Tips för att komma igång med träningen

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Har gjort ett sånt här inlägg för länge länge sen och nu när vi går mot mörkare tider blir man lätt väldigt trött och omotiverad till typ allt. Speciellt träning. Helst av allt vill man ju bara ligga i sängen när man kommer hem från skolan/jobbet. Men, precis som jag vet ni att det är bra att träna och därför ger jag er lite tips för att orka/komma igång!


1. Lyssna på bra musik

För mig är musiken A och O när jag är på gymmet. Jag tycker att man får lite extra motivation och tiden går så mycket snabbare med. Och om man exempelvis springer kan man ju köra i takt med musiken, så hittar man ett tempo som passar!

2. Träna ihop med någon

Okej behöver jag ens säga mer? Träningen blir så mycket roligare när man är två, och dessutom blir den ju av också. Det är annars lätt att ligga kvar i sängen men om man bestämt en tid med någon så måste man ta sig iväg.

3. Gå på pass

Det här är något som jag verkligen fastnat för. Har alltid älskat att gå på pass då jag är så fantasilös vad gäller min träning. Så ofta när jag är själv på gymmet står jag bara på ett löpband. Men när jag är på pass däremot så tränar jag verkligen olika delar av kroppen och känner att jag får ut maximalt av min träning. Älskar dessutom att man tränar tillsammans med andra och kan peppa varann.

4. Anmäl dig till lopp eller tävlingar

Ibland tycker jag att det är kul att anmäla sig till olika lopp och tävlingar. När jag anmäler mig tar min tävlingsmänniska över helt och min lata sida blev lagd på hyllan. Alltså tränar jag lite extra när jag vet att jag kommer behöva prestera längre fram. Känslan när man sedan sprungit i mål är ju helt fantastisk med!

5. Köp nya träningskläder

Låter säkert helt sjukt men jag blir iallafall så motiverad av att träna när jag köpt nya träningskläder. Det roliga är ju också att det finns så himla många färger och mönster att matcha mellan och hur kul är inte det?! Älskar när man köpt nya kläder som man sedan vill visa upp när man är på gymmet hihi. Har här nedan klippt ihop lite bilder på snygga träningskläder som jag blev sugen på att klicka hem nu!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så bra tips!! 😃nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229