- Livet -

Nu är jag tröttnat allt slask och kalla dagar!

Jag trött på att tvätta overaller som är dränkta i lera!

Jag vill ha värme och sommar. Lata dagar i solen, marknader och massa roliga små utflykter! Jag vill använda mina nya fina väskor som mamma och pappa köpte i Thailand ☺ Schalen använder jag nu när det är kallt men jag kan även använda den sen 👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- Livet -, - Minnah -, - Kevin -, - Clara -, - Shopping -

Jag, barnen och mormor drog till Malmö för att se Bolibompa Draken!

Vi fick en lite skymt av honom men det var så mycket folk så vi bestämde oss för att shoppa lite och sen gå tillbaka och se mer sen. Men det var lika mycket folk då. Aja barnen fick se lite av honom, mamma fick sig ett träningspass för axlarna och minnah shoppade för sina presentkort 👌

Likes

Comments

- Minnah -, - Livet -

När man tappar sin första tand 😄

Minnah har gått i en veckan och vickat på sin tand men igår så drog vi ut den och så glad hon blev. Som sig bör så la vi tanden i ett glas vatten och imorse låg där en tia istället 🤔 Lite konstigt tyckte hon allt att det var och det är inte lika lätt att lura en 7 åring men jag tror nog att hon vet att vi lagt den där men spelar med för att det är roligt ☺ Vår stora tjej!

Likes

Comments

- Minnah -, - Livet -

Jag vill göra så mycket! Mest träna så jag ska må bättre.

Jag jag har ingen ork eller motivation. Igår var jag så peppad när jag kom hem men efter världen gräl med Minnah, som nu är vardagsmat för oss så tappade jag lusten. Jag satte mig och titta på Sofias Änglar och grät, mest för dom och deras hemska berättelse men även över mig. Jag och Martin står helt lamslagna av Minnahs beteende och hoppas bara att det är en utvecklingsfas hon är inne i. Det tar så mycket energi och vi blir helt slut efter alla gräl och bråk.

Men vingar nya tag och hoppas att det är bättre idag.

Likes

Comments

- Livet -, - Mathörnan -

Jag och Martin bokade en övernattning på Kronovalls Vinslott och så mysigt det var!

Jag tyckte det var helt perfekt med lite snö på marken och även små, små snöflingor som dalade ner sakta, sakta mot marken. Vi fick först smaka lite Prosecco och lyssna på lite slottshistorik.
Sen gick vi vidare bort till Vinkällaren som har varit där i några hundra år. Vi fick smaka på mer mousserande vin i den nyare delen av vinkällaren och lyssna på hur man gjorde och gör champagne idag.
Efter det blev det en femrättersmeny tillbaka på slottet och den var helt underbar!
Nu kommer en hel drös med bilder från vår kväll igår 🥂

All mat var verkligen supergod och jag blev så inspirerad så jag ska försöka göra lite av godsakerna hemma!

Likes

Comments

- Clara -

Förskolan ringde upp mig idag. Clara fick feber i morse 😔

Man har gått och väntat på det för hon och alla andra barn på skolan går och snörvlar. Så det var inte så otippat. Vi hörde på henne i går kväll att hon hostade en massa. Blev lite rädd för jag vill verkligen inte att hon får någon krupphosta som Kevin fick. Det är så läskigt!

Hon är annars väldig glad och pigg. Med undantag att näsan rinner som en kran 🙈

Hoppas det släpper fort! Inte kul när dom små är sjuka!

Likes

Comments

- Livet -

Denna tuffa brud har nu gått 100 dagar i ettan!

Tiden flyger iväg och det är mycket som händer nu i skolan och du tycker det är lite jobbigt men tillsammans fixar vi detta 💖 vår stora tös!

Likes

Comments

- Livet -

Så var det måndag igen och helgen har bara flugit iväg!

Till barnens stora glädje kom det ju lite snö och barnen har varit ute mycket i helgen. Igår hjälpte dom pappa och skotta på uppfarten.

Söndagen sprang iväg i en väldig fart för att båda Clara och minnah simmar. Men ändå ganska skönt att komma hem vid 11.30 och man ändå har hela dagen framför sig 👍

Idag skiner solen så härligt utanför fönstret och man får ju allt lite vårkänslor!

Har er helg varit bra?

Likes

Comments

- Livet -

Nu har jag äntligen fått hem min vinst från Nije!

Jag vann en tävling på Instagram och då skulle man få hem deras nya bars! 😍 Jag är väldigt spänd på att smaka allihop. Så ikväll blir det nog att ta en av varje och skära i mindre bita så hela familjen kan få vara med och tycka till!

#nije #bars #vinst

Likes

Comments