Idag har jag varit på praktik nästan hela dagen, på morgonen hade jag sling och klipp på Milla min kompis mamma och det blev super bra. Tyvärr glömde jag fota mina arbeten idag så kan inte visa före och efter bilder.. Sen hade jag en snabb kort lunch för skulle till läkaren, hade sen Frida i min klass som kund så vi färgade och klippte henne.

Blev sedan hämtad i Ängelholm kl16 för skulle iväg på julbord, är personligen inte så glad för maten som serveras på julbord, men det funkar såklart.

Hoppas ni haft en fin dag!! 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan trotts att jag sovit riktigt dåligt inatt, gick upp vid kl6 och tog bussen kl7, hade svenska på morgonen sen hämtade min farmor mig för jag hade tid på sjukhuset hos min läkare. Skulle egentligen haft prov idag i permanentrullning på 45min, men det missade jag tyvärr så får ta det en annan dag. Efter jag varit på sjukhuset så kom jag tillbaka på skolan så gick hela vårt klass på 9personer plus vår fina mentor och åt lunch på någon thai restaurang i Ängelholm. Vår mentor har även gett oss alla i klassen julkalendrar med choklad i, såå himla snällt 😍.

Efter det hade vi bara en lektion där vi gick igenom inspirationstekniker till håruppsättningar och fick även göra några uppsättningar som vår lärare visade oss, fick också lära oss locka på ett nytt sätt för att få en mer vågig effekt.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort jätte mycket, kände mig inte så bra imorse så jag valde att stanna hemma från skolan idag. Sov ungefär till kl11 men låg kvar i sängen och kollade på film ett tag innan jag gick och käkade frukost. Har annars bara pluggat lite, tills mamma kom hem med en julgran som hon hade köpt, så vi hjälptes åt att klä den och fixa den och granen blev så himla fin och vacker.

Hoppas er dag varit super bra!!

Likes

Comments

Idag är det den första advent, såå himla mysigt. Idag har jag bara tagit det lugnt fram till lunch för jag jobbade natt igår så var inte hemma förens kl4 inatt, var riktigt trött när jag vaknade imorse. Sen har jag varit ute och gått en runda med Emil och bara snackat.

Även fått så mycket gjort nu ikväll, pluggat lite, städat hela rummet, badrummet och även köket. Sen tvättat undan all min tvätt jag haft, så skön känsla att få undan allt och att allt är nystädat.

Hoppas ni får en trevlig första advent.

Likes

Comments