Jag kan inte tro mina öron när jag ligger i soffan och lyssnar på radion som är igång. Ett samtal klingar in där man kan fråga experten. En flicka som är 11år behöver då för hennes pojkvän som är 12år vill ha samlag och hon inte kände sig redo. Hur skulle hon lösa detta bekymret. 11år är flickan, hur kan man ens tänka tanken vid den åldern. Lika som 12år, hur kan man ens veta vad allting innebär. Kalla mig gammalmodig, 11år absolut inte redo för samlag då om jag får säga vad jag tror. Visst det är nya tider, allting faller i åldrarna. Dock anser jag inte att man är mer mogen nu än vad vi va. Tvärtom man lurar sig själv att man är mer mogen än vad kroppen faktiskt är. Varför njuter man inte av att vara ung och få leva som en 11årig. Allting som har med intimt umgänge hinns med senare i livet. Jag är absolut inte den som dömer någon. Tycker bara att man ska tänka sig för en gång extra. Inte nog med massa hemska sjukdomar så är det faktiskt så att efter man förlorat oskulden blir man inte samma person. Man förändras som människa mer en man tror och kan ana. Saker och ting får en helt annan mening. Ge inte bort den fina gåvan till vem som helst. Ta vara på den och ge efter när allting verkligen känns rätt. Inga tvivel ska finnas. Du ska leva med en stor förändring resten av ditt liv. En engångsgrej kan svida mer en man tror efter. Känslor kan komma som ett brev på posten. Ta er tid att njuta av livet, känn ingen press. Någon som pressar er vill åt själva akten och inte hjärtat ditt.

En liten tankeställare


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det dags att ta farväl från en kämpe. Jag känner en ångest och en förtvivlan på samma gång. En förtvivlan över att slutet är nära att orden farväl är ett avsked den här gången. En förtvivlan över hur vår grymma värld faktiskt fungerar. Känner ett obehag över vårt sätt att varken uppskatta eller skatta oss lycklig med vad vi har. En sån förtvivlan över hur olika vi alla är. Hur kärlek existerar på så olika vis. Kärleken för familjen det starkaste som finns. Dem känslorna så starka är så otroligt bleka i en annans ögon. När kommer vi se klart? När kommer vi bli så otroligt tacksamma och överlyckliga över vad vi har. En vilsen själ, en drömmare utan sina drömmar. Jag ber och hoppas att du finner ro fina kompis. Sjukdomen kan inte nå dig längre. Äntligen är du fri att få känna en frisk doft av ren lycka. Du finns i tankarna, du lever alltid med oss. Vi glömmer aldrig, glöm aldrig oss. Vila i frid!

Likes

Comments

Litet tips till er underbara läsare. Shoppa loss hos Gömda Juveler, kika in på deras outlet hylla. Så grymt snygga kläder som säljs ut till klockrena priser. Uppge ZARA i  rabattkods fältet, ni får 250kr i rabatt när ni handlar för minst 800kr. :)

Mina 5 favoriter just nu är

Cardigans: 99kr

Skinnjacka: 219kr

Kort topp :149kr

Bikini: 139kr

Jacka: 199kr

Klicka här för att shoppa

Likes

Comments

Måste ta upp en liten sak som jag verkligen inte blir klok på. Jag tycker det är fruktansvärt att se hur en del viker ut sig själva helt och hållet för att få mera läsare till bloggen. Det är inlägg om hur deras bröst ser ut. Sex inlägg om hur dem blir tafsade på ute på krogen. Eller hur dem rakar sin mussla tex. Varför vill man skriva om såna saker. Vad lockar man för typer av läsare då tror man. En video inlägg om hur man rakar sig på bästa vis. Snälla gör inte så mot er själva. Jag tycker att man ska ha en självrespekt till sin kropp och sätta den högt på en tron som man förtjänar. Att höja siffran läsare på grund av något sånt är inget som håller i längden. Däremot en massa dumma kommentarer som kan påverkar en mer en man anar. Nej sätt stopp där, börja se din kropp som en gåva. Behandla den väl och ta hand om er själva. Ni är så otroligt värdefulla att ni förtjänar annan typ av uppmärksamhet. 

Jag har själv varit i den åldern att man söker killars uppmärksamhet för att få kommentarer som gör att självförtroendet ökar från 0-100. Kan säga till er att man aldrig blir mättad men såna kommentarer, man kommer söka ännu mera och tämja på gränser som inte är nödvändigt. Dagen jag träffade rätt kille och fick barn insåg jag hur värdefullt allting är i livet. Att kommentarer om utseende från andra killar inte alls är något jag bryr mig om. Visst är det roligt att höra hur en del anser att man är vacker. Men hellre vacker en sexig. Hellre en skönhet som visas på ett mer diskret sett. Det enda som betyder något är att J fortfarande ser mig som den underbara mamma till vår son. Att skönheten faktiskt kommer inifrån lika mycket som utsidan. 

Va nöjd med er själva och nöj er inte med det minsta. Ni förtjänar enbart det bästa !!

Likes

Comments

Kommer hem lite nyheter i postlådan framöver. Klickade hem lite nyheter för några dagar sedan som jag glömt visa er. :)

                                                                                     halsband 28kr                                                                               linne 57kr

                       

                                                       topp 47kr                                                                                  spets bh/topp 42kr

Likes

Comments

Beställt hem lite nya ansiktsprodukter som ska göra under med min torra hud. Ser så otroligt trött ut numera får ingen som helst lyster i ansiktet. Känner mig så otroligt trött och sliten hela tiden med vilket även syns numera. Dock inge pigg i kroppen vilket gör sitt med. Vill ha lite produkter som får upp min lyster. Klickade hem lite ifrån yves-rocher. En dag kräm med UVB skydd vilket är toppen nu till sommaren när solen är stark.  En natt kräm som ska bevara hudens naturliga fuktighet. :) Återkommer med resultat och omdöme. 


Handla hudprodukter här


DagcrèmeNattcrèmeHårolja

Likes

Comments

Har varit på marknad idag och kika lite. En hel del skräp måste jag säga. Dock fick jag användning för min nya tröja idag, älskar sailor temat på kläder. Lite retro känsla vilket jag fullkomligt älskar. Marin färgad med kortare modell. Kommer passa toppen till vita jeans eller jeansshorts i sommar. 

Vad tycker ni? :)

Likes

Comments


Dagens val av outfit blev en simpelt men läckert . vita jeans med lite dragkedje detaljer. Linne med ett fränt tryck på. Vardagligt men ändå snyggt och bekvämt. 


Likes

Comments

Varit iväg och stor shoppa nu på dagen. Köpte lite nya tröjor och en keps. Behövde lite nya sweatshirt tröjor och några nya linnen. 

Håller på att fixa lite pizza , tjejerna kommer senare och ikväll blir det ut på fest. :) Kommer bli så otroligt roligt. Likes

Comments

Storstädade min sminklåda här om dagen och sorterade om lite. Inser hur otroligt mycket jag har i smink väg ändå blir jag aldrig nöjd. Så otroligt roligt att handla makeup , kan köpa hur mycket som helst. Älskar att experimentera med färger och olika typer av smink. Drömmen är att få gå en makeup utbildning någon gång i tiden. :)

Likes

Comments