Höst-outfits

(bara bilder, alla är från google)

Här kommer lite hårstyling tips inför hösten

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Om ni undrar varför jag inte bloggat är det för att jag inte har haft något internet.


Stället jag åkte till var Rättvik, där träffade jag mina släktingar från Sundsvalll och var på Classic Car Week.  Det var super kul att få träffa dom alla igen och sen få uppleva Classic car…  :D  Jag hade en kompis med mig och vi tittade på marknaden och sen arenan. Fick också en tatuering på köpet. Riktigt nöjd över hela roadtripen.


Igår var jag hos min soulmate  och umgicks med henne, fick med mig en hund hem från henne.. så nu har jag tre hundar här hemma :D


Imorgon är det Stadsfesten och jag ska vara kattvakt åt en fin vän. Men stadsfesten ser jag fram emot o speciellt 2 blyga läppar :D


Likes

Comments

Hejsan!

Idag klockan 10 var jag på dop. Jättetrevligt och jättegod smörgåstårta!! :D

Efter dopet åkte jag hem och började packa en resväska full med kläder.. kan ni gissa vart jag ska? ;) annars får ni reda på det i ett annat inlägg under dagen ;)

Just nu sitter jag och kollar igenom gamla bilder. Ganska kul att se hur man har förändrats!

Men imorgon klockan 8 ca bär det av.. yayyy!!  :D 

Juste ni får jättegärna kommentera vad ni vill att jag ska blogga om :D  Ska jag göra tävling? intervjua någon? kom på massa idéer :) 

puss/zzanna 😘Likes

Comments

jag ä1. Vad heter du? Zanna

2. Hur gammal är du? 17
3. Vart bor du? Öland
4. Hårfärg? Egentligen ljusbrunt, men nu är jag blond.
5. Ögonfärg? gröna
6. Hur lång är du? 170cm
7. Kär? asså.. vet inte.. både ja och nej
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Hur många har du kysst? hahaha, räknar man sånt?
10. Vad väljer du, godis eller chips? chips
11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Sälja alla mina grejer jag rensat ut.. skaffa gymkort och fixa klart a-traktorn
12. Cola eller fanta? cola
13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? Ingen aning.. typ dött.. hahah
14. Dumpat någon? Ja
15. Blivit dumpad? ja
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Asså jag föredrar ju killar som skulle kunna skippa att gå ut o festa o stanna hemma ist.. och sen att dom ska vara respektfulla och inte slåss eller skriva med sina ex.. :P
17. Vad har du för mobil? iphone 5 och 6 :P
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? resa utomlands, köpa hus, köpa bil, och allt sånt där
19. Favoritland?USA
20. Favoritfärg? svart
21. Film? "Ingen kan älska som vi", "cry baby" och lotta på Bråkmakargatan hahah
22. Bok?Läser typ aldrig...
23. Serie?Andra avenyn, pretty little liars.
24. Vad gillar du mest med dig själv? att jag står för vad jag säger och tycker
25. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag har kort stubin..
image
26. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan. Line och min syster
27. En person du älskar. mammapappa
28. En person du hatar. Säger inga namn men hatar verkligen denna personen så sjukt brutalt mycket..
29. Ut och festa eller myskväll? Myskväll lätt om man e i förhållande annars festa ;)
30. Saknar du någon just nu? Ja.
31. Vad är det bästa som hänt dig? Vet inte riktigt, men min hund
32. Beroende av något? cigg och min mobil
33. Ditt livs största misstag? Att lita på en person.. och bli tillsammans med fel kille..
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Min syster
35. Har du några tatueringar? nej
36. Piercingar? ja
37. Vem är mest lik dig? mamma
38. Har du någon förebild? Nej
39. Vad ska du göra idag? åka bil i 6 timmar ;) gissa vart jag ska :D
40. Vad är det värsta du vet? Falska personer, otrohet, killar som misshandlar sina tjejer..
41. Vad är det bästa du vet? Att få vara med dom jag älskar och spontana grejer!!
42. Vad åt du senast? chokladpudding
43. Vad vill du ha just nu? en mysig kille hade inte vart fel ;)
44. Vad köpte du senast? Ett par nya jeans
45. Vilka är dina favorit skådespelare? Johnny depp, kommer inte på någon annan
46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? tindra, amanda eller evelynn
47. Tränar du? nä det är jobbigt
48. När går du och lägger dig? olika
49. Vad är klockan nu? 01:17
50. Är du nöjd med ditt liv? Ja

Likes

Comments

Hejsan!


