Nu har vi nått 40 fullgångna veckor och bebisens beräknade förlossningsdatum har ankommit!
För 40 veckor sedan skedde ett litet mirakel, en liten spermie nådde fram till ett ägg och har nu utvecklats till en liten människa, en flicka som nu är färdigutvecklad i min mage och är redo att komma ut. Visst låter det simpelt nog? Om det ändå vore så enkelt!
Dessa 9 månader jag varit dom bästa och dom värsta i hela mitt liv. Trots att allt det positiva överväger det negativa har det varit riktigt tufft och tråkigt nog för mig fick jag uppleva en hård graviditet.

Första trimestern!
Jag var hormonell, jag kräktes varje dag och gick ner 15kg under en väldigt kort period. Jag kunde inte äta det jag vanligtvis tyckte om och det var inte bara för att all min aptit hade försvunnit, min kropp lät ingenting gå ner i magen på mig så jag levde på lättare mat såsom yoghurt, välling, gröt och på de bättre dagarna fick jag ner någon smörgås eller två. Jag var konstant trött och kunde inte hålla mina ögon öppna ibland vilket gjorde det riktigt kämpigt för mig att jobba. Sömn var inte alltid lika enkelt att få pågrund av ömma bröst, illamåendet och huvudvärk men som tur är har jag en ängel till partner som underlättade såna situationer för mig med massage och kärlek.

Andra trimestern!
Nu började det kännas inte bättre då vi hade fått se bebis, dock trodde läkaren att dom såg en förstorad njure och en cysta i den njuren på bebis, vilket senare visade sig att inte vara någonting, det var en frisk liten bebis som gömde sig därinne.
Mitt illamående fortsatte under hela andra trimestern och ännu fler sömnlösa nätter passerade långsamt förbi.
Denna tid började få mig att må lite bättre då man kunde börja se min mage växa och jag fick känna bebisen sparka för första gången. Ända sen dess har bebisen sparkat som en galning därinne, så vi väntar oss en vild liten tokunge!

Tredje trimestern!
Nu började det närma sig. Trots att denna perioden kändes längst var det även den bästa. Jag kunde nu känna bebisens rörelser mycket tydligt varje dag, även på nätterna vilket har gjort att jag inte fått sova alls i stort sett eftersom att jag inte fick sova i vilken position jag velat, behövde besöka toaletten 1 gång per halvtimma och hade en livlig bebis som inte lät mig somna trots hur trött jag varit. Mitt illamående lättade dock och jag började få tillbaka min aptit. Jag blev hungrig stup i kvarten och toalettbesöken blev tajtare och oftare. Nu mot slutet har mitt illamående börjat komma tillbaka men som tur är kommer det snart att vara över. Denna trimestern har jag också känt mig som mest utmattad, hela tiden, varje dag... men det blir väl så när kroppen genomgår så mycket förändringar under en kortare tid. Jag har haft ont i hela kroppen och känt mig riktigt tung. Ni kan ju tänka er själva att gå omkring med en vattenmelon fasttejpad på magen?
Nu i slutet har jag varit som mest hormonell och allting har känts jobbigt, minsta lilla sak som att t.ex. Sätta skon på fel fot har fått mig att totalt bryta ihop, eller orsakat utbrott eller fått mig att skratta mig till tårar. Hormonerna under denna period har varit som en riktig berg och dalbana.


Min hälsa under graviditeten!
Trots mitt illamående och sömnlöshet har min graviditets värden varit bra. Har haft en normalt låg puls, bra blodsockervärde, lagom med järn i kroppen och dom 15kg jag gick ner har jag gått upp igen (vilket är helt normalt) har endast gått upp 2 kg sen två månader tillbaka 👍🏽 mitt SF-mått har sen början legat på några cm mer än normalt men det är absolut okej.

Cravings!
Jag har haft en hel del cravings sen andra trimestern.
Pepsi, saltlakrits, persika, vattenmelon, svenska jordgubbar, mjölk, choklad och sushi. Har även varit sugen på krusbär sen jag blev gravid men har inte hittat det någonstans och har ännu inte fått äta det men det är okej.

Om bebis!
Vi fick i vecka 24 reda på att jag bär på en frisk liten flicka. Hennes viktkurva och tillväxt har sett fin ut hela graviditeten. I vecka 34 gjorde dom en koll på vikt och längd och utifrån det kom dom fram till att Hon vägde 2300g. Bebis fixerade sig i ca vecka 36 och har tryckt sig nedåt ända sen dess.

