Godmorgon på er! Så himla skönt med studiedag idag! Jag har inte planerat något mer än att jag kanske ska träffa någon kompis och sedan åka till optikern för att kolla linserna. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag bokade en optiker tid till idag. Jag hade helt glömt bort att jag hade studiedag så jag tänkte att jag kunde sticka dit direkt efter skolan. Så nu måste jag cykla hela vägen dit istället för att redan vara halvvägs. Det låter inte så jobbigt men det är typ fem kilometer dit och fem kilometer hem. 

Förresten! På torsdag ska jag gå på min allra första fotokurs! Jag hoppas verkligen att det blir kul hoppas och att jag kommer hem som en proffsfotograf haha. Ni får ha det så bra så hörs vi! Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hur har er dag varit? Min har varit superbra! Idag var jag och min kompis iväg på marknad och vet ni vad jag köpte? En minion ballong! Jag känner att man aldrig blir för gammal för sånt haha. De är ju såå söta! Vi drog oss i alla fall hemåt efter någon timme för att ta lite bilder som ni kan se ovan. Därefter åt vi lite glass och åkte runt i stan och kollade. Jag måste faktiskt säga att vi hade väldigt mycket tur med vädret! Det var nog runt 24-26° om jag inte minns fel. Extremt varmt! Jag har till och med lyckats bränna mig lite på armarna, en del i ansiktet och väldigt mycket i hårbottnen. Hårbottnen bränner jag mig alltid i så jag är inte förvånad. Jaja, nu ska jag ta och kolla lite på vänner resten av kvällen och imorgon är det studiedag. Så skönt! Men ni får ha det så bra så hörs vi! Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Ni anar inte lyckan inom mig just nu. Idag solade och badade jag i poolen för första gången i år. Hur skönt? Dagen påbörjades inomhus tills jag gav mig själv en spark i baken och tvingade mig själv ut i värmen. Det var runt 20° i solen, så jag solade runt en till två timmar. Känner dock att jag var nära på att bränna mig haha. Därefter kastade jag mig i poolen då det var kanske 26°. Lite kallt i början med man vänjer ju sig. Hur har er dag varit? Ni får ha det superbra så hörs vi! Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag iväg i stan för att försöka få tag i en vårjacka. Då lyckades jag även nappa på denna snyggingen! Vad tycker ni? Jag har länge velat ha en liten väska eftersom jag just nu har en stor som ibland kan vara väldigt jobbig att bära runt på, och nu har jag en. Så jag är väldigt nöjd!

Likes

Comments

Hej på er! Imorgon är det ju kristi himmelfärdsdag vilket innebär att det är en lovdag plus att det blir klämdag på fredag. Jag har dessutom studiedag på måndag. Hur skönt? Idag var det bara lite redovisningar i skolan och sedan raka vägen hem. Det har alltså varit en väldigt lugn dag! Imorgon ska jag antagligen in till stan för att köpa en ny vårjacka. Ska bli skönt att äntligen köpa en ny! Förra året gick jag runt med vinterjacka i juni haha. Sedan ska jag som sagt på marknad någon dag i helgen. Ska ni göra något kul denna långhelgen? Ni får ha en superbra vecka så hörs vi! Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Måste faktiskt säga att jag inte haft någon ångest alls över denna måndagen. Har en ganska lugn vecka. Jag har nämligen så kallad no vecka i skolan vilket betyder att vi i grupper arbetar med no hela veckan. Denna gången får vi dessutom välja själva vad vi vill arbeta med vilket jag tycker är så skönt! Jag tycker personligen att no är extremt tråkigt förutom när det handlar om rymden. Tycker rymden är så intressant, vilket de andra i min grupp också tycker. Så det är ju kul att jobba med något man faktiskt är intresserad av! Sedan är vi lediga torsdag till måndag och på fredag ska jag träffa en kompis och gå på marknad & tivoli. Jätteskön vecka! Vad ska ni göra i veckan? Ni får ha det så bra så hörs vi! Kram.

Likes

Comments

Lite bilder från gårdagen

Hej på er! Som sagt var det ju Valborg igår så jag ville bara visa lite bilder jag tog. Det blev en runda ner till bålet trots allt. Vi hade faktiskt väldigt tur med vädret! Inget regn, eller jo några få droppar. Men det varade bara i någon minut och sedan var det inget mer. Det var lite molnigt men det gjorde det bara mysigt. Värmen var behaglig och det var typ helt vindstilla. Det är inte ofta det händer! Måste säga att jag hade en jättebra dag igår! Hur var er Valborg?

Likes

Comments