Inte bloggat på ett tag för att jag ärligt inte har haft tid och sen har jag inte mått så bra.. fick reda på att jag är nere i depression. Så har fått medicin av min läkare som ska få mig att må bra igen!


Så i detta inlägget tänkte jag faktiskt blogga om hur det är att leva med depression.


Hoppas ni kommer gilla vad ni läser.


Här kommer en video om hur det är att leva med depression.

https://www.youtube.com/watch?v=EJ_S5Rjt_iI


Då man läser om depression så står det oftast att personen som lider av depression är mycket mer ledsen, nedstämd och tröttare än förr. Och det stämmer ju så klart, men depression är så mycket mer än så. Förstås tar ju sig depressionen i uttryck på olika sätt för allihop, men jag tänkte nu ta och skriva lite om en del saker som är vanliga för många som lider av den sjukdomen.

För att göra det (kanske?) lite lättare att läsa så tänkte jag göra en fin liten lista (ingen speciell rangordning, skriver bara i den ordning jag kommer på "symtomen") .1. Trötthet


En av de jobbigaste sakerna med depression (i alla fall för mig) är nog tröttheten. Inte bara det att det tar all kraft man har att ta sig upp ur sängen på morgonen, utan tröttheten följer sedan med en hela dagen. Det är tungt att klä på sig, tungt att gå till affären, tungt att ens tänka tanken att behöva laga mat. Tungt att träffa vänner, tungt att gå ut. Det är till och med tungt att bara ligga i sängen hela dagen.

Med andra ord så är precis allt du (försöker) göra jobbigt.


2. Beslutsångest


Det här är en sak som för mig bara blir värre ju längre tid jag är fast i depressionens klor: att kunna bestämma mig. Och nu talar vi inte om stora beslut, utan helt små vanliga enkla vardagliga beslut, som inte alls borde vara så jobbiga att ta. Till exempel att vara i butiken och försöka bestämma mig vilken sorts dricka jag ska välja, kan ta hur länge som helst. Det går liksom inte att bestämma sig. Jag kan ta en dricka, gå till kassan och sen då jag är där vända om igen och gå tillbaka till hyllan för att jag ändå inte var säker på att jag ville ha den drickan. Oooch så börjar allt om igen.


Behöver jag ens förklara hur frustrerande detta är?


3. Nedstämdhet

Att alltid vara ledsen och nedstämd tar på ens krafter. Alla vi människor har perioder eller dagar då allting inte är på topp och vi känner oss ledsna - det är en del av livet. Men då man lider av depression så har man fastnat i mörkret, och man behöver hjälp för att ta sig ur det.

Men att vara ledsen hela tiden är aldrig roligt. Att inte kunna glädja sig åt saker man förr kunde, att gå runt med mörka påsar under ögonen, att behöva fejka ett leende så ingen ska tro man är konstig. Man kan inte känna äkta glädje för nånting då man är djupt nere i en depression.


Sommaren har alltid varit min favoritårstid, och de är fortfarande det, men nuförtiden kan jag inte glädja mej åt sommaren på samma sätt som förr heller. Nu tycker jag mest om de dagar då det regnar, så att jag inte behöver känna mig dålig över att jag ligger i sängen hela tiden och kollar film.


4. Koncentrationssvårigheter


Det här är en sak som varit väldigt jobbigt för mig - att inte kunna koncentrera mig, varken då jag pratar med nån, ser på TV eller försöker läsa. Tankarna flyger iväg nån helt annanstans eller så kan jag helt enkelt inte hänga med i vad som händer utan jag stirrar bara rakt framför mig och fattar ingenting. Från att gå från att vara en boknörd till att knappt kunna läsa tidningen har verkligen varit tungt.


5. Matlust


Då man lider av depression så ändras ofta också matlusten, antingen till att man äter mer eller så att man inte alls är hungrig eller vill ha nån mat (behöver inte vara en ätstörning för det). Visst, många mediciner ändrar också ens matlust/aptit, så ibland kan det bero på det också.


6. Irritation


Det här är något som går lite i perioder för mig. Ibland har jag perioder då jag blir irriterad av minsta lilla, och ibland har jag perioder då saker som förr brukar irritera mig inte gör det mer. Verkligen confusing.