Förberedelse inför hennes ankomst!
Man kan nog aldrig psykiskt förbereda sig för att ha ansvar över ett helt nytt liv. Dock kan man förbereda inför bebisens ankomst.
Vi köpte hennes säng ganska tidigt, dock fick vi den för endast 100kr då den var begagnad och vi är så nöjda med den. Vi fick en del kläder av min äldsta syster som själv har en flicka på 4 år, sen har vi köpt något klädesplagg själva då och då när vi hittat något vi verkligen tyckt om.
Vi fick en Hel del leksaker anpassat för spädbarn av båda mina systrar som dom haft till sina små.
Vi köpte barnvagn med alla tillbehör inklusive Isofix och babyskydd till bilen för endast 8000kr och vi blev jättenöjda. Sen har vi köpt saker som babysitter, nappar, skötbordsmadrass, filt ect.
För två veckor sen blev jag överraskad med en babyshower där vi fick en hel del fina kläder och andra bra saker till bebis från vänner och familj. Så nu när bebisrummet är färdigt och vi har allt vi behöver till henne är vi redo för hennes ankomst.


Detta var lite om min graviditet, tack för att ni läste och jag hoppas att jag snart kan lägga upp ett inlägg om hur livet är som nybliven mamma och lite bilder på min lilla prinsessa.

Här kommer nu lite bilder på bebisens resa i min mage! P

Första gången bebis och pappa fick kontakt med varandra, det kändes helt magiskt ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att vara gravid är både det läskigaste och mest underbara jag har varit med om. Första trimestern gick jättefort men nu känns det som om att dagarna bara flyger förbi, magen har växt till sig jättemycket under dem senaste 4 veckorna bara. Det är nästan otroligt hur mycket kroppen går igenom för att göra plats åt bebisen inne i magen och ge henne utrymme att växa. Det är häftigt hur mycket en kropp klarar av att gå igenom för att låta bebisen utvecklas, växa till sig och komma ut.
Trots allt illamående, all smärta, sömnlöshet, tårar, hormonförändringar osv är det allt värt det den stund man kan känna sitt barn sparka och göra kullerbyttor inne i magen.
För er som inte vet så väntas våran bebis komma ut 1 oktober, och det är en frisk liten flicka som anländer i våra armar 😍
Kan inte förstå att det är mindre än 4 månader kvar, vart tar tiden vägen, jag vill inte att det ska gå såhär fort. Särskilt när jag vet hur fort det första året med bebis kommer att flyga förbi, men jag längtar ändå så otroligt mycket ❤️

Likes

Comments

Första trimestern av graviditeten..

De första 14 veckorna var tuffa. Jag visste att graviditet inte alltid är en picknick för de mesta, men min första trimester av graviditeten var riktigt tuff.
Jag kunde inte äta mat, jag kräktes 8-10 gånger om dagen nästan varje dag och gick ner 15kg, hade konstant ont i huvudet, hade svårt att sova och fick de mesta nätter inte mer än 3-5 timmars sömn vilket gjorde det väldigt hårt för mig att jobba heltid men jag kämpade mig igenom arbetsdagarna.
Novalucol har blivit en ny bästa vän till mig pågrund av alla sura uppstötningar jag stött på 👌🏽
Humörsvängningarna är inte ens att prata om, kunde börja gråta för minsta lilla sak.
Och precis som alla andra som går igenom en graviditet så förändras kroppen och det värsta var bröstvärken eller den smärtan man kunde få nedanför magen när man nös, skrattade, hostade osv.
En annan sak som jag precis som många andra gravida går igenom är hur luktsinnet förändras, man kan känna lukter som man aldrig trodde existerade innan. Jag kunde sitta inne i vardagsrummet och känna lukten från kylskåpet i köket? Och det är bara en av alla lukter som fick mig att vilja kräkas. Illamåendet är det allra värsta jag varit med om, man får konstant påminna sig själv om att det är värt det när man får träffa sin bebis. Jag vet inte om det bara är jag som känner såhär men just under den stunden man sitter och kräks så känns det inte värt det.
Värst av allt var oron om att få missfall, eller om bebis inte var 100% frisk eller utvecklades fel. Men som tur är så ville bebis stanna kvar hos oss 👍🏽😊

