Hittade världens finaste skor att ha på nyår. Det var typ ödet att jag skulle ha dom kolla på dom när dom var på orginal pris (399kr) men köpte dom aldrig. Sen såg jag dom på rean och då kostade dom 199kr men hade inte pengar. Och när jag kolade idag fanns det ETT par kvar i hela affären i min storlek och dom kostade bara 99 kr. Snacka om att jag var glad :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer bilderna på det jag köpte idag

Likes

Comments

Ja vad tänker folket på när man har sex? Och är det verkligen fel att tänka på nått annat eller någon annan när man har sex?

Jag kan ju börja med att säga då att jag tänker inte alltid på killen jag har sex med utan andra saker kan ploppa upp i huvudet men är det verkligen så fel?. Om man har ganska hårt sex och man tycker det är skit skönt har jag varit nära jätte många gånger att skrika ut min killes namn för i dom stunderna tänker jag bara på han och är förbryllad över att jag har en kille som är så bra i säng. Men kom igen det är la klart att jag inte bara tänker på han hela tiden. Jag kan få upp nån fin skådespelare i huvudet nån gång kanske (Robert Pattinson) eller typ nån annan (Jhonny Depp). Men det betyder väl inte att jag inte tänder på min kille. Asså egentligen hur många tänker faktiskt på sin partner under själva sexet? Några kanske tänker på hur bra det är eller hur dåligt det är medans vissa undrar över vad man ska göra ikväll. En annan sak som jag inte kan sluta tänka på är hur stönar jag låter jag som en på satt ko eller låter jag som världen porrstjärna. Men helt ärligt vem har inte nån gång tänkt på en liten porr scen typ. Asså nu menar ju inte jag att jag ligger och tänker på hård porr när jag knullar men klart jag har sett nån liten sex scen i nån film man kan tänka på. Sex är en fantasi så enkelt är det vissa lever ut sin fantasi dom kanske har kanske bollar i munnen slår varnadra med piskor eller blir fast bunda med rep. Men för att kunna göra det måste man våga berätta om det men vissa vågar inte det utan dom håller det inne och bara tänker på det. Så vad är värst att veta att sin partner gillar att ta tagen i analen samtidigt som man  skriker att han/hon är en hora? Eller att man bara tänker på det? 

Likes

Comments

En sak jag har tänkt på länge är hur viktigt är förspelet egentligen och vad är förspel?  

Jag har varit i ett förhållande där man bara låg bredvid varandra och sa är du på "myshumör"? Ja det är jag är du ? Ja lite, så hade vi sex sen. Det värsta jag någonsin har varit med om.  Om man nu är kåt och man inte är säker på att sin partner är det gör han/henne kåt då. Det finns inte nått sexigare för tjejer än att bli upptryckt mot väggen få världens bästa kyss och lite pilli pill där nere. Ingen tänder på att bara ta av sig kläderna helt själv samtidigt som sin partner gör det och sen bara kör man tror killar verkligen att det händer nått därnere för oss tjejer. Visst det viktigaste är väl ändå att kuken står men kom igen hur skönt är det för tjejen när man är torr som sahara öknen.? Det gör bara ont och man får bara en pinsam situation och hur skönt är det på en skala ett till tio?. Nej om det ska vara ett lyckat förspel så kan du göra detta

kille: tryck din tjej mot väggen så tar du ena hennes ben runt din midja samtidigt som du tar på henne. Kyss henne på halsen och "andas" i örat på henne lyft upp tjej släng henne på sängen och dra långsamt av henne kläderna samtidigt som du kyser henne över magen.

Tjej: Om din kille sitter i soffan sätt dig över honom och kyss han gnid lite med rumpan på kuken så att den står typ om att rider han med kläderna på. Sen när du känner nått hårt därnere så börja gå ner poch sug av honom jag lovar han uppskattar det. Och om du verkligen vill ha ett lyckat sex sen så var överst då har du kontroll över hastigheten och hur hårt man kör han bara ligger där och njuter.

Och då kan jag lova om ni gör det här så kommer kuken stå i flera timmar och det kommer rinna ur muttan på tjejen som om det vore ett jävla niagrafall därnere.

 

Likes

Comments

hallå puddingar

I helgen jobbade jag både fredag och lördag på fredagen fick jag 270 kronor och på lördagen fick jag 530. Jag blev faktiskt jätte nöjd det är 800 kronor på två dagar. Så idag ska jag köpa löshår jag har längtat efter det hur länge som helst det. Älskar att ha långt hår man kan göra så himla många frisyrer. Så så fort jag får reda på hur man lägger upp video inlägg ska jag visa många fina frisyrer. Ska ta en bild på det sen när jag har fixat allting så ni får se hur det blir :D

Likes

Comments

Hej igår jobbade jag lite och sålde öronproppar utanför scandinavium. Det var faktiskt rätt kul att stå där på gatan och skrika att folk skulle vara rädda om sin hörsel. Men jag blev så trött på alla om jag såg ett gäng människor gå förbi så skrek jag till dig MINST en sa alltid va vad sa du ? det var kul i början men att höra det var femte minut i en och en halvtimme var tröttsamt. Tro det eller ej men det var nästan bara tjejer som köpte det killarna tyckte det var onödigt men då vet vi vilka som  kommer ha bäst hörsel när man är 80 ;) Jag tjänade faktiskt 270 kronor okej det låter jätte lite men för en tjej som han tre kronor på kortet är det typ en förmögenhet. Jag fick 100 kronor bara för att jag va där sen fick jag 20 % av allt jag sålde. Jag sålde 42 par utav 50 så för att vara första gången gick det faktiskt bra ska jobba mer ikväll sen bär det av till liseberg.

Likes

Comments

Imorgon ska jag gå på jul på liseberg med min underbara pojkvän kommer bli as mysigt känns som om jag inte har varit där på evigheter :O Ska träffa emma och eken där också så ska hon lära mig hur jag åker skridskor hahah jag ska försöka mig på en pirrioett (stavning) om jag tar med mig kamera så lägger jag upp bilder annars så får ni bara läasa om det :D

Likes

Comments

Jag orkar inte mer varför ska jag ta skit från dig för nått som hände för två tre år sen? Du har ingen talan i det hela jag kände inte dig då jag visste ju inte att vi skulle träffas, det är ju inte precis så jag sitter där ba nej jag inte göra detta för jag kanske hittar nån annan. Jag har strulat med många kilar ja men jag har ju inte särat på benen för dom eller hur!. Jag blir bara så himla trött om jag nu har strulat med alla killar i hela fucking sverige du har fortfaranade inte nått att säga till om för det hände innan dig. Jag tycker bara att detta betendet du har är så himla löjligt vad förväntade du dig att jag skulle vara okysst och oskuld när du träffade mig eller? 

Likes

Comments

Va ute och kollade lite på nätet nu och hittade en as söt topp från gina som jag måste ha!

149:- kostar den

Likes

Comments

Hej har sjukt ont i ryggen idag och har inte kunnat varit i skolan tack vare det aj aj aj:( Så nu är jag hemma hos joakim och har precis kollat på gangs of new york den var helt okej faktiskt. Men jag fattade inte allt vad dom sa för det var ingen text har blivit alldeles för van att läsa innan till.

Likes

Comments