7. Ensamhet


Depressionen kan få en att känna sig väldigt, väldigt ensam. Det kan kännas som om ingen förstår en och sjukdomen kan lura en att tro att ingen bryr sig om en. Man kanske börjar ta avstånd från sina vänner (jag har gjort det, och gör fortfarande) bara för att man är så rädd att förstöra för dem som står en nära. Man försöker helt enkelt skydda sina nära och kära. Men om det är nånting jag lärt mig genom allt det här, är att man behöver människor omkring sig. Ensam är aldrig stark.


8. Minskat intresse


En sjukdom som depression, är svår att förstå sig på. Den ändrar ens liv på så många nivåer. En sak som jag märkt av mycket är just minskat intresse. Saker som jag förr älskade att göra så orkar/kan/vill jag inte göra längre. Intresset för det är heelt borta. Typ som att rida, rita eller dansa . Jag hade också en period då jag försökte lära mig spela fotboll, men det intresset är också borta. Och ibland är jag helt enkelt för trött för att ens orka ta tag i mina intressen.

Det är verkligen synd att motivationen tryter, för fritidsintressen är SÅ viktiga för vårt välmående.


9. Ältande/grubblande


Det här är nog något som jag tror de flesta som lider av depression drabbas av - det eviga övertänkandet. Allting ska analyseras från botten till toppen och lite till. Saker ska funderas på om och om igen.


10. Känslor


Vissa dagar är man full av känslor, oftast negativa. Man känner att man aldrig räcker till eller är good enough. Man känner sig helt enkelt värdelös. Som att allt man gör bara blir fel och att man borde orka så mycket mer. Att man förstör för alla runt en och att man bara är i vägen hela tiden.

Man känner liksom alla känslor så himla starkt.

Samtidigt som man kan känna stor skam/skuld för att man är sjuk och för att det berör de människor som står en nära.


11. Tomhet


Motsatsen till förra punkten är tomhet. Vissa dagar känner man sig helt enkelt tom inombord. Inga känslor alls kommer fram. Det är som att det ekar tomt i hela ens själ.


12. Självdestruktivitet


Också en sak som är vanligt för personer som lider av depression. Behöver inte alltid vara att man skadar sig själv fysiskt (till exempel genom att skära sig) utan det kan också vara på sätt som inte syns. Det kan också vara både medvetet och icke medvetet. På utsidan och på insidan.

Självmordstankar, som är ett symtom på depression och inte nånting man väljer själv, lider också en hel del människor av.Självklart finns det hjälp man kan få!

Mediciner

Medicinerna man får vid depression kallas för antidepressiva. Det finns olika sorter som hjälper olika personer olika bra. Man blir inte beroende av medicinerna men man behöver ta dem under en lång tid, minst sex månader. Det brukar ta en eller två månader innan man börjar känna sig bättre. En del måste ta medicin i flera år och några behöver alltid ta medicin för att inte bli sjuk igen. Den som är mycket orolig kan få lugnande mediciner eller mediciner som ger hjälp att sova.

Samtalsterapi

I en samtalsterapi träffar man en psykoterapeut och pratar med den en eller två gånger i veckan. Tillsammans med den personen funderar man över sig själv och berättar om sitt liv. När man berättar för någon som lyssnar kan man börja förstå sig själv bättre. Det kan hjälpa den som är deprimerad till en bra utveckling och att må psykiskt bättre. Hur lång tid terapin ska pågå, bestämmer man med sin terapeut.

ECT = Elbehandling

Man sövs ned och i sömnen får man en liten elektrisk ström mot huvudet. Det ges vid svåra depressioner när mediciner inte hjälper. Man brukar fort bli bättre av ECT.

Ljusterapi

I ljusterapi vistas man i ett vitt rum med speciella lampor under viss tid på dygnet höst och vår. Det brukar vara bra för dem som mår sämre den mörka årstiden.
Likes

Comments

Hejsan! Tänkte köra en frågestund!

Kommentera frågor, alla frågor är välkomna så svarar jag ärligt på dom frågorna i ett annat blogginlägg! :D

Ni får gärna komma med förslag om vad ni skulle vilja läsa här. Bara bomba med förslag! :) 

Ska jag göra tävlingar? intervjuer? Styling tips?  bara skriv vad ni tycker skulle vara roligt att läsa om :) 

Likes

Comments

1. Vad heter du? (Fullständigt namn)

Svar: Zanna Sophie Louise Köhlström Karlsson

2. Hur gammal är du?

Svar: !6 snart 17

Vart bor du?

