Hej på er! Nu har det varit ett väldigt långt uppehåll... Men nu sitter jag i bilen påväg hem från Sälen - Lindvallen där jag har varit i 5 dagar med min fina bonusfamilj!!

Jag kommer lägga in några inlägg med bilder så ni får se vad vi har haft för oss dessa 5 underbara dagar!!

💋XOXO💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er, idag skulle jag ha ungdomstjänst från kl.12:00-16:00 å jobba i stall!!

Jag går å lägger mig tidigare på Lördagen för att jag verkligen vill komma upp å få en bra start på dagen då jag som sent förra Söndagen när jag skulle jobba! Så jag lägger fram kläder på kvällen innan sen går jag upp 10/halv 11 å käkar frulle, gör i ordning min matlåda, tar en morgon cigg och ja känner att de kommer bli en grym Söndag! Så jag och mamma åker & resan tar ca 20/30minuter. När jag kommer fram så jobbar inte min ena handledare, då frågar jag efter min andra handledare å då säger en tjej att hon är på semester... Så jag kommer dit och känner inte en kotte vilket jag för de första tycker är extremt jobbigt...

Jag ringer och skriver till ena handledaren och hon svarar inte, efter ett tag gör hon det och säger att hon har glömt att informera mig om att den andra tjejen är på semester.... Då frågar jag vad jag ska göra, hon ber mig sätta mig i caféet och vänta på en tjej som ska "Ta hand om mig". Så jag sitter där och väntar samtidigt som jag smsar med mamma och säger att jag inte kommer klara av detta, vilket jag inte gör heller... Ja går och låser in mig på toan å börjar stor böla....

Ni tycker kanske att det är överdrivet att börja gråta men jag klarar inte av förändringar... Mitt huvud å hela min kropp blir som en berg-och-dalbana med känslor, hopplöshet och irritation...

Så mamma ringer till min kontaktperson och frågar hur vi ska göra då säger han att vi ska åka hem istället för att vara kvar, för att det kommer ändå inte bli bra!! Så ja går ut till min underbara mor å åker därifrån...

Nu ska vi springa i lite butiker så jag får något annat att tänka på, sen ska vi hem till mina finaste vänner & pojkvän - Alexandra, Pucken, Nickan å Benna
❤️

Hoppas iallafall att ni får en underbar söndag och 4rde advent!!

Likes

Comments

Godmorgon på er🎁
Idag är det så mycket som Fredag
🎉 Dock har jag inte en blekaste aning om vad man ska göra idag! Får väl se vad dagen har att erbjuda!!

Tänkte iallafall slänga in ett litet julklappstips idag då det har blivit många inlägg hur min dag har sätt ut!

Men idag så blir det några saker som jag skulle vilja ha i julklapp!!

1. Parfymer... parfymer, parfymer, parfymer
De finns såååå många jag vill ha så det är helt sinnes... Här är några av dom
👌🏼

2. Kläder, i denna kategori finns det också så extremt mycket jag vill ha😻

Är såå j* vla inne på Better Bodies kläder nu, de e helt stört
😻

Likes

Comments

Tjejer som tappar oskulden före 15, horor. Tjejer som inte tappar oskulden före 15, "efterblivna"

Tjejer som har urringade tröjor, söker uppmärksamhet. Tjejer som inte har urringade tröjor, töntar.

Tjejer som har prövat röka, fyfan va töntigt. Tjejer som inte har prövat röka, "haha så efter du är"

Tjejer som får många killar, player. Tjejer som inte får många killar, "forever alone"

Tjejer som sminkar sig, fjortisar. Tjejer som inte sminkar sig, dem är konstiga.

Tjejer som inte använder mjukis kläder i skolan, fan va fega vågar inte ha det. Tjejer som har mjukis kläder i skolan, jävla luffare.

Tjejer får mens 1 gång i månaden 4-5 dagar ungefär. Och måste använda binda/tampong. Inte gå med ljusa byxor fall det skulle blöda igenom. Humöret och andra saker förändras och de blir väldigt jobbigt.

Tjejer har 100 gånger lättare och bli våldtagna än vad killar har.

