Efter lite om och men är jag tillbaka med bloggandet igen!  Härligt tycker jag, och ska försöka se om jag kan hålla det igång! får hoppas, haha.  I vilket fall sitter jag nu i min säng, och ska väl kolla på lite film som underhållning nu när jag är sjuk, sen senare blir det självklart IDOL. Vad vore världen utan musik? Hm.. ingenting! hoppas ni alla har haft en bra dag, och ha en bra fortsättning av dagen! 

Puss!

heart

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är så förbannad på dess väder, inte alls någe vidare. Man kollar på väderprognosen en vecka innan. Och de säger att de ska bli Sol, och t..e.x  23+, och man planerar in för att sola och grilla med vänner eller familj. Men sen några dagar senare, så står det att det ska bli regn... Hat för dessa väderprognoser! Och usch ibland för Sveriges väder! 

Nu ska jag trösta mig med nutella mackor, och lite flingor såhär sent på kvällen. Puss!
för idag är det också en sån tråkig, regnig, dag. 

Bjuder på en liten ful och söt bild på mig! dock inte från idag men!  

Likes

Comments

Ligger jag i sängen, gör inte så mycket. Har tråkigt, försöker planera vad jag ska göra i veckan. Eller vad jag vill göra. Vill köpa nya sängkläder, och åka till typ västerås och shoppa. Hoppas att det blir av! Har sen också varit ganska så social på snapchat idag, med massa bilder och kul. Om ni har snapchat, får ni mer än gärna snapchata mig! Sannababy heter jag där!  Sen får vi se om benet vill ut och gå, för just nu är jag halt och orkar inte riktigt gå upp ur sängen. Hihi.

Laddar upp en liten cool bild jag tog på mig en solig dag vid mitt fönster, gardinerna gjorde mönstret, så jag tyckte den blev cool!

Likes

Comments

Wow! detta är ju skapligt , har inte bloggat på sjukt länge och ändå så får man syn på att man haft skit många sidvisningar, och besök. Kanske ska börja blogga nu igen då? Känns ganska mer motiverande nu! laugh


Får väl försöka, hehe! och här bjuder jag på en oskyldig söt bild på mig.
Ha en bra kväll! 

Likes

Comments

Vill inte ta upp det här, men hände mig en olycka idag. Så jag har fått hela knäskålen blå, och nästan hjärnskakning. Men för övrigt mår jag bra! no

Likes

Comments

 Har bakat kebabpizza till frukost med mamma! haha kan ju vara lite sjukt, men jag var så hungrig och hittade både pizzakit, och kebab i kylen, så mamma fick bara gå till affären och köpa kebabsås! Min till vänster och mammas till höger. Blev dunder gott! De måste vi göra flera gånger mami. laughno

Likes

Comments

jag väger 42kg, och jag har nu fått står motivation till att försöka gå upp i vikt. Har pratat med en dietist, och jag vet nu vad jag ska försöka sikta mig på. Och hur jag ska göra om dagarna. Är glad att vi kom fram till något , och ska nu försöka följa det. Har verkligen ätit bra, försökt med proteindrycker, och allt. Men har inte velat sätta sig på min kropp, om inte på min rumpa..  Men efter att ha lagt ut en bild på mig, och min kropp på facebook, så fick jag 400 kommentarer, 2000 + likes. Och massor utav respons.

'' vill ha en kropp som dig, du är dunder fin ''  Och massa andra tips på vad jag skulle göra, och masa sånt. Kan säga att jag har fått starkare självkänsla, och ska fortsätta att vara hälsosam, och näringsrik, och ta hand om min kropp! För man har bara en kropp, den kan aldrig bytas ut emot någon annans! 

 här är länken:
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151355452002484&set=a.10150104445142484.277399.727967483&type=1&theater

 

Likes

Comments

Nu maxar vi med nya vanor! 
Dett innebär  att äta 6 mål och dagen, varav är frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål. och minst en timmes promenad! Riktigt skönt för tankarna och själen! Och nu ska vi satsa hårt, på en bra hälsosam, och välmående kropp. Och hoppas vikten också tar sig. Glöm inte! Muskler väger mer än fett!

Så , ja. Jag har precis nyss varit ute med min kära hund, Och min bästavän Emma på en långpromenad. Riktigt skönt var det! Och uppfriskande, Och vovven gick så himla fint! Duktig vovve, hehe.

Här är en bild på dagens promenad med min kära Hund!

Likes

Comments

Squats

många vet inte vad det är, men det är en rumpövning. Liknande knäböj. Då man böjer knäna, och spänner rumpan, det är ganska så enkelt. Men! vissa andvänder sig utav vikter, (tyngder), upp till 20-50kg. Vilket är fan hälften vad jag väger.
Jag brukar ha 10-15, och det duger nog för mig.

Så, nu ska jag faktiskt träna lite innan jag går en power walk.
Vi hörs senare, hejdå!

Likes

Comments

dygnar lagom idag, har köpt x-ray, de billiga energy drickorna, och precis påbörjat en sitta uppe kväll. 
Får se när jag somnar, men siktar på ungefär 04, tog dock en massa bilder på mig, medans filmerna laddade klart.
Nu blir det att kolla film, och här är bilderna. Vi hörs!  

Likes

Comments