Svar: Öland

4. Hårfärg?

Svar: Mörk/ljusbrun men nu e jag typ “blond” eller ja jag vet inte vad man ska kalla det..

5. Ögonfärg?

Svar: gröna

6. Hur lång är du?

Svar: 170cm

7. Kär?

Svar: Ja..

8. Singel eller upptagen?

Svar: Singel

9. Hur många har du kysst?

Svar: hahaha, räknar man sånt?

10. Vad väljer du, godis eller chips?

Svar: chips med dipp!

11. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Svar: Sova.. Skola.. plugga...

12. Cola eller fanta?

Svar: cola

13. Vad skulle du ha gjort utan mobil?

Svar: DÖTT?!?

14. Dumpat någon?

Svar: Ja

15. Blivit dumpad?

Svar: ja

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest?

Svar: “Bonnekillar” som kör VOLVO!!!

17. Vad har du för mobil?

Svar: Iphone 6


18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra?

Svar: Resa utomlands, köpa drömbilen!!

19. Favoritland?

Svar: Har väl inget “favorit” land men skulle vilja resa till USA

20. Favoritfärg?

Svar: Svart/Vit/rosa

21. Film?

Svar: “Cry baby” och “Ingen kan älska som vi”

22. Serie?

Svar: Andra Avneyn

23. Favorit låten just nu?

Svar: “Falska människor- Nationen”

24. Vad gillar du mest med dig själv?

Svar: Att jag är ärlig av mig och står för vad jag tycker och tänker.

25. Vad gillar du minst med dig själv?

Svar: att jag är för godtrogen

26. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan.

Svar: Amanda, mamma, pappa, min syster,

27. En person du älskar.

Svar: Amanda

28. En person du hatar.

svar: det skriver jag inte ut här :)

29. Ut och festa eller myskväll?

Svar: beror på mitt humör

30. Saknar du någon just nu?

Svar: Ja.

31. Vad är det bästa som hänt dig?

Svar: Min hund och att jag har fått träffa 2 personer som betyder mycket för mig.

32. Beroende av något?

svar: min mobil

33. Ditt livs största misstag?.

svar: skriver jag inte ut här :)

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara?

Svar: min syster, amanda eller simon

35. Har du några tatueringar?

svar: nej men ska skaffa

36. Piercingar?

svar: ja

37. Vem är mest lik dig?

svar: mamma eller syrran

38. Har du någon förebild?

svar: nej

39. Vad ska du göra idag?

svar: Skolan.. sen vet jag inte

40. Vad är det värsta du vet?

Svar: Falska personer, otrohet, lögner

41. Vad är det bästa du vet?

Svar: Att få vara med de jag älskar och göra det jag tycker om.

42. Vad åt du senast?

Svar:Pommes & nuggets

43. Vad vill du ha just nu?

svar: pengar och någon brevid mig :P

44. Vad köpte du senast?

Svar: mycket

45. Vilka är dina favorit skådespelare?

Svar: paul walker, lindsey lohan, johnny depp

46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta?

Svar: Tindra eller Sophie

47. Tränar du?

Svar: nej men har gjort och vill börja igen

48. När går du och lägger dig?

Svar: olika

49. Vad är klockan nu?

svar: tråkig fråga men 00:27

50. Är du nöjd med ditt liv?

svar: ja men de kunde vart bättre 


puss/zanna 😘

Likes

Comments


Hejsan på er! Idag tänkte jag blogga lite om skönhetstips och lite andra tips

Nu tänker säkert några av er att det är lite tidigt att göra ett sånt här inlägg? Faktiskt inte, det är super viktigt att börja vårda huden i tid och helst vårda den året runt.

Dessa tips kan/kommer vara bra att tänka på nu när sommaren börjar närma sig

Om du följer tipsen nedan noggrant så blir brännan finast och varar som längst.

1. Drick mycket vatten!

Inte bara för att slippa solsting och uttorkning men också för att om man återfuktar huden inifrån så får man ytterligare bot mot torrhet.


2. Peela minst en gång i veckan!

För att få den optimala, jämnbruna solbrännan så gäller det att göra sig av med döda hudceller med jämna mellanrum. Peela hela kroppen en gång i veckan och smörj sedan in dig med en bra bodylotion som passar din hy.


3. Fukta mycket

Huden behöver extra mycket fukt den här tiden på året, dränk din hy i fuktgivande men lätta krämer som snabbt absorberas i huden. Glöm inte att ge dina ben extra mycket fukt också! Framför allt ni tjejer.