Tjejer blir behandlade som skit av killar, blir utnyttjade bland annat händer 78% av alla tjejer i världen.

Tjejer kollar sig i spegeln 100 gånger varje dag, bara för och söka efter fel i deras utseende.

Tjejer är "omogna och efterblivna" om man inte har fått bröst eller annan utveckling.

Tjejer får dåligt rykte om dem gör något sexuellt med en kille, så de är de tjejer tänker på mest då killar vill göra något sexuellt med en.

Tjejer är konstiga om dem far hem till någon 2-3 år äldre kille. Medans den äldre killen är lika cool som alltid.

Tjejer får sån kritik för allt och inget, vissa mer och vissa mindre. Men tjejer är starka! Och jag är säker på att alla tjejer som läste de här håller med om något iaf.


🌹XOXO🌹

Likes

Comments

Morsning korsning!!

En vanlig onsdag.... Ja jo Ne men visst!!
Idag har det inte hänt så mycket!
Vi har varit iväg på polisförhör (inte jag), snurrat runt i Forum, Orminge och stan! Svängde förbi Möllan å sen åkte vi på bio i sickla och såg "Office Christmas Party" och ja, jag tycker att den är värd att se, så kolla in den om ni ska på bio!!

Nu ska vi sätta på en rulle och så får vi se vad som händer imorgon!!!

Godnatt
😴❤️

Likes

Comments

Hej på er! Nu har ju inte jag varit så extremt duktig på att uppdaterad... som vanligt😴
Men idag är det så mycket som söndag och idag är det våran en-månadsdag! De har inte direkt med julen att göra och inte så jätte mycket att fira eller så men det är mer för att hålla er uppdaterade på vad som händer
❤️❤️❤️
11/11-2016

Likes

Comments

MorsningKorsning på er! Idag är det å mycket som Lördag den 10nde December år 2016 för er som behövde den uppdateringen oxå!

Ne men idag är det som så att det är LuciaCrusing på Svea. Innan vi drar dit så ska alla som åker från Värmdö samlas på stora Coop's parkering strax innan 19:00, för sen bär det av till Kaknästornet där alla ska mötas, snacka skit, sladda och sen åker man tillsammans in till Sveavägen!

De e lite va min dag kommer bestå av, hinner inte skriva så mycket mer men jag kastar in lite bilder från idag iallafall!

(Glömde helt bort att ta bilder... men några fick ni)

Likes

Comments

Hej på er, förlåt för att detta inlägg kommer så sent men jag har haft en extremt stressig dag idag innan jag åkte till Hässelby för att fixa mitt hår!!

Först så va jag sen till skolan, sen när jag väl stressat iväg så kan jag inte koncentrera mig på nåågonting vilket är extremt jobbigt, samtidigt som jag ska kolla vilken buss jag ska ta och när jah behöver gå från skolan, samtidigt som jag ska möta upp min kille på den vägen så ja måste ta en tidigare buss för att hinna... Sen ringer min lilla Nicole å undrar om vi ska ses, då jag svarar ja såklart! Då blir det ännu mer jag ska ha koll på, då måste vi ta en ännu tidigare buss för att möta upp hennes pojkvän i Slussen för att sen hoppa av vid Odenplan å möta Nicole, sen springa ner till tuben å dåååå kan jag slappna av.... Men då ska jag sitta på tuben i ca 40min
😴

Det värsta är att det låter knappt jobbigt, men tro mig... Det var myrornaskrig i mitt huvud..

Men nu sitter iallafall alla i bilen nu Påväg hem till oss då vi ska köpa pizza å glo på skräckfilm hela kvällen!! En extremt skön och lugn fredagkväll med dom bästa!!
❤️

INNAN🙈👇🏽

EFTER🙉👇🏽

Likes

Comments

Godmorgon alla!!

Idag är det väl inte något mer speciellt än att det är en vanlig söndag... Blir väl en hemma-mys-tjockis-film dag med min kära pojkvän!

Vet väl inte riktigt vad jag ska skriva än GOMORRRRON
😻

Likes

Comments

Zazza00@zazza00