Tips!

Hej på er! Idag är jag ledig från skolan så jag började med en liten sovmorgon till 8.30. Därefter gick jag upp och käkade frukost framför veckans avsnitt av Game of Thrones. Har haft fullt upp hittills den här veckan så alla mina serier har blivit lidande, men det tar jag ikapp idag 🙈

Efter frukosten drog jag och handlade och hämtade ut paket. Och nu kommer tipset som rubriken handlar om; på vägen till affären drack jag en energidryck från Lohilo som var så god! Jag har vanligtvis väldigt svårt för energidrycker som Red Bull osv eftersom dom är så söta, men den här var som sagt riktigt god. Vi fick den i vår goodiebag efter Vårruset så tror att det kanske var en nyhet? Den fanns iallafall inte på Maxi i stan tyvärr..

Just nu sitter jag och äter lunch framför gårdagens avsnitt av Biggest loser. Ska sedan ta tag i några artiklar som ska läsas tills imorgon. Jag har också bokat in mig på ett pass på gymmet ikväll. Så det är såhär min dag ser ut, och roligare blir det nog inte. Vi hörs imorgon!

Tips tips tips tips 👆🏼

Gillar

Kommentarer

MrsTezz
MrsTezz,
GOT var ju fruktansvärt denna veckan 😱😂🙈nouw.com/mrstezz
zandrakangstrom
zandrakangstrom,
Jaa, men kul att det händer lite med 😂nouw.com/zandrakangstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229