Aldrig rakar vi väl benen så mycket som på sommaren och jag får iallafall otroligt torra ben av det och av solens strålar i kombination havsvattnet.4. Det viktigaste av allt: Solskydd

Solskydd är otroligt viktigt för att inte ta skada i den starka solen, Glöm inte heller att håret också skadas av solen och värmen - en värmespray för håret är bra om du ska vistas på stranden en helg (samma värmespray som du använder för lock/plattången funkar alldeles utmärkt!)

Duscha inte håret för ofta, Du ska ju antagligen bada i havet nästa dag också. Då slits inte håret

lika mycket.

5. Sminket.

Jag är fullt medveten om hur svårt det kan vara att avvänja sig vid smink och speciellt de första veckorna.Våga vägra smink och lämna spegeln hemma! Låt huden vila och kör en hög SPF (sun protection factor) för ansiktet istället om du nu ska vara i solen.

Smink enligt mig ser bara ofräscht ut i solen, plus att man troligtvis svettas, vilket gör att man kan få sämre hy om man har massa smink som täpper till samtidigt.

Färga bryn och fransar för att få liv i ansiktet istället!


Vill du absolut ha smink ändå?

Använd en lättare mineralbas som ändå luftar huden och som täpper till så lite som möjligt,

men tänk på att du kan få en fläckig solbränna i ansiktet och sämre hy.

Så mitt tips är att inte använda smink överhuvudtaget på sommaren6. Smörj rätt

Du ska inte gnugga in solkrämen i huden så att den helt absorberas – istället ska du se ut som om du doppad ansiktet i mjöl, då skyddar krämen allra bäst. Var med andra ord generös när du smörjer och smörj på ny solkräm ofta, Även om det står att den är vattenfast.7. Ögonen.

Solglasögon, skyddar ögonen och en snygg accessoar.

Solen har en tendens att få området kring ögonen att svullna, Men testa det gamla knepet att skära tunna, kylskåpskalla gurkskivor och lägg på ögonen i några minuter.8. Naglarna.

Måla naglarna i ljusa färger, så mycket finare när du är brun.

Fila alltid- aldrig klippa eller tugga!!

Använd nagelolja.


Du kan också gå till en nagelstudio och få dina naglar fixade till sommaren.


9. Outfits


10. Hårstyling

(ALLA BILDER ÄR TAGNA FRÅN GOOGLE)


Puss//zanna 😘

Likes

Comments

Hejsan! 😊

Det var ett bra tag sen jag bloggade.. 😓

Senaste inlägget var 100 frågor om mig själv, det inlägget publicerade jag 2 Januari 2016..

Har alltså inte bloggat på ca 2 månader nästan 3... Ärligt så har jag faktiskt inte orkat blogga och ibland har jag helt enkelt glömt av bloggen.

Men med lite tjat av mina vänner är jag nu igång igen.

Känns faktiskt lite konstigt.. Men jag kommer vara så aktiv jag bara kan.

Inläggen kommer handla om allt möjligt och kommer säkert dyka upp inlägg om smink och tips.. :) hoppas ni kommer gilla det ni läser. 😃

(Ni får en bild åxå 😉) 

Puss //zanna 😘

Likes

Comments

1: Namn?

Zanna Köhlström Karlsson

2: Stjärntecken?

Vädur

3: Tre rädslor som du har?

Höga höjder, Hissar, ormar

4: Tre saker som du älskar?

Min familj, choklad, bruna/blåa ögon

5: Fyra avtändande saker på killar , enligt dig?

Luktar äckligt, bara ute efter sex, längre hår än till axlarna, dålig klädsmak

6: Fyra saker du tänder på hos killar?

"skägg", luktar gott, bra kroppsbyggnad, bra smak på kläder.

7: Har du en Bästa vän? 

Ja

8: Din sexuella läggning?

Killar ska det va!

9: Favorit bil?

VOLVO!

10: Hur lång är du?

1,70

11: Vad saknar du just nu? 

Att ha någon vid sin sida och kunna mysa med..

12: Vilken tid föddes du?

00:56

13: Din Favoritfärg?

Svart, vit, grå, rosa (många?

14: Är du kär i någon?

"gillar" ah

15: Favoritcitat?

Always remember who you are

16: Favoritplats?

Mitt rum

17: Favoritmat?

Kina mat

18: Är du någon gång ironisk?

