Vårruset

Idag var dagen med stort D framme. Nämligen dagen för att springa Vårruset. Jag hatar verkligen att springa men trots det hade jag fått ihop ett gäng tjejer att springa med. Men känslan innan loppet var inte den bästa kan jag säga. Det var molnigt och blåste så kallt och ja, jag hatar att springa som sagt.

Meeeen!! Solen tittade fram precis när vi började springa och jag sprang hela vägen!! Alltså jag har aldrig pannben för sånt här och brukar ge upp direkt, men inte idag! Så när jag sprang i mål kände jag att tiden hade gått hur fort som helst och att det inte alls var så jobbigt som jag föreställt mig. Ja, som ni förstår kände jag mig så jäkla grym och att livet bara är så jäkla bra. Alltså jag sprang loppet, har snart gått klart mitt andra år på universitetet och har så jäkla fina människor omkring mig 🌟

Ja nu blev jag lite emotionell så tillbaka till loppet. Vi fick en picknickkorg när alla hade gått i mål och sedan satt vi och fikade i kvällssolen. Så mysigt verkligen, synd bara att det inte var varmare. Men kort och gott så har dagen varit så bra med bästa tjejerna. Ni är så bra!!

bild 1 & 2 - tjejgänget är taggade (de flesta) innan loppet // bild 3 - picknicken som man hade längtat efter! 

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så grymma ni är!! 😃💪🏽🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229