ni några planer om vad ni ska göra under lovet? Jag kommer ta de lugnt för det mesta. För de som inte vet så har jag varit sjuk i ungefär två veckor #karma men nu är jag äntligen frisk som tur. Det var allt för idag, love u guys!

Bye!<3

Likes

Comments

​Hej allesammans! Det var ett tag sedan. Jag vill bara säga ett stort FÖRLÅT, för att jag inte har bloggat på länge fast en jag sade till er att jag skulle blogga. Men tyvärr så var jag tvungen och ta en paus från bloggen eftersom att det pågick mycket i skolan som gjorde att jag inte hade tid och lust att blogga. Men jag hoppas att jag kommer kunna börja blogga igen från och med nu och framåt. Jag kommer försöka och fixa ett blogginlägg så ofta jag kan. Love u guys!!!

Bye!<333

Likes

Comments