Haha ah typ hela tiden

19: Vad lyssnar du på just nu?

"Jag mår bra när jag är full"

20: Vad lägger du först märke till med en ny person?

Personligheten

21: hårfärg?

Blond/brun

22: Ögonfärg? 

Grön

23: Favorit blommor?

Rosor

24: Favoritfärg på kläder?

svart/vit

25: Har du någon gång busringt någon?

Ja

26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig?

Svarta

27: Meningen bakom ditt alias (bloggnamnet)? 

Mitt för och efternamn?

28: Favoritfilm?

"Ingen kan älska som vi" & "Nyckeln till friheten"

29: Hur känner du dig just nu?

Bra

30: Någon du älskar?

En som står mig närmst på en så kort tid, som brukar bo i Skåne.

31: Din relationsstatus?

Singel

32: Din relation med dina föräldrar?

Asbra, kan säga allt till dom

33: Favorithögtid?

Nyår

34: Tatueringar/piercingar du har?

Öronen & näsan. Hade ei naveln.

35: Tatueringar/piercingar du vill ha?

Vill ha en text på armen, vill ha i naveln igen & ögonbrynet

36: Favorit hårfärg på killar?

Brunt

37: Hatar du och ditt ex varandra?

HAHAH ah tyyp

38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS?

Ibland

39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade?

Ja

40: När höll du senaste handen med någon?

2- 3 månader sedan typ

41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen?

ca 1-2 timmar

42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna?

Ja 
43: Vart är du just nu?

Mitt rum

44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig?

Min bästa vän eller syrra ;)

45: Har du varit på ett bröllop?

ja

46: Bor du med dina föräldrar?

Ja

47: Längtar du till något?

Ja, resa utomlands, körkort och flytta hemifrån

48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?

Ja

49: Har du varit underviktig?

inte vad jag vet

50: När kramade du någon senast?

Idag

51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig?

Inget

52: Finns det någon du litar på men inte borde?

Ah

53: Något du inte gillar med idag?

Min favvo parfym tog slut

54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara?

En kille i australien som jag skriver med ;)

55: Vad tänker du på mest?

Varför inte jag fick en bra skolgång

56: Din konstigaste talang?

Skaka på ögonen

57: Har du några konstiga fobier?

Folk som knäcker fingrar

58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?

Beror på

59: Vad var din senaste lögn om?

Ljuger inte

60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta?

Ringa via telefon

61: Tror du på spöken?

ja

62: Tror du på magi?

näe

63: Tror du på lycka?

ja

64: Hur är vädret just nu?

stjärnKlart, mörkt, kallt

65: Vilken var den senaste boken du läste?

länge sedan jag läste så kommer inte ihåg.

66: Gillar du lukten av bensin?

Jaaaa

67: Har du några smeknamn?

Zannis e väl de vanligaste, resten skriver jag inte ut

68: Senaste skadan?

Allvarligaste va förra sommaren då jag körde omkull med moppen

69: Spenderar du pengar eller sparar du dom?

både och

70: Kan du röra din näsa med tungan?

Nej

71: Är det något rosa i rummet du är i nu?

Ja

72: Favoritdjur?

Hund

73: Vad gjorde du igår vid midnatt?

Smällde raketer

74: favorit dricka?

coca cola

75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den?

haha just nu e de tommy tycker om mig

76: Hur kan man vinna ditt hjärta?

Vara sig själv

77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten?

Chillar med jesus

78: Har du varit olyckligt kär?

JA tyvärr...

79: Ditt favoritord?

"typ" & "ens"

80: En bra blogg du följer?

Blondin bella

81: USA eller 'brittiska flaggan?

USA

82: Känner du någon som sitter i fängelse?

Nej

83: Vilken social media brukar du använda mest?

Snapchat

84: Har du haft sex?

Ja

85: Har du köpt kondomer?

Ja

86: Fått IG i ett ämne/kurs?

nej

87: Kysst en kille?

ja
88: Kysst en tjej?

ja
89: Kysst någon i regnet?

Ja

90: Haft ett jobb?

nej
91: Lämnat huset utan plånbok?

ja
92: Mobbat någon på internet?

nej
93: Haft sex offentligt?

nej
94: Rökt?

ja
95: Druckit alkohol?

ja
96: Är du vegetarian/vegan?

nej
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck?

nej
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck?

ja 
99: Varit utomlands?

nej 
100: Fått ditt hjärta krossat? 

ja

Likes

Comments