Positivt om första trimestern!
Allt ovan är bara sådant som har varit jobbigt, men det finns ju självklart en del positiva saker också.
Att berätta för familjen till exempel 👌🏽
Vi tänkte först vänta med att berätta våran goda nyhet för familjen för rädsla av missfall, men efter att ha övervägt nack och fördelar bestämde vi oss för att vi skulle vilja ha familjens stöd om vi skulle förlorat barnet/fostret. Så i vecka 7 berättade vi för hela min familj och hela hans familj, och alla tog våran glada nyhet jättebra, det blev många kramar, tårar och prat om planering inför bebisens ankomst. Det var kul att få dela med oss av våran lilla hemlighet för familjen.
Vi bestämde oss även för att berätta för närmsta vänner innan vecka 12. Och dom blev överlyckliga för våran skull. Att dela denna nyhet med familj och vänner gjorde det allt mer verkligt för oss, vilket hjälpte oss att inse det faktum att vi faktiskt ska ha ett barn.

Vi bestämde oss för att fira vårat lilla mirakel därinne och våran årsdag med en Weekend i Göteborg i 9e graviditetsveckan. Så vi bokade hotell och planerade en rolig helg för oss, man får ju passa på att göra sådant innan bebisen kommer ut för då finns det inte så mycket tid över för oss två att åka bort en helg och unna oss lite lyx och avkoppling.
Vi tog många promenader, gick ut och unnade oss god mat på bra restauranger, gick på VIP bio och såg Deadpool 👍🏽 vi bestämde oss även för att gå och bowla, det var jättekul fram tills jag ramlade och fick ont i magen då vi fick åka in till Sahlgrenska på akuta gynmottagningen. Vi fick där se vårat mirakel för första gången, det såg ut som en liten cashewnöt med ett hjärta som slog jättefint 😄
4 veckor senare bokade vi tid på gynekologmottagningen i staden där vi bor eftersom att jag hade en jobbig känsla i magen av att någonting var fel. Vi fick då se att bebisen var okej och att allting såg bra ut, vi gick därifrån med en lättnad i brösten och en bild på vårat lilla mirakel som då började se ut som annat än en cashewnöt, det såg ut som en liten Alien på bilden som låg och växte i min mage 😄

Det var lite om min första trimester av graviditeten, nästa inlägg kommer jag att berätta om fram till denna veckan av andra trimestern.
Tack för att ni läste, jag hoppas ni vill läsa nästa inlägg 😊

Love, Zandra ❤️

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting, så jag ville dela med mig av goda nyheter som chockade mig och min partner på ett mycket positivt sätt.

I december fick jag beskedet att jag fått jobb som personlig assistent vilket gjorde mig jätteglad då jag alltid velat testa på att jobba som det. Jag fick då en vikarietjänst för en ordinarie som skulle få barn och bli mammaledig i drygt ett och ett halvt år. Ironiskt nog fick jag i slutet av Januari beskedet om att jag själv skulle bli mamma.

Jag hade känt mig väldigt konstig i någon vecka eller två, jag fick värmevallningar, kände mig tröttare än vanligt och hade ingen större matlust längre. Jag trodde det berodde på jobbet eftersom att jag gick från arbetslös till att arbeta heltid direkt, men jag kunde inte haft mer fel. En helg när jag och killen kom hem efter att ha varit och firat hans broders födelsedag hade vi bestämt oss för att fira att vi precis flyttat in i våran nya lägenhet med vårat favorit mousserande Vin. Men eftersom att jag kände som jag gjorde och fortfarande väntade på min försenade lingonvecka tog jag av nyfikenhet ett graviditetstest. Pågrund av att jag och killen tidigare försökt bli gravida och inte lyckats så trodde jag verkligen inte att testet skulle visa positivt. Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg det andra strecket dyka upp så jag ringde min syster och skickade bild på testet för att få bekräftat att mina ögon såg rätt. Eftersom att killen var ute med hunden när detta skedde berättade jag för honom när han kom hem igen. Det tog en stund innan han förstod vad Stickan talade om och vad det innebar, men när han förstod det var det ett känslosamt, chockerande, underbart ögonblick för oss båda.

Jag är nu i graviditetsmånad 5 och det är ca 4 månader kvar tills bebis är redo att komma ut. Tack för att ni ville läsa detta inlägg och jag hoppas att ni vill följa våran resa. I nästa inlägg kommer jag att berätta om första trimestern, jag hoppas ni vill läsa om det.

