Har äntligen börjat hitta en ställning i sängen som jag kan sova i mer än nån timme och sen vakna av smärta men tyvärr är det ett val..

Ligga gosigt med Bengt eller ligga bekvämt.

Ligga bekvämt innebär 8 vanliga kuddar och 2 extra långa som pallar upp min kropp från olika håll och tyvärr blir det då långt till Bengt men man får väl gosa först och sen palla upp mig när han somnat.

Fick lite sällskap i sängen i kväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 185 Readers

Likes

Comments

Det känns som flera veckor sen jag skrev då mycket hunnit hända men det har bara gått några dagar.
I onsdag tog jag en tur till Mjölby och träffade ett jätte trevligt par och fick testa deras Eloflex rullstol, den var både bekväm och liten.
En aning ryckig i bromsandet men skön att köra när man lärt sig.
Då jag trivdes så bra med den så valde jag att köpa den så närmaste månaderna blir det hårt bröd och vatten men det är den värd.

Sen var jag och och byggde pepparkaks hus med en underbar vän och lekte/tränade lite på att köra stolen då hon gick på promenad med hennes hundar och som kontrollant så jag körde bra satt Douglas i mitt knä när han tröttnat på att gå.

Idag har jag mest legat i och tyckt synd om mig. Blev en kort tur med rullen för att få lite luft och köpa ny värmedyna och nu ligger jag i sängen på värmedynan och under mina mest miljövänliga värmedynor, Chaplin och Isa

  • 189 Readers

Likes

Comments

Har idag varit på team olmed och träffat underbara Evelina som hjälpt mig med fotinlägg och en ny Nackkrage.
Nu kan jag äntligen åka bil,tåg och buss utan att få migränhuvudvärk.
Man får vara glad över de små vinsterna.

  • 209 Readers

Likes

Comments

.
Sen en månad tillbaka har jag haft huvudvärk och en trötthet som varit omöjlig.
Knappt tagit mig ur sängen och somnar överallt oavsett hur bekvämt jag sitter. I förra veckan fick jag ont i ett öga och var förmiddagen på vc och eftermiddagen på ögonkliniken.
Dom hittade eventuellt en synnervs inflammation men skickade hem mig och bad mig återkomma igår.
Efter 4 timmar med olika ögondroppar och otroligt jobbiga test så konstaterade dom synnervs inflammation.. jippi dom hittade nåt.. men finns inget att göra så uppföljning hos neuro..
Jaha bara gå hem och fortsätta lida.
Eftersom jag ännu inte efter snart 2 års väntar fått min samtalskontakt så bestämde jag att min älskade sambo skulle få slippa lite gnäll så varsågod blogg världen här kommer mitt gnälliga liv.

Bilden kommer ifrån när vi hade en sjukkatt jag vägrade sluta vaka över men tillslut somnade vi båda 2

  • 243 Readers

Likes

Comments

Lite bakgrund.

Jag kommer från en liten kommun uppe i uppland, jag har en store bror som har fru och barn nu, sen har jag även en lillasyster som även hon har familj. Min mamma och styvfar har ett mysigt hus i östhammar och min pappa bor kvar i mitt barndomshem ute i skogen.
Jag flyttade tidigt hemifrån och till Linköping med min första kärlek. Det höll några år men sen växte vi ifrån varandra.
Men jag stannade kvar i Linköping. Jag hade några svåra år med olyckor och problem både fysiskt och psykiskt.
Sen träffade jag Bengt och mycket blev enklare fast min kropp krånglade mer och mer.
I våras hörde jag talas om EDS och började läsa om det, jag diskuterade det med min vc läkare och fick en remis.
Tyvärr är det inget man kan göra åt det utan bara lindra och förebygga problem.
Men då det är en sällsynt diagnos så måste man kämpa mot allt och alla för minsta hjälp.
Senaste 2 månaderna har jag varit på akute i genomsnitt en gång i veckan och varje gång blir man hemskickad för att dom inget hittar och man känner sig tokig när det känns som om alla tror att man fejkar.
Jag saknar mitt liv, mitt jobb och mina vänner.
Orkar inget och har ständigt ont, jag tror folk vill förstå men samtidigt så orkar de flesta inte med när det blir för mycket så det slutar med att man bara är hemma och försöker överleva tills nästa möte med sjukvården,AF,FK eller någon annan distans eller myndighet.
Jag har slutat hoppas och önska ett botemedel eller ny kropp nu vill jag bara ha en elrullstol så jag lättare kan besöka de få vänner som fortfarande orkar med mig.
Bilden är från en tid då mitt största problem var att passa in vänner och glädje med jobb.
Så ung och så naiv, vad kunde gå fel.. ALLT..

  • 244 Readers

Likes

Comments