Hejsan, fortsättningen utav dagen blev iaf bättre jag och min bästa vän Amandah fick sluta 1h och 15 min tidigare än alla andra, de va ju fett Nice + vi fick godis av skolan😻 sedan åkte vi och träffa Bella och Armand. Nu är vi hos mig och har precis städat mitt rum och pluggat lite :P Vi ska käka snart och sen ska vi dra och träffa Emma :)

BTW!! är de ba jag som gör såhär när jag lägger eyeliner???

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Jag skulle varit i skolan för 12 minuter sen... men just nu sitter jag och väntar på spårvagnen och lyssnar på musik. Min favorit musik är typ chill trap som får en zona ut, de är fett Nice alltså. Ett fett stort girlprob som jag har är att få till min messy bun, alltså de går inte!!! Den blir bara jätte liten osv! Har någon nåt bra tips??
LÅTTIPS (båda finns på Spotify):
Stwo - Lovin u
Big Wild - Aftergold
Dessa två är mina favs just nu! Puss Puss
💋

Likes

Comments

Hejsan!
Idag vart det planerat att jag skulle åka till Öckerö på begravning. Det började med att jag ej hade några svarta byxor att ha på mig så då bröt jag ihop. Jag och mamma kom senare fram till att jag ej skulle klarat av att åka dit så nu är jag hemma och sörjer. Men en Nice sak är att jag slipper NO-provet i skolan idag. Tagga omprov istället! Nu ska jag nog käka och kolla Netflix, puss puss!
💋

Likes

Comments

Hej! Jag heter zara och är en go göteborgare på 14 år! I min blogg kommer ni att få läsa om mitt vardagsliv, kläder, girlprobs osv. Puss puss😚

bästavän😻

Likes

Comments