Idag blidde det ett armband, guud så pilligt till o med för mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vadå!? Höll du på med nånting!?
Kollade på en serie nyligen, "zoo"! Skitläskig men riktigt bra! Man blir lite misstänksam mot djur! Men inte den här gosiga saken. Min egna lilla stressboll.

Likes

Comments

Var o shoppade idag! Medan mannen sprang runt o försökte få tonåringen att välja en VINTERjacka gick jag o lilltjejen till pysselaffärer!! Wohoooo vad roligt VI hade!!! Köpte en massa skoj! Nu har vi suttit o gjort egna masker till halloween!

Likes

Comments

Mammas present blev såhär! Helt i naturmaterial o helt hantverkig av mig! :)

Likes

Comments

Idag har jag provat scrapbooking för första gången! Har aldrig riktigt varit intresserad förut trots att det är oerhört kreativt. Kanske varit överväldigad av alla intryck man måste sortera eller något...?

Men hursomhelst så fick jag provat det idag. Jag ville ju såklart ha det klart för mig hur det skulle bli från första början, lite som man tänker sig att man ska rita något. Men det gjorde mig bara frustrerad.

Så då hjälpte handledaren till och sa att det bästa är att börja göra bakgrunden och låta bilden växa fram undan för undan! Det gjorde susen!!!! Jag har lärt mig något nytt!!! Ohhh så kul det var!!! Mera!!
Och nöjd blev jag också!!!

Om man söker på nätet så heter den "exploding box" men vi kallar den "ego-box"! Tycker att det passar bättre!😄

Det värsta är nästan att det inte går att sluta nån gång...!!!

Likes

Comments

Om man har svårt med motivation o lätt att glömma! Den här appen är som ett spel färdig belönas genom för utförda uppgifter! Så kul!

Nu ska jag göra ett läderarmband till mor i present!

Likes

Comments

Vaknade m ett ryck idag! Försovit oss rejält. Men med en studs var barnen utfodrade och på skolan.

Ett läkarbesök och naprapat avklarad! Gav sjukskrivning och huvudvärk!

Men ikväll lagar mamma middag och bror med tillbehör hälsar på, vilket blir ju lite härligt!

Annars ingen vidare toppenhumör idag. Så det ska man tydligen bara acceptera. Svårt det där...

  • 24 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag hade jag en förhoppning om att ge mig ut o plocka lite svamp. Vädret tyckte inte det, inte tonåringen heller! De e ju trots allt studiedag sa han. Jahaa. Okeeeey? Så han satte igång att kompensationsbaka scones så han slipper morsans tjat om meningsfulla aktiviteter. Fyndig den där grabben, det får man he honom. Lilltjejen ligger fortfarande o maratonsglor på barnkanalen. Man får ju passa på när tillfället ges! Och jag? Sitter jämte i soffan o spelar Terraria! Fixar lite i mitt virtuella hus så jag slipper tänka på vad jag borde göra i irl-huset!

​Oordning vs ordning! De e ju mycket roligare o börja i ordningen inte sant?

  • 25 Readers

Likes

Comments

Så nöjd lilltjej! O gott blev det med!

  • 28 Readers

Likes

Comments

Lilltösen fick handla själv (jag var med såklart) o steka köttbullar m sallad själv! Bra förberedelse för framtiden! Snart slipper jag laga mat helt o hållet!😀

Ja! Och jag satt en stund vid datorn tidigare o hörde konstiga ljud, som om nån skrapar på fönster så där lite tjutande. Till slut så var jag ju tvungen att se efter! Ohh så stolt kisse(och förvirrad matte) vad gör man med en halvdöd råtta?!

  • 27 Readers

Likes

Comments