Veckan som varit

Alltså så mysigt och behövligt att bara få vara ledig. Dock går dagarna så fruktansvärt fort och det känns som att jag snart är tillbaka i plugget igen haha. Okej, nu kommer iallafall en catch up på veckan som varit:

23/12 Dagen före alltså. Vi storstädade hela lägenheten och sedan åkte vi hem till Jimmys föräldrar. Där käkade vi middag, spelade bingolotto och rimmade på julklappar. Blev tyvärr ingen vinst för någon av oss och vi kom hem runt 23 då vi inte pallade kolla längre, det är ju bara själva bingospelet som är roligt.

24/12 Julafton!! Vi firade med Jimmys släkt hos hans mormor. Blev massa massa mat, fina paket och mycket lek med hans små kusiner. Vi åkte därifrån vid 02 efter att ha spelat olika spel hela kvällen. Sen somnade man som en stock hehe. På bilderna har ni Alfons som hjälper tomten att läsa (eller tvärtom?) och Meja som hjälper till att dela ut paketen.

25/12 Juldagen spenderades i Berga med min familj. Eftersom vissa av oss inte är så förtjusta i julmat käkade vi kalkon, vilket är sååå goooott. Är så nöjd med båda våra julfiranden och jag är så tacksam över att ha så fina människor runt omkring mig. Fick dessutom så mycket fina saker som jag är så nöjd över. På bilderna ser ni Jimmy som är mitt uppe i paketutdelningen samt när vi körde julkappsleken efter fikat. Tusse hittade dessutom sin plats under granen där han låg ungefär hela tiden haha. Lustigt nog så fick julkulorna vara ifred iår.. 🤔

26/12 Annandagen aka mellandagsshopping. Jimmy drog till Karlskoga för att kolla hockey och jag drog med päronen till Kalmar.

27/12 Chilldag (alltså gjorde i princip inget)

28/12 Bebismysss!!! Min kusin som bor i Skövde med sin familj är nere i Småland över jul och nyår så passade på att träffa dom och mysa med hennes 5 månader (tror jag) gamla dotter. Alltså dööör så söt och glad unge <3<3 Blir bara liiiite sugen hehe. Japp nu vet ni det.

Idag blev det en pluggdag (90 min ungefär hehe) och storhandling inför nyår. Imorgon ska vi käka pinchos och se på bio med några vänner. Och sedan är det nyårsafton?! Alltså tiden går för fort som sagt. Uppdatering kommer så vi hörs snart igen puss puss 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229