Love, Zandra 😘

Likes

Comments

Nu börjar det ta sitt slut, ännu ett år har gått.
I mitt senaste inlägg pratade jag om hur du med rätt inställning hade möjligheten att göra 2015 till det bästa året genom att bestämma dig för att vara lycklig och ha en glad inställning till allt. Och om hur viktigt det är att våga göra misstag och ta risker oavsett hur läskiga en del risker än kan vara att ta. Detta är just precis hur jag har spenderat mitt år. Jag har tagit mer risker detta året än vad jag vågat göra förut och jag har märkt att jag är starkare än vad jag en gång trodde. Self-five!

2015 har varit fullt av tårar, skratt, sorg, lycka, förvirring, överraskningar, besvikelse men viktigast av allt, läxor och lärdom. Efter allt detta året har jag ännu en gång lärt mig att det allra mest viktigaste för mig är min familj och vänner. Jag har även lärt mig att jag tidigare varit riktig dålig på att sätta mig själv först och ha fokus på vad jag behöver, vad jag vill. Så det är något jag ska försöka förbättra nästa år är det min förmåga att ta hand om mig själv, lära mig att älska mig mer. I know it sounds cheesy 😜

Men för att summera detta året vill jag dela med mig av några utav mina höjdpunkter detta året, och vad förklarar något bättre än bilder?

Jag startade året ensam, även om jag inte alltid var själv kände jag mig ofta ensam vilket jag tror att många kan relatera sig till. Detta innebär inte att jag var olycklig, det betyder bara att jag hoppades på en förändring och en annorlunda framtid.

Trots min ensamhet fanns det en person som lös upp mina dagar, min systerdotter. Denna lilla busunge var och är fortfarande någon som får mig att tro och hoppas, även på de allra mörkaste dagarna. Det är otroligt hur mycket kärlek någon så liten kan sprida runt sig. Jag längtar tills den tiden då hon är i sina tonårsdagar och jag får lära henne allt jag fick lära mig under mina förvirrande tonårsdagar. Jag älskar henne så mycket!

Ja bilderna talar för sig själva, mosters hoppspridande stråle ❤️

Ny kärlek, förhoppningsvis min sista ❤️😉
Yes, jag fann kärlek, och plötsligt var det.
Under en ensam, förvirrande dag skrev jag med denne kille på Facebook, vi bestämde oss för att träffas. Vi möttes upp i Lysekils ishall under en hockeymatch och har inte varit utan varandra sen dess. Vad var det man sa nu? Ja juste, kärlek i första ögonblick 😍 Vi är varmt förälskade i varandra och vill inte spendera en enda dag utan varandra, love is in the air ❤️

Det tog inte lång tid innan vi insåg att vi inte ville spendera nätterna eller mornarna ifrån varandra eftersom att vi sovit hos varandra varje dag. Och vad är meningen med att betala hyra för en lägenhet som man aldrig spenderar tid i? Vi bestämde oss för att ge oss en riktig chans, ta en risk 👍🏽 och trots att det kan kännas som om att det går fort fram ska man inte vara rädd. Istället frågar jag mig själv i en sådan tänktestund "skulle jag hellre vilja spendera min tid utan honom?" Och svaret är alltid detsamma! Denna kille gör mig lyckligare än vad någon tidigare gjort, jag vill inget hellre än att spendera mina första och sista minuter på morgon och kväll med honom. Så att ta en risk och flytta ihop med Christoffer är ett utav de bästa val jag har gjort, och verkligen en stor höjdpunkt för mig detta året då jag var stark nog att våga ta en risk jag i vanliga fall skulle vara livrädd att ta.

Så ni som tänker "oj vad fort det gick för er" vad är för fort egentligen? 😉😃 gör vad som gör er lyckliga bara and have a little faith! I know I did, and see where it led me? 😊

L.O.V.E

Living with eachother, overcoming obstacles, Very much in love, Expecting so little but having so much! ❤️

Or something like that 😄

Mammas bröllop. Att se sina föräldrar skilja sig och växa ifrån varandra är något många fått gå igenom och det är tufft. Men man får inte glömma bort det faktum att det förmodligen är tuffare för två personer som älskat varandra under en lång tid att helt plötsligt inte vara med varandra, för det innebär att dem inte längre har någon att hålla dom varma om nätterna. Men som tur är finns det alltid möjlighet till en andra chans, kärlek är aldrig menat att försvinna ur någons liv föralltid. Alla förtjänar att få älska någon och bli älskade tillbaka, att få en chans till lycklig kärlek. Så att se mamma gifta om sig var en fin, varm upplevelse. Kärlek är överallt!

