Här har ni resultatet! sjukt nöjd är jag 😉👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsHar varit vaken sen 7 imorse. dom flesta skulle nog klaga på att dom inte kan eller får sova nå länge på morgonen men jag har faktiskt börjat tycka att det är rätt skönt att få vakna tidigt..man hinner med så mycket mer om dagarna då :) för min del så blir det inte så mycket gjort innan jag ska bege mig iväg för spray tan, kommer bli så bra! speciellt nu när man snart får använda sin fina jul-och nyårsklänning! hur snyggt är det inte med en brun och fräsch kropp då? 😉 har ni föressten hittat eran perfekta nyårsklänning? det har jag, 2 st till och med haha, återstår att se vilken som kommer att användas. vilken tycker ni? 

​Klicka på bilderna för att se vart klänningarna kommer ifrån!

Likes

Comments

tjena bloggen! ligger just nu under mitt stora och varma täcke på soffan. är helt slut och då har jag ändå inte gjort ett skit i dag. vad är det med mig och söndagar egentligen? fast det är ju rätt skönt att ha vissa dagar som denna där man bara kan passa på att strunta i alla måsten och bara få vara :) det behöver vi alla!
hade föressten tidigare i veckan bokat in en tid för spray tan inne på Hair of ladylee vilket jag trodde inte var först nästa måndag, men sen så såg jag i min kalender idag att det är imorgon! virrpanna som man är haha! är föressten första gången som jag prövar på det så det ska bli spännande att få se hur resultatet blir ;) en för och efter bild kommer imorgon 👍 nu dags för lite kvällskäk!
Bye bye 💜

Likes

Comments


God morgon underbara fredagsmorgon! klev upp 6 i morse, var väl inte det lättaste kan jag säga. ligger nu i min soffa med min kaffekopp i väntan på att bli människa hur det ska gå vet jag inte...somsagt, att kliva upp tidigt på morgonen är väl direkt inte min grej haha, but hey! ny dag nya möjligheter! som man brukar säga.. för mig vankas det snart några timmars jobb med mina underbara kollegor :) så det börjar bli dags att slänga sig in i duschen så man verkligen vaknar till! ;)
tjing see u later!

Likes

Comments

Hej! Detta är alltså mitt första inlägg på min blogg och det känns helt ärligt lite skumt att man just nu sitter här och försöker komma på något vettigt att skriva? tror dessvärre att det lär bli ett misslyckande för just nu står det helt stilla i mitt huvud..haha. tror mest jag kände för att "prova på" och lära känna min blogg lite 😉 

Just nu är kl snart bara 21 men känner att det redan börjar bli läggdags för min del! har som vanligt varit en fullspäckad dag med 1000 olika ärenden som skulle göras och det slutade även med två  dejter men mina närmsta vänner så man är lagomt trött nu! ska ju upp tidigt till jobbet imorgon också så en tidig kväll är välbehövligt 😊

Good night! 💜

Likes

Comments