Suger på att uppdatera! Men nu är iaf muntliga delen i NP över!!!
Senaste tiden har varit lite stressig men nu börjar de lugna sig. Har ett prov denna vecka som jag dock inte har pluggat till hehe. Aja vet inte riktigt vad de finns att skriva det har inte hänt något speciellt direkt. Puss Sara💓

Detta är min favoritlåt atm! ÄLSKAR DEN

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! längesen sist nu hehe, är sämst på att uppdatera. Just nu är jag i nån period när jag inte har motivation till något. Känner mig liksom inte helt lycklig. Försöker träna och sova ordentligt men är ändå jätte deppig. Vet inte riktigt hur jag ska komma ur dehär:(
Ska iaf försöka uppdatera bättre så fort jag får tid och ork! Puss o kram❤️

Likes

Comments

Hellu!
Denna vecka har varit extremt tråkig!
I måndags var jag i skolan men på kvällen fick ja feber o mådde piss dåligt. Sen har det bara blivit värre. Har haft ont i halsen och är genomförskyld och i morse vacklade jag med ögoninflammation!
Aja jag har iaf höstlov nu så får hoppas att jag blir bättre efter helgen. Ska försöka uppdatera mer under veckan som kommer. Puss💓

Likes

Comments

Hellu!
Det var sjuuukt längesen jag skrev nått här. Men efter jag kom hem från Rhodos har det varit enormt mycket att göra i skolan. Det har börjat lugna sig lite med plugget och om fyra dagar har jag höstlov!!! Hur skönt??
Efter lovet börjar dock muntliga NP😴Känner mig inte alls redo för att göra NP.
Nått som är så sjukt är att jag ska söka till gymnasiet snart?!?!?! Asså det känns som jag gick i trean nyss? Är dock väldigt taggat på att byta skola och börja om på nytt, vilket jag verkligen behöver. Har inte mycket planer för veckan som kommer ska nog mes plugga o ta de lugnt.
Ska försöka uppdatera mer hår för tycker det är väldigt roligt! Puss💓

Likes

Comments

Hellu! Just nu ligger jag vid poolen och solar. Det är sjukt varmt här på Rhodos, runt 30 grader.
Igår fyllde min mamma år så då gick vi ut och åt på kvällen och sedan var vi i gamla stan och shoppade lite. Igår klippte jag även mitt hår lite kortare och jag är super nöjd!!

Idag har jag och min syster fotat lite bilder och vi har även funderat på att köpa en undervattenskameran. Ikväll ska vi in till Rhodos stad och shoppa och ta en drink.

Här är några av bilderna jag och Emma tog🌴⬇️

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen framme på Rhodos!! Just nu ligger jag vid poolen och klockan är 17.30 grekisk tid. Senare ikväll ska vi äta på hotellet för vi är för trötta för att orka åka någonstans.

Jag tänker uppdatera mer i veckan med fina bilder och uppdatering om vad ja gör. Ha det bra kram Sara💓🇬🇷🌴

Likes

Comments

Hej! Jag heter Sara och är en femtonårig tjej från Linköping. Jag tänker mig att min blogg Ska bli som en dagbok, där jag skriver vad jag gör om dagarna och om andra personliga grejer.

På min fritid brukar jag oftast vara med kompisar och eller ta de lugnt. Jag är väldigt intresserad av mode och skönhet. Jag går på en skola där jag har musik som inriktning. Jag tycker det är jättekul eftersom jag älskar att sjunga och spela instrument men jag gillar även att dansa.

Det här var alltså mitt första inlägg. Jag tänker att jag ska uppdatera minst en gång i veckan beroende på hur mycket jag har i skolan.

Puss o kram Sara 💓

Likes

Comments