❣❣❣

Min storasyster Rebecca fick en pojke i somras. Ännu ett underbart vackert litet mirakel! Inte bara är han den sötaste lilla pojken ever, han har världens mest smittsamma leende och skratt också. Mina ögonen fylls av tårar av att bara titta på honom, och när han ler åt mig blir jag alldeles varm i kroppen! Jag älskar honom så otroligt mycket, även fast jag inte spenderat så mycket tid med honom som alla andra. Jag hoppas på att en dag få möjligheten att vara en riktigt grym moster åt honom 💙

Och en annan höjdpunkt detta året var Vince dop ❣

Födelsedagar 🎁🎉

Våran söta Dvärghamster Tipsy och älskade hund Kaiser 💞

Bästa, busigaste och knäppaste hunden någonsin, och gladaste! 😍❤️

SOMMAR 2015! 🌤💫

Midsommar hos en mycket bra vän 💞

Sol, bad och häng på stan ☀️

Mat och Bak 🍴 Fick även för första gången i mitt liv testa på chilenska Completos 😍

Övrigt.

Jag åkte på luftvägsinfektion i 2 veckor då det var som varmast ute så det var ingen höjdpunkt men det var en del av min sommar.

Det blev en hel del fina ute och innekvällar med älsklingen och vänner med goda och en del minnesvärda drinkar också så det var en höjdpunkt av mitt år det med 😄

Det var allt jag hade att bjuda på idag, tack för att ni ville läsa och se min summering av 2015, följ gärna min resa här på min blogg och på youtube så ses vi snart igen!


Love, Zandra! ❤️

Likes

Comments

​Hej Allihopa :D

Nyt
​t​ år, nya möjlighet​er. 

Med rät
​t​ inst​ällning kan du själv göra 2015 t​ill det​ bäst​a året​ i dit​t​ liv, eller åt​minst​one försöka. 
Vakna upp varje dag och best
​äm dig för at​t​ vara lycklig och en dag kommer du int​e längre behöva best​ämma dig för det​, du kommer at​t​ vara lycklig. 
Var int
​e rädd för at​t​ göra misst​ag, låt​ dig själv göra det​ som känns rät​t​ även om det​ är fel, låt​ dina val hjälpa dig at​t ​växa som person och var int​e rädd för at​t​ sårad för det​ kommer endast​ hindra dig från att​ t​a risker. At​t ​t​a risker är vikti​gt​, för om du int​e vågar t​a risker vad gör du då egentl​igen? Var int​e rädd för att​ leva. 

"Life is t
​o short​ t​o live th​e same day t​wice"


Likes

Comments

Hey you, all of you.

Lately i've spent a lot of time looking back on this year. And i gotta say, Even though i'm really looking forward to next year, i'm really gonna miss this year. And i never thought i would feel this way.
I started out this year being broken, lost, confused and afraid of what may or not may happen next.
I realized that i've always depended my hapiness on a guy who i really loved, until i realized that it wasn't fair of me to put that on him. So i needed to let go of him to make room for myself to grow. So i did, and even though i miss him sometimes, i realize that he will always be apart of me, cause he helped me to get to where i needed to be, by myself.
So after being madly in love with this guy for 6 years i realized that i made all my decisions based on my feelings for him, so i let it go, i let him go. And even though he may not know it i'm eternally greatful for him and since he were my first true love, my love for him will never entirely fade away.

this year i've grown into a new person, entirely. I'm no longer someone's girl, i'm no longer a confused girl, i no longer feel the need to be perfect for someone, i no longer need someone else's approval.
I'm now my own person, i belong to me.
I'm now entirely content with who i am and i'm really happy.
Now i know there's no such thing as "perfect", all you can be is the best version of yourself and that's more than anyone could ask for, the only person you need to please is yourself and hopefully that's enough for the people who loves you.

When i look back on 2014, this is what made it great:
- I've become my own person and learned to love myself, i now see myself in a whole new light.
- I've learned who my real friends are and even met some new really good friends.
- I've become closer with my mother, and it feel so good.
- I've changed occupation, i went from being a waitress to a nursing assistant, and i love it, i now look forward going to work.
- I've spent a lot of time with the girl that makes my heart jump, my niece, she's my sunlight, she reminds me of everything that's pure and beautiful in life. And also i got to spend more time with my sisters, which i really love.
- I've learned that my mother is getting married and i'll soon have 2 other sisters that i hope to become very close with. they seem very great.
- I've been through a lot of things that showed me that i can fight back when life beats me down, i now know i'm strong enough to go through just about anything and come out even stronger and wiser.
- I've learned that my other sister is having a babyboy, and i can't wait to meet him. I also learned that my best friend is having a babygirl, and if she's anything like her mother i'm gonna love her so damn much. I can't wait to spoil this babies with everything i've got.
- I've made some new music and progressed as a musician.


this is my review of 2014, it's been a t​ough, confusing, sad, happy, heart​breaking, lovely and wonderful year, and i'm really going to miss this year, but i have a feeling that next year will be even better and even more wonderful. I'm ready for new challenges, a new start. It's gonna be awesome.

