Oj, vad dålig jag är på att blogga!
Imorse blev jag väckt av pojken min och då var det bara att kasta på sig kläder och vingla iväg till bussen. Jag är så fruktansvärt morgontrött som ni vet så jag är fortfarande inte riktigt människa än. Just nu sitter jag på ett kallt stengolv och ser på när Hampus och några till skjuter båge, sedan blir det att åka vidare till väla för lite shopping.
Igår hälsade jag på hos min praktikplats förresten. Det kan nog bli ganska bra!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vill göra någonting som får folk att förstå att det inte är dåligt att vara annorlunda, tvärt om. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska gå till väga med det. Kan inte folk bara inse att det är en sorts fördel att våga sticka ut?

Om ganska exakt en månad åker jag till Stockholm med min andra halva för att gå på Comic-con och sova på hotell. Jag längtar riktigt mycket! Det blir så skönt att få komma bort ett par dagar från verkligheten och bara ha det bra. Jag behöver samla energi och det gör jag bäst genom att försvinna en liten stund tillsammans med folk som står mig nära. Hoppas bara att jag frisknat till från denna jävla förkylningen tills dess!


Likes

Comments

Som jag skrev på ask igår funderar jag skarpt på att börja göra videobloggar som liksom kan kompensera för det negativa jag skriver i bloggen. Att skriva är min terapi och mitt sätt att uttrycka känslor. Jag låter faktiskt mycket mer positiv när jag pratar än när jag skriver.

Idag var som vilken måndag som helst, sömnig, tidig morgon och långtråkig trots att jag hade kort dag. Är nu på väg hem för att bara vila min förkylda kropp lite. Andningen har bråkat lite med mig både igår och idag.. Hur som helst! Har iPhone 6 sedan i fredags, Love it! Och därför kan jag blogga på riktigt igen!


Likes

Comments

Det är svårt att vara känslig. I skolan bär jag mask, den tar jag av mig när jag är runt människor jag litar på. Det gör jag av den anledningen att det är så sjukt jävla svårt och tar så fruktansvärt mycket av min energi att ha den på. Så när jag har tagit av mig min mask är jag väldigt lättåtkomlig. Ett ord eller en liten handling som egentligen inte betyder någonting, sen är det kört för min del. Jag tycker oftast inte om mig själv och förstår inte att det finns människor som gör det. Ibland när jag mår som sämst tror jag att folk runt mig är där som någon sorts välgörenhetsrörelse. Ber om ursäkt för mitt gnäll, men någonstans måste det ut.


Likes

Comments

Fy fan vad jag har blivit tråkig känner jag. Så fort skolan börjar så har jag inte orken till att umgås med folk eller ens vara speciellt social. Imorgon ska jag iallafall till Väla med Elin och sedan åka till Landskrona och sova i en trång säng med min gos.

Likes

Comments

Fick en riktigt dålig start på morgonen (som redan är den delen av dagen som jag tycker minst om) Jag hade tydligen kollat fel på schemat igår och trodde att jag började 8:05 istället för 9:15. Så jag har redan varit på skolan ett tag. Mår inte bra för fem öre, börjar bli sjuk och har absolut ingen energi till någonting. Jag längtar efter helgen, jag längtar efter lovet och jag längtar som fan tills vi ska till Stockholm!


Likes

Comments

Jag hoppas verkligen att detta året går fort. Detta är mitt fjärde år på gymnasiet och ska jag vara ärlig så är jag ganska ofta på bristningsgränsen att inte orka längre. Jag har fått ett bra schema detta året, och tur var det verkligen! Men fortfarande så känner jag att det är rent ut sagt jobbigt att gå till skolan. Jag gör det, jag fixar mina uppgifter och lyssnar för det mesta aktivt på lektionerna samt deltar i diskussioner. Men det känns inte som att jag har någonting ut av det längre. Alltid samma sak, samma människor, samma ämnen, samma sal, alltid samma. Jag pendlar en timme dit och en timme hem varje dag. Och jag tycker inte att jag får några erfarenheter av att gå i skolan direkt. Det enda jag lät mig utav är praktiken vi har. Jag lär mig av att göra, och därför ger det mig mer att jobba. Sen är vård och omsorg ett program som verkligen är bra för min del eftersom jag vill jobba med människor men, det finns alltid ett men. Människorna som går den här linjen har inget gemensamt med mig överhuvudtaget, de bryr sig inte, pratar inte direkt med mig. Och just av den anledningen så känner man sig ännu mindre motiverad att gå till skolan. För att jag skulle träffa människor som är ungefär som mig så hade jag behövt gå något estetiskt program. Men det hade också gjort det svårt för mig att få jobb i framtiden, nej vet ni vad? Det som motiverar mig att gå till skolan är vetskapen om att jag bara har ett år kvar plus att jag vill bli färdigutbildad så att jag får bra betalt och kan starta mitt liv på riktigt med killen jag älskar mest av allt.


Likes

Comments

Igår fyllde Hampus år, så vi firade litegrann denna helgen med mys och god mat! Vi var hos hans far ute på landet och hade det bra! Min snygging har gått och fått en ny hårfärg förresten.. Såååå snygg är han! 😍


Likes

Comments

För exakt 19 år sedan föddes jag. Ja, det är min födelsedag! Och jag har nyligen börjat förstå vuxna som inte bryr sig om sin födelsedag för att dem är "för gamla" dem här roliga små överraskningarna och spänningen finns inte alls kvar längre. När jag gick upp i morse hade jag glömt bort att jag fyllde år. Och i natt när Hampus sa grattis när klockan slagit över så frågade jag vad han pratade om.
Idag är jag så trött. Jag försov mig i morse och nu sitter jag i skolan och väntar på första lektionen som är idrott. Jag vill hem och sova!


Likes

Comments

Varit på så jävla bra humör idag och känns mig så stark. Som att ingenting någonsin skulle sänka mig igen.. Jag och Hampus har pratat och planerat och så.. Och allt har känts helt underbart! Det var första dagen i skolan och det var faktiskt roligt att träffa folk igen. Jag kände mig fin i nya kläder och imorgon ska vi på en utflykt som jag faktiskt är taggad på. Nu är jag dock på riktigt dåligt humör. Jag känner mig dålig och helt enkelt otillräcklig. Jag förstår det inte.
Likes

Comments