Header

​http://zeb1987.bloggplatsen.se/​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen.  De är ett år sen sist och sist hade jag sluta äta choklad för att få bort de värsta suget vilket jag ska börja med igen nu men denna gång tänker jag avänja mig choklad sen när jag börja igen få de bli bara mörk choklad för ljus finns de inget stop. ​just nu gå jag hemma till hösten då jag börja på daglig verksamhet.  Min vikt ner gång gå sådär men nu har jag planera. Maten för några veckor frsmåt. Så borde funka är bara helgen man ska få och funka. 


Just nu jävlas de lite på bågskytte för ser inte ordentligt när jag ska sikta så få hoppas att vi få till strängen. Idag åker jag till min hembyn med min kille.. så kommer lite natur bild senare.  

Likes

Comments

​Hej bloggen. 

ett tag sen sist jag arbetsträna inom städ så är helt slut efter jag kommer hem och tyvärr så bli bågskytte lidande och de gillar jag inte har bara semester 2 veckor men de få vara så i år. jag försöker sköta mig med godis och sånt fast de är sommar men är svårare när man är ledig för man bli lite dagvil. men har nästan gått ner 10 kg sen januari och det känns bra:) men känner jag måste hålla mer koll jag måste välja om jag ska äta mättande el räkna poäng så tro jag alllt kommer gå mycke lättare. ikväll ska jag på bodypump för första gången få hoppas axel klara de passet håller tummarna för funka det så tänkte jag gå på de passet varje vecka för att stärka axel. så kanske jag klara skjuta mer på skytte:)

Likes

Comments

Hej bloggen. Har vart utan choklad i en månad och de tog bort mitt socker sug på veckorna . har tagit bort godis och dricka på söndagar så nu har jag gått ner varje vecka har gått ner 9.4 kg sen januari :) så nu har man börjat få köpa nya kläder för allt började bli för stort. glad midsommar alla.


  • 132 Readers

Likes

Comments

​Hej bloggen! Det var ett tag sen nu har haft fullt upp. Har börjat arbetsträna inom städ och det gå bra ska gå upp i tid de dagar jag inte har  engelska, ska börja ha massa test nu så är snart klar med engelskan. Sen var jag med på en 3d tävling i bågskytte, jag kom sist men mitt mål var att ta sig igenom tävlingen utan att få ont i min axel och de klara jag:)     denna helg har vart lite kul, när jag kom hem fråån affären i fredags hade jag glömt köpa choklad och tänkte gå och köpa men då bestämde jag mig att den helgen skulle jag klara mig utan choklad för är ofta choklad jag bli sugen på när jag bli sugen på choklad. så är inne på tredje dagen utan choklad och de känns bra:) var på affärn igår och köpte portions bröd och de är fikabröd precis bredvid och kände inge sug efter de heller så fatta inte vad som hänt är inte sugen på sånt jag gillar förut kan vara för jag tog bort godis på söndagar och hade bara fredag och lördag så kroppen har väl börja vänja sig av med mindre socker och då bli jag inte lika sugen längre. har gått ner 7 kg sen januari gick ner 3 kg efter de operera bort gallan eftersom jag inte kunna äta riktigt innan sen har jag gått ner över 4 kg med viktväktarna.      på torsdfag ska min sjukgymnast komma till gymmet och kolla vad de finns för övningar till min axel han tycker de är onödigt att jag springer i mellan sjukgymnastiken och gymmet när de ligger bredvid varandra så ska köra allt på gymmet i några veckor så ska han följa upp om några veckor och då bli de lättare att planera in:)

Likes

Comments

Hej bloggen. Har hänt mycket sen sist Har ramla och landa på handen men nu är de bra och jag har börjat kunna skjuts bågskytte mer nu. Idag sköt jag 36 pil och de har jag inte kunna gjort på länge, vi sköt 12 pil I streck innan vi vila till nästa så de känns bra. sen träffa jag en trä stolpe så fick mitt namn på den bara för jag sköt pilen där av misstag. Jag gick 1 mil idag till och från skytte. imorgon bli de arbetsträna igen upp tidigt. Så nu bli de godnatt bloggen.

  • 177 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen ! Var ett tag sen sist. Jag har börjat gå in till stan och hem när jag har något ärende ditt, sen har jag börjat på viktväktarna de har startat upp möten här i stan igen så de känns bra och kul:) sen har jag mitt aktivitetsarmband jag använder rätt mycket så man ser hur mycket man går. Sen fanns de ett recept i veckans viktiga som man får varje vecka hos viktväktarna och de var choklad milkshake med grädde den var jätte god:)     jag tog en jätte fin bild när jag var ute och gick. sen åt jag grönsaksdip med kvarg och aromat till melodifestivalen och jon henrik fjällgren gick vidare precis som jag ville. , katten fick räkor. sen när jag skulle tvätta i fredags hade jag ingen riktig tröja att ta på mig så jag tog klubbens tävlings tröja istället. Jag kan äta allt nu efter gallblåsa operationen och de känns bra:) jag väntar fortfarande på att få börja arbetsträna börja bli less att de ska  ta sån tid har gått hemma i 5 månader snart nu. 


jo föresten testade ost och ägg i mikron de var jätte gott bruka ha kalkonpålägg men hade ingen hemma så fick bli ost.


vi hörs sen bloggen

Likes

Comments

Hej bloggen! Operationen gick bra var väldigt trött efteråt men har tagit lite tid innan magen vänjer sig eftersom allt gå direkt ut till tarmen nu. fick ta bort alla plåster i torsdags och de var skönt för de kliade, sen har jag nu gjort en del armband sen har jag beställt en till platta den här kan man plocka isär och göra andra saker än bara armband.   igår var jag och kolla vart viktväktarna håller till men kom till port med sån kod dosa och var ingen skylt att dom håller till där så vet inte hur jag ska göra på tisdag när jag inte äns vet om jag är på rätt . nu ska jag baka lite matbröd hejdå bloggen 

Likes

Comments

Hej bloggen! Jag har börjat gjort loom armband och börja fatta nu hur man gör har kollat på Youtube hur de gör och då är de enklare. men har upptäckt att jag har fel platta att göra armband på de finns en man kan plocka isär och göra ugglor och penhållare så ska nog beställa en sån. sen när jag la ut bilder på Facebook så var de några som ville jag skulle göra armband åt dom så har gjort de. på måndag ska jag operera bort gallan så ska bli skönt att kunna äta sen igen. hejdå bloggen  • 246 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen! de är mycket som har hänt fick byta läkare eftersom vi tyckte att han som skulle kolla på mina svar från ultraljudet inte hade tid och då hade de fått in ett återbud och hade tid 11.20 men fick inte träffa läkaren förän halv ett. Och eftersom jag inte kan äta annat än flytande så ska de operera bort gallan nästa måndag den 26. så är rätt less på soppa nu kan jag säga. Men ska bli skönt att kunna äta vanlig mat igen. Hoppas jag kommer kunna äta ägg för saknar verkligen ägg. har beställt ett måltidsmått som man kan använda om man vill veta hur mycket man ska ha på tallriken av varje ,finns både för män och kvinnor. för efter operationen bli de viktväktarna på allvar då jag kan äta vanlig mat. Och bli väl promenader till att börja med eftersom jag ska ta de lugnt efter operationen. hejdå bloggen
  • 249 Readers

Likes

Comments

hej Välkommen till min blogg jag är en tjej som kommer skriva rätt mycket om mina tankar om olika saker och åsikter och vad som händer i mitt liv jag är väldigt aktiv inom den sport jag utgör jag skjuter bågskytte.

Instagram@sbrelin