Goodbye 2014, Hello 2015 ❤
Likes

Comments

Hey you guys 😘

I apologize for being absent the few past days, i've been busy hanging out with friends and celebrating my birthday. I've been having a great time. Wathing movies and drinking beer with my friends, always the best way to bond. Why you ask? Movies are fun and gives you a lot to talk about, not that it's necessary and beer breaks the tension if necessaru. Anyway, it's a lot of fun and something that i very much love to do. I love my friends and i can't get enough of them.
On my birthday i threw a small party, only family and close friends. We talked, we laugned and ate different cakes. Cheesecakes, Cupcakes, meringuecake with raspberries and chocolatecake. Yes, i love to bake, can't get enough. It's relaxing, fun and gives you satisfaction.
I also recieved some very nice gifts. Sented Candles, martiniglasses, a very encouraging canvas made of glass and some money, but the best part was the company of my friends and family.

Enough about my weekend. Now i want to tell you about something i've been thinking of the past few days.
I like the fact that i don't have to answer to anyone about the way i choose to live my life. I'm my own woman, my own person, my own guide. I can choose however, whenever and whatever i'd like to live and spend my days.
Someone gave my a long speech yesterday about how they think i should choose to live my life, what choices i should make and telling me that "i'd be smart" to choose to follow their advice. But the fact is i don't like choosing the obvious path, i like living a little dangerous and choosing an unexpected path, it's more challenging and fun. You know that they say, you only have one lifetime so you should make the most out of it, right? So look out people, because this crazy girl is on her way to make a mess out of things and putting everything back together. You know what? there are no guarantees in life so you shouldn't rely on the most obvious and safe choices. Have fun, live on the edge, don't be safe all the time 'cause you will probably miss out on a lot of fun.


Love, Zandra❤Likes

Comments

Hey Beautifuls 😘


So, today i spent the whole day with my mother and i really enjoyed it. We went to lunch, Chinese, and it was very tasty, the kind of tasty you can't stop eating no matter how full you are. After that we walked back to my place and hang out. I really love those mother-daugther days, it makes me happy to know i have a good relationship with my mom. I'm grateful to have a mother who loves me as much as she does. And I love her as well.

Rest of the evening i spent by myself, eating healthy food, drinking lemonade and wathing my current favourite tv-Show, Gilmore Girls. Which is convenient since i spent all day with my mother.
So, the show is about a young mother who had a baby when she were sixteen years old. Ofcourse her parents didn't approve of that so she moved away and started a life of her own and raised her baby all by herself. She named the baby after herself, Lorelai, but they call her Rory.
I'm not going to bore you with details, if it sounds interesting you can just watch it yourself.
Long story short, it's about family, friends, love, dreams and overcoming the challenges life puts you trough in the most ironic, convenient way. I love it, it's inspiring actually. I definitely recommend it to those who wants something exciting and funny to watch.


Sincerely, Zandra ❤

Likes

Comments

Hey beautiful people 😘
In the past last year i've been afraid of big changes. But lately everything has been changing.
When i look back on the past year i realize how much i've changed.  • I went from being a waitress to a nursing assistant and realized that helping people are exactly what i want do do for a living.
  • I've been singing more and therefore i've been doing more music and improved my singing.
I've become more connected with my family
  • I've learned who my real friends are.
  • I've found my inner self and have become more comfortable with who I am
  • I've learned that all the pain i've been caused over the years only have made my stonger, wiser and braver. Not to mention how much of a better person it has made me.
  • I've learned how much i've grown this year. I never thought i could overcome the obstacles life has thrown my way. But i did it, with dignity and grace.
  • I've realized that as long as you're true and honest with yourself there is nothing you can't overcome.
  • In only 2 weeks i've lost eight punds and done something i thought i'd never do, i cut my hair and i love it cause it makes my feel like entirely new person, as silly as it sounds :)
well, i just wanted to share a little something about myself and tell those who's afraid of change that it's actually good for you and it's okay not to be afraid. Life's to short to live in fear.Love, Zandra❤

Likes

Comments