Min underbara kropp

- Livet -

Jag tycker min kropp är: Svag, för tillfället. Fantastisk och ändå stark.

Min relation till kroppen har varit: Bra. Det går såklart upp och ner. Jag hatar inte min kropp men jag älskar den inte heller. Jag vill bli starkare. Jag strävar inte efter en supersmal midja och "perfekt" kropp. Men jag vill ha en hälsosam kropp.

Det bästa med min kropp: Det mesta. Det är magpartiet som jag vill bättra på. Bli starkare så jag får bättre hållning. Sen har jag hud som hänger över mitt ärr efter tre kejsarsnitt och det känner jag inte mig bekväm med.

Så ser jag på andras kroppar: Jag ser kroppar i sociala medier men jag som vuxen vet att dessa bilder är tagna på morgonen då man är som smalast och ja jag blir hjärntvättat av det men jag känner också mig själv. Jag har inte orken och disciplinen att se ut som en modell.

Såhär ger jag min kropp energi: Jag går nu på ett kostschema från Shapeuup och jag trivs väldigt bra med det. Jag svälter inte mig själv. Jag äter det man ska äta. En bra och balanserad kost. Jag måste dock bli bättre på att skippa sötsakerna. Men det är jättesvårt för mig.

Det här har min kropp klarat av: Den har klarat av att bära tre barn till födsel, tyvärr miste vi en i ett MA (missed abortion). Jag har nyligen klarat en Tjejklassiker. Jag försöker träna så mycket jag kan, vill och orkar.

Min kropp mår bra av: Bra mat och lite sötsaker <3

Min kropp mår dåligt av: För lite sömn, stress och mina extraslag på hjärtat och sötsaker 😅

Så gör jag för att älska min kropp: Träna, sova bra, äta bra och bara ta hand om den med bra krämer och bad :)


Gillar

Kommentarer