Vårt stora badrum

Vi har sedan vi byggde huset haft en dröm om ett stort badrum på övervåningen. Den har alltid varit med i planeringen men vi har inte haft behovet av den tills nu, när vi är fler i familjen. När Martin byggde övervåningen så har vi haft en dörr in till rummet men inget mer.
Martin har jobbat därinne lite då och då när tid fanns och det har gått långsamt fram men nu är det nästan färdigt! 😄 Vi har haft hantverkare här som lagt klinkers och kakel och alla förberedelser innan det. Det blev så bra 👍 Här kommer lite bilder!

Här kommer duschen vara, en stor sådan med ett litet gatt med belysning. Där kommer alla olika flaskor få stå.

Här kommer toaletten att vara. Bredvid den ska vi ha ett högt skåp med spegel på. Där ska man kunna få in alla toarullar och produkter som behövs.

På denna vägg kommer vasken komma upp. Med en lång bänk som går bort till väggen på vänster sida. Men kommer bara ha lådor vid vasken och sedan öppna hyllor till vänster. sen en stor spegel ovanför.Om ni ser på bilden så har vi gjort en liten kant som man ska kunna ställa saker på också :)

Här kommer ett badkar få plats, borta vid avloppet och sen kommer vi nog få plats med en liten stol eller liknande som man kan chilla i. Kommer troligen samlas en massa skittvätt på den om jag känner mina barn rätt.

Sen här på fönsterväggen som kommer vi har handdukstork och ska ska sätta någon film på fönstret så att inte alla ser rakt in. Vi har ju inte grannar precis bredvid oss där men ändå :)

Så vad tror ni? Kommer bli hur bra som helst va :D

Gillar

Kommentarer

Evsing
Evsing,
Så fint det kommer bli! Bra val gällande stil och färger 😊
